Kartářka, hypnóza - máte zkušenosti

Anonymní
20.7.18 18:04

Kartarka? Hypnoza?

Holky,

jsem na dne z rozchodu, nevím jak dal a stav se nelepší. V podstatě nefunguji, zhubla jsem na 47 kg, jidlo nemuzu polknout…no to je jedno.

Hledám pomoc a tak mě napadla kartarka nebo hypnoza. Mate zkušenosti? Je to k něčemu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3167
20.7.18 18:11

Moc nechápu souvislost kartářky, hypnózy s rozchodem.. :think:
To už spíš služby psychologa (vypovídání se, zhodnocení vztahu, atd..) nebo jeď s kámoškou na wellness nebo nějaký festival a zaměř se na budoucnost.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 19:14

K psycholozce chodím a vypovídávam se porad kdekomu ale to mi nepomáhá. Nechci tu ten vztah řešit, už jsem na práškách a mám zdraví v hajzlu kvůli tomu. Kartarka by mi mohla říct něco trochu pozitivního (hůř byt nemůže) a hypnoza nějak změnit vnímání te osoby. Třeba ze si vybavím nejake negativní emoce a u těch zůstanu a neuvidim ho jako nejlepšího chlapa myho života. Já nevím :-(

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
21.7.18 00:37

A proč to normálně neřešíte v psychoterapii? Proč chcete vyhazovat peníze za šaraltány, když máte možnost řešit příčiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.7.18 00:39
@Anonymní píše:
K psycholozce chodím a vypovídávam se porad kdekomu ale to mi nepomáhá. Nechci tu ten vztah řešit, už jsem na práškách a mám zdraví v hajzlu kvůli tomu. Kartarka by mi mohla říct něco trochu pozitivního (hůř byt nemůže) a hypnoza nějak změnit vnímání te osoby. Třeba ze si vybavím nejake negativní emoce a u těch zůstanu a neuvidim ho jako nejlepšího chlapa myho života. Já nevím :-(

Pokud nefunguje inidivudál, tak zvažte skupinovou práci a nebo třeba stacionář a nebo lázně s psychoterapeutckým programem? Evidentně potřebujete zabrat víc, než se jen vypovídat - psychoterapie není o vypovídání se, ale o sbírání odvaze ke změně sebe samotné,

Máte důkladné vyšetření od psychiatra, jestli už se v tom neplácáte natolik, že to chc léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.7.18 00:44

Ahoj, kartářka je berlička, hypnóza úplně k ničemu. Když narazíš na dobrou kartářku, řekne Ti co chceš slyšet nebo Tě zabaví sladkou budoucností, ale jak Ti řekne termíny, je k ničemu. Možná by pomohlo se někomu svěřit proč jsi na dně z rozchodu, co se stalo, rozebrat to, nevím kolik jsi vážila předtím, ale trápení se dá řešit, kartářka z Tebe může taky vytáhnout dost peněz když se u ní budeš cejtit líp. Ale jsou i jiné způsoby, klidně piš do zpráv jestli to chceš rozebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.19 18:02

Já zkušenost mám, moje kamarádka hypnózu provozuje. Byla jsem u ní naopak kvůli hubnutí a motivaci ke cvičení. Pomohla velice! Nebylo to ovšem ihned, bylo to zdravě tedy to trvalo cca měsíc a zhubnutí se dostavilo. Hypnóza je prokázaná, že funguje. Stačí si o ní něco přečíst :) pokud by jsi měla zájem mohu ti na ní zaslat kontakt. Provozuje to sama na sebe a za levno.
Snad najdeš řešení svého problému.
Měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová