Karviná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3960
21.2.09 20:38

Ahoj holky,
my jsme taky z Karviné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.2.09 20:44

Jé holky,fajn že mluvíte o porodnici v Karviné,první dítko jsem tam nerodila,ale s druhým se tam chystám,názory jsem slyšela rozdílné,no tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
21.2.09 20:55

No hlavně nechtěj epidurál - já jsem se na to zeptala při prohlídce sálu (ještě jsem nerodila) a vrchní sestra mě zpražila pohledem, že jsem se při porodu ani neodvážila zeptat. A rodila jsem 16 hodin a sakra by mi bodnul :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
21.2.09 21:13

davmi tři dny po termínu,v sedm ráno jsem tam přišla na kontrolu,v noci už mě trápily poslíčky, pak ale přešly,a postupně se ztrácely-doktora to nezajímalo, poslal mě rovnou na sál (!!!) , kde jsem se 14hodin trápila,V jednu odpoledne mi píchli vodu, aby mi urychlili stahy-výsledek ten, že mě stahy přešly úplně a já tam seděla a hrála hru na notebooku :roll: pouštěli do mě urychlováky a kdesi cosi, a nakonec jsem po třech kapačkách oxytocinu a jedné injekci přímo při tlačení malou porodila :? Vyloženě vyhnaný porod do extrému, kdyby mě nechali odejít, druhý den jim tam porodím spontanně sama :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
21.2.09 21:21

Jééé,to je fajn,že se to tu rozjelo :D
Janisku já tam bydlela od 6 let asi di dvaceti,ale bydlí tam můj otec a předtím mamka(jsou rozvedení,je to trochu složité vysvětlovat),takže jsem se tam vracela furt a doteď se cítím na sedmičce nejvíc doma.No,třeba se známe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
22.2.09 15:33

dagmar10:tak u Vojty jsem epidural nechtěla,teda spíše nestihla,tak doufám,že teď to půjde stejně hladce :wink:

zuzaa:no tak to jsi mě moc neuklidnila,mluvila jsem s pár lidma a vyloženě kladné ohlasy jsem snad ještě neslyšela,ale zase do Ostravy se mi moc jet nechce,tak snad nebudu pak litovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.2.09 12:10

Davmi - já měla Ostravu taky v plánu, pak jsme si řekli že to kašlem, že než bysme tam dojeli .. A ve výsledku bych do OVy dojela za ten den 10× :roll: :?

Neříkejte mi, že na ten karneval nikdo nejdete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
23.2.09 16:08

Ahojte.
Lucajdice tak v tom vězáku bydlela snad polovina naší třidy ze ZŠ.:D Třeba se fakt známe.
Zuzi tak takový porod, to ti vůbec nezávidím.:(
Dagmar10 tak nám na předporodním kurzu rovnou řekly že jestli budem chtít epidural tak ať jedem rodit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.09 16:47

janisek:a proč jsou tak proti tomu epiduralu?Já doufám,že ho potřebovat nebudu,ale kdybych se měla trápit nějak dlouho,tak bych o něho asi přímo škemrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
23.2.09 18:29

Davmi, no oni ho buď nemají nebo ho nemá kdo píchnout, hlavně v noci. Takže rodit jen od 6 rána do 6 večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
23.2.09 19:39

Zuzza
a kdy je ten karneval, to mě docela zajímá, do sluníčka jsem chodila často, ted už pracuju tak moc času nezbývá , ale kdyby byl odpo tak bych ráda šla
nemocnice tak já tam ležela ještě před porodem, měli podezření na tu preklampsii nebo jak se to píše, pak mě pustili domů, malá se narodila 5dní po termínu, právě kvůli tomu vysokému tlaku mi porod vyvolávali, nakonec jsem musela na císaře. Ale jak jsem psala, zažila jsem tam všechny sestřičky i doktory, doktoři se chovali velice slušně, vtipkovali, měla jsem hrozně hodně plodovky, takže jsem byla ta co jím vytopí sál :lol: :lol: , podle břicha mi tipovali prý tak 4kg dítě, malá měla 3,30 hi.
Ono já myslím, že s tou bolestí nám nepomůžou v žádné nemocnici, to hold musíme zvládnout samy, ale jinak opravdu nedám na jejich přístup dopustit, tak stejně na oddělení šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.2.09 20:32

Micho - karneval je 6.března v 16h v sále vedle Úřadu práce. Lístky jsou za 60,– (2osoby+dítě)
S odhadem v porodnici jsou asi zběhlí,jak koukám, mě taky říkali,jak nebude Amálka veliká-podle utz, podle břicha ne,to jsem měla malé :) A ve výsledku měla Amálka taky 3,30 :lol:

Epidurál - já o něj prosila, v pět odpoledne. A nepíchli mě ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
24.2.09 08:29

Janisku poslala jsem ti SZ,ať to konečně rozlousknem,jestli se známe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
24.2.09 08:43

Zuzaa a Micha koukám,že se bavíte o odhadech váhy miminka.Tady v Havířově jsou taky „přesní“,pořád mi říkali,jak bude malá,přesně si nepamatuju ten odhad,ale jako že málo,nakonec se narodila císařem,byla jsem v celkové narkoze a když mi ještě tak v oparu hlásili,že má 4 kg,tak jsem myslela,že si dělají srandu :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
24.2.09 10:23

tak oni podle ultrazvuku byli naprosto přesní , žekli 3,35 malá měla 3,30 :lol:
karneval zní dobře , zjistím jak to má manžel nebo kámoška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...