Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám teď rok nestříhané vlasy a chystám se na zastřižení konečků. O vlasy se v létě starám stejně jako po zbytek roku, takže téměř vůbec.
Během těhotenství si můžu dát na hlavu cokoliv a strjně moje vlasy vypadaly hezky tak 14 dní z těch 36tt co jsem teď.
Jinak před těhotenstvím jsem často dělala vlasové zábaly pro regeneraci vlasů. Momentálně používám šampon a kondicionér od Elséve Dream Long. Ke kadeřnici na celkovou generálku se chystám po porodu.
Stříhat jsem se byla naposledy někdy v říjnu?, dost razantně, přes léto zase nechávám růst, i když konečky by to asi už chtělo. A o vlasy se starám tak, že se barvím hennou, nepoužívám klasické chem. šampony a občas (rozuměj tak 2-3× do roka) jim dám olejový zábal a mám je - troufám si říct - krásné.
Ale jinak primárně potřebuješ v létě vlasy hydratovat - tedy když jsou vlhké, tak do délek vetřít trochu nějakého oleje a po koupání v moři spláchnout sladkou vodou.
Jinak mimo dotaz, koupila jsem si od Balea hydratacni mleko na vlasy. Krasne voni, vlasy nemasti. Mozna i funguje ![]()
@Ou píše:
Ale jinak primárně potřebuješ v létě vlasy hydratovat - tedy když jsou vlhké, tak do délek vetřít trochu nějakého oleje a po koupání v moři spláchnout sladkou vodou.
Tohle neplatí na všechny typy vlasů. Mým třeba ta slaná voda vyhovuje a vypadají po ní líp i jsou příjemnější na dotek, když je pak neumyju sladkou.
Dvakrat mesicne zabal z henny, sampon ted pouzivam Nature box avocado, kondicioner taky. Ale jinak v lete nejradeji pouzivam Baleu sampon after sun. Nestrihala jsem se 6 let.
Ahoj maminky chtela bych se zeptat jak pecujete o vlasky v lete? A jak dlouho jste vlasky nestrihaly? Ja je nestrihala pul roku a moc se mi jit nechce