Kartářka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
17.3.12 16:21

Yanka: No a řekla vám jak to změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.3.12 17:39

Yanka: Protože jestli vám řekla že se partner zabije ale že to můžete změnit a neřekla jak to můžete změnit tak to je info o ničem. To bych jí teda moc nepoděkovala. Ještě dodám že jestli vykládala jinýma kartama než cikánskýma tak si podle mě smrtí jistá být nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.3.12 00:12

Lynette: Ne neřekla a jaké karty vykládala taky nevím. Dostali jsme na ní doporučení od známého, který k ní jezdil léta a vždy mu prý všechno vyšlo. My v tu dobu plánovali rodinu a chtěli jsme se zeptat na děti atd. a když jsme odcházeli tak nás ještě zastavila a tohle nám řekla… Manžel měl tou dobou novou strašně silnou motorku a co já všechno dělala aby se jí zbavil, nakonec jí prodal, ale zase koupil jinou a tak to jde doteď :evil: Pořád na to musím myslet, teď začala sezóna a už zase jezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.3.12 03:07

Yanka: Doporučuju nechat si vyložit od jiné kartářky a zjistit co je třeba udělat aby se to nestalo. Tohle je o nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
19.3.12 12:02
Lynette píše:
Yanka: Doporučuju nechat si vyložit od jiné kartářky a zjistit co je třeba udělat aby se to nestalo. Tohle je o nervy. :kytka:

Děkuji, o nervy to je… byla jsem také před časem na regresivní terapii (z jiného důvodu) a paní mi říkala, že by mi s tím pomohla tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.12 11:25

Dobrý den, měla bych zájem o výklad, ale po e-mailu jestli by to šlo. Teď nemám jednoduché období a potřebovala bych nějakou radu. Prosím zašlete mi na e-mail jestli ještě vykládáte a za kolik. Snad nebudete moc drahá :-), s financema to u mě taky není nějak valný. Děkuji a přeji hezký den, Eva.

• Citovat
  • Upravit
14046
1.10.13 08:43

Musím všem holkám poděkovat za trpělivost, chvíli to trvá, než se dostanete na řadu, ale já se fakt snažím být rychlá, i když výklad se nedá uspěchat. Tak kdybych na někoho zapomněla, připomete se mi do SZ. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 20:53
@jizvíková píše:
Musím všem holkám poděkovat za trpělivost, chvíli to trvá, než se dostanete na řadu, ale já se fakt snažím být rychlá, i když výklad se nedá uspěchat. Tak kdybych na někoho zapomněla, připomete se mi do SZ. díky

Dobrý den, jakým způsobem vykládáte karty?? mailem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 21:10

Ahoj ja byla taky u kartarky 2 krat v ostrave a abych rekla pravdu moc jsem tomu neverila, ale prekvapila me vedela veci ktere nemohla vedet.
Neco se mi splnilo neco ne ale nevim jestly bych tam sla jeste jednou..
uz radsi ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
26.5.14 21:18

Pokud by měl někdo zájem o numerologii, mohu doporučit moji mamku. V Jakém se nacházíte cyklu, který následuje, detailní rozbor osobnosti atd…V případě zájmu mi napiště a já vám dám kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.14 21:26
@Marky983 píše:
Pokud by měl někdo zájem o numerologii, mohu doporučit moji mamku. V Jakém se nacházíte cyklu, který následuje, detailní rozbor osobnosti atd…V případě zájmu mi napiště a já vám dám kontakt.

já bych prosila kontakt. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.7.14 11:49

Ahoj,
ozivuji diskuzi…byly jste nekdy u kartarky a ptaly se na deti?
Splnilo se vam narozeni a pohlavi miminka jak predpovedela?
Me dve rekly stejnou vec. Te prvni ale dost dalsich veci nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.7.14 11:54

@MateaFitz ahoj, byla jsem u kartářky vloni v srpnu, řekla mi že vidí holčičku a že přijde brzy, v prosinci jsem otěhotněla a čekali jsme holčičku, bohužel jsem ji porodila ve 28tt mrtvou, až mě bude lépe tak za ní chci zase zajít, jinak se vším ostatním měla pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
11.7.14 12:12

@MateaFitz ja jsem u kartarky jeste nebyla, ale moje sestra ano, rekla ji ze vidi 2 miminka kluky segra porodila loni v lednu a ja stejny rok v rijnu :) aji a dluhach u taty atd.no vse co ji rekla tak se stalo, ja se tam chystam pristi mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
11.7.14 12:24

Ahojte,
ja som bola u kartarky 2×, nevyplnilo sa mi nic, a to mi predpovedala celkom pekne veci… :roll:
Okrem ineho, ze sa nam IVF podari…/snazili sme sa o druhe dietatko/…,ze urcite budeme mat 2 deti…
O tom, ze zdedime ohromne peniaze a nehnutelnost :roll: a pod." vesele" veci…,na ktorych mi vobec nezalezalo…chcela som len vediet, ci sa nam podari otehotniet a donosit druhe dieta…to nam na sto pro potvrdila…a hups…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat