Kartářka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neznámá známá
25.2.15 14:25

@kvitk1 Jo a já budu stejně vyděšená, vystrašená, budu si říkat co tím myslela, co tam asi viděla a bude mi to pořád vrtat hlavou a nebudu vědět na čem jsem. Jestliže se zeptám zda příští těhotenství dopadne dobře a dozvím se, že ano, i když to nebude pravda, jen proto, že ta druhá varianta je moc krutá, tak je mi to přece k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
1127
25.2.15 14:29

Tak tě třeba podpoří v tom, že tohle těhotenství nevyjde a vyjde až to další..
Ono také záleží na psychické pohodě. Chápu, že kartářka nemůže vyslovit hrozný ortel a že to nějak zaobalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
25.2.15 14:58

@kvitk1 Asi radši budu doufat a věřit, že to dopadne dobře…i bez kartářky.

• Citovat
  • Upravit
1127
25.2.15 15:11

Mě to třeba hodně láká…už zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
1.3.15 17:26

Holky, kdyby mela nějaká z vas zájem, vykládám andělské karty. 5 otázek za 100 a roční za 200,– :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.3.15 23:19

nevědomost

Holky, jak si Vás tady tak čtu, nechápu ani jednu. Jedna věří, druhá ne, třetí neví jestli věří.. chce to si to ujasnit a najít kartářku, která umí. Já ji mám a jsem nadšená. Hodně mi pomohla a stále pomáhá. Co se týká výkladu z andělských karet, to není výklad, to je čtení z knížek a nesmysly. Budoucnost se dá vyčíst jen z tarotu, nebo jiných vykládacích karet, ne z andělských. Ty jsou pouze doplňkové. Z těch umím číst i já :-D Dobrá kartářka Vám neřekne, jestli Vás něco přejede, ale dokáže Vás varovat, pokud se tomu máte vyhnout. Varovat ta, abyste ani nevnímali, co vlastně přečetla. Je to umění a proto to neumí dělat a nemůže dělat každý. Hlavně ty slavné kurzy.. jak může jít někdo na kurz výkladu karet? Kartářka to má vrozené a umí to! To se hned pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.11.16 11:42

Zdravím holky, chci se zeptat voláte si se svýma kartářkama?

Byla jsem ve středu na výkladu, jenže potřebovala bych se na něco zeptat a je mi blbé jí volat a ptát se na to jak některé věci z výkladu myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.11.16 14:58

@MSM20 ne nevolame vyklad ma byt jasny jinak to neni ono a je to o nicem…nektere veci jen dochazeji postupne… cenu ma kazdy jinou a a kartre/kartarku si mate vybrat intuitivne… 200 opravdu neznamena spatna/ny…spis naopak…zarazila by me velka cena…jinak kurzy jsou o nicem..toto v sobe bud clovek ma nebo ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.17 08:18

Tak jsem byla minulý týden u "vyhlášené " kartářky. Známá mi doporučila jednu paní ze slovenska, dokon ce prý vystupuje v tv. A byla jsem hrozně zklamaná. Snad nejhorší přístup, jaký jsem zažila. Prý je hrozně dobrá a co řekne se vyplní. Ale k věci. Čekala jsem, že mi z karet vyčte co mě čeká, takový všeobecný přehled. Tak jsem byla aspon zvyklá u ostatních. Ale musela jsem se pouze zeptat na určitou otázku. Karty si míchala ona sama. Navíc k výkladu nás vyrušovala její kamarádka, prostě mi přišlo, že ji šlo o prachy a neměla ani snahu mi něco vykládat. A to jsem se tam tak těšila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.17 09:39

Samozrejme, ze jí slo o prachy. Prestan vyhazovat penize a zacni si ridit zivot sama. Prece nechces, aby to delal nekdo jiny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.1.17 09:41

@loppy už jen to, že vystupuje v televizi by mě zarazilo to dobrý kartář opravdu nemá zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.17 09:57

Hmm, jsem blbá no.. :roll: úplně mě rozhodila, raději jsem ty peníze měla investovat jinam. Jenže jsem potřebovala v některých věcech poradit, protože mám teď takový divný období…A kartářka u které jsem byla poprvé byla úžasná, ale umřela. Nechápu, proč se někdo takový může považovat za kartářku. To už i já bych měla profesionálnější přístup.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.1.17 10:23

Doporučuju si někoho intuitivně najít na této Fb skupině https://www.facebook.com/…86169914731/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 22:04

Nějaké nové zkušenosti? já byla dnes a byla jsem moc nadšená, poznala, že se budeme rozvádět, že bude střídavá péče, že tchyne je generál a manipulátor a ještě do rozvodu zasáhne (od tchána vím, že rozvod schvaluje - chce ho manžel). Kartářka je speciální pedagog, tak jsme probraly i problémy syna. předpověděla mi nový vztah, někdy po prázdninách, tak uvidíme, měla bych být konečně štastná. ani tomu nemůžu uvěřit, po rozvodu to většinou tak rychle nejde..

• Citovat
  • Upravit
25123
24.5.18 23:40
@Anonymní píše:
Nějaké nové zkušenosti? já byla dnes a byla jsem moc nadšená, poznala, že se budeme rozvádět, že bude střídavá péče, že tchyne je generál a manipulátor a ještě do rozvodu zasáhne (od tchána vím, že rozvod schvaluje - chce ho manžel). Kartářka je speciální pedagog, tak jsme probraly i problémy syna. předpověděla mi nový vztah, někdy po prázdninách, tak uvidíme, měla bych být konečně štastná. ani tomu nemůžu uvěřit, po rozvodu to většinou tak rychle nejde..

muzu se zeptat ke ktere… Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat