Kartářka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
11.7.14 12:35

Ahoj já byla před dvěma lety u kartářky ta mi řekla že muj současný partner je muj osudový muž že máme krasnou společnou numerologii a že do roka budeme čekat mimčo no nic z toho se nestalo s přítelem jsme se po roce rozešli a mimčo ted po dvou letech čekám ale s uplně jiným partnerem a stálo mě to 700 takže nikdy více hodně jsem na to věřila a tohle mě dost zklamalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.14 12:43

Ja jsem byla u kartarky jednou. Docela placala, musim rict. Byla jsem zklamana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.7.14 12:49

@Ivuljenka15 To je mi moc lito! :hug:

Me ta prvni stala 500 a to nejdulezitejsi ji nevyslo…ty obecny reci a la horoskop vysly…ale bylo to tak 50:50.
Tuta si rekla o 300 a ten vyklad je takovej nijakej :-/
I kdyz mimco predpovida stejne jako ta prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.7.14 12:52

@MateaFitz já doufám že až k ní zase zajdu že mě zase řekne dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.7.14 13:02

@Veruzka.D To me pobavilo. Me ta minule vypravela jak mam krasny vztah a muj partner je mi oporou a ja byla single. Kdyz jsem ji to rekla, tak odpovedela, ze si ho brzy najdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.7.14 13:03

@Ivuljenka15 Mas nejakou oblibenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.7.14 01:34

Ahoj, ja misto kartarek chodim na knihu promen, da se i to na dalku, tady o tom nejaka holka zalozila diskusi, je v ni i na pani kontakt: https://www.emimino.cz/…omen-194705/
snad vam to, holky, k necemu bude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.7.14 09:14

Kartářky začátečnice

Měla bych dotaz :oops: Jsou tu nějaké holky kartářky, které by byly ochotné se podívat na mou budoucnost jen tak pro praxi? Mám totiž jednu otázku a už mi věštily dvě mé kamarádky jen tak u kávy a obě se víceméně shodly, pak mi věštila jedna dávná známá a ta se od předešlých věštb vcelku lišila. Zajímalo by mě více názorů, já se učím teď vykládat taroty, doteď jsem s kartama nepracovala vůbec, ale má intuice většinou vyšla, tak jsem si řekla, že karty by mi mohly vycházet. Zkusila jsem si vyložit sama sobě a karty mi seděly jako pedel na nočník, jak se říká, ale možná to byl můj subjektivní názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.14 20:14
@Yanka píše:
Ona nám tu špatnou věc řekla až po sezení jako varování a právě říkala že to můžeme změnit… Viděla tam že se manžel zabije na silnici (je to motorkář, ale to ona nemohla vědět). Prý se smrt neříká, ale ona věděla že to můžeme ovlivnit, proto nám to řekla. Jenže tuhle hroznou věc tuším už dávno a moc se o něj bojím!

Zkus na to nemyslet, jinak to přivoláš :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.14 07:12

email

Ahoj chci se zeptat na jakým principu je vykladani karet přes email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.10.14 08:40

Ahoj byla jsem u Kludské a nesplnilo se mi nic :mrgreen: Já myslím, že tam hraje roli psychika a podvědomí, že si život stejně vytváříme sami, že ten náš osud má víc variant-záleží jen na nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
29.10.14 15:07
@Marcam píše:
Ahoj byla jsem u Kludské a nesplnilo se mi nic :mrgreen: Já myslím, že tam hraje roli psychika a podvědomí, že si život stejně vytváříme sami, že ten náš osud má víc variant-záleží jen na nás ;)

Přesně tak.Moje mamka občas vykládá taroty a je to přesně jak říkáš. Máme víc osudů. Záleží pro jakou cestu se rozhodneme když stojíme na křižovatce. Karty nám můžou pomoct tu cestu vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
24.2.15 10:40

Kartářka

Ahoj holky, šla jsem se objednat na obočí ke kosmetičce a ta tam měla nějakou kamarádku, co vykládá karty. Prý že dneska tam u ní bude vykládat asi třem ženským a jestli chci, že by mne taky vzala. Nikdy jsem v to nevěřila, já i manžel zastáváme názor, že je to spíš šarlatánství. Jenže já před měsícem potratila a teď se dost trápím, bojím se, aby se to neopakovalo, bojím se že to zase nedopadne dobře, takže o tom uvažuji, že si ty karty nechám vyložit. Jenže: paní vykládá karty za 200 Kč, což mi připadá na kvalitní kartářku málo. Je to nějaká paní, kterou ani neznám, ani neznám jméno, prostě nic. A navíc si myslím, že může vlastně říct co chce, co ji napadne a já si nijak neověřím, zda to fakt viděla v kartách, nebo ne. Navíc mne dost dostala tím, že nic špatného nikdy neříká. Tak si říkám, že na co půjdu ke kartářce, když si toho půlku nechá pro sebe. :nevim: Co myslíte, šly byste? A jak poznám, že ta kartářka za něco stojí? Docela rychle potřebuji názory, jestli tam půjdu, tak mám přijít dneska ve dvě… 8o

• Citovat
  • Upravit
4734
24.2.15 10:42

To je indvidualni ta cena… taky vykladam karty, ale je to muj konicek a beru si 100.. nedelam to na vydelek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
24.2.15 10:46

@kiwa nechci zasahovat do diskuze, ale vykladate karty i na dalku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat