Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky prosím vás jaka linka jezdí od hlavního nadraží k hornické nemocnici? Na internetu se v tom moc nevyznám co se tyče zastávky u hlavního nadraží zda se mi že autobusové je moc daleko tak jestli není nějaka blížší zastávka potřebovala bych jsem nejlíp bez přestupu přímí směr jedu poprvé do karvine tak ať tam rovnou nezabloudím ![]()
@anubis25
zastávka se jmenuje Nové Město koupaliště, a jede tudy 511 a 516, z Fryštát, aut. nádr. je to třetí zastávka ![]()
@pvmr děkuji
hledala jsem to dost dlouho a nic tak moc děkuji za pomoc a přeji šťastný nový rok ![]()
@anubis25 nemas zac
Dekuji za prani a tobe taky preji vse nej v novem roce, hlavne zdravicko ![]()
Zdravím,
jsem z Karviné a byla bych ráda, za nějakou maminku s miminkem na občasné procházky
Je mi 23 a mám skoro půl roční holčičku ![]()
Holky, taky jsem z Karviné, mám 14měsíčního lumpa a hledám nějakou nejlépe sportovně založenou mamču (není to ale podmínka), na procházky a dovádění s dětmi i bez dětí ![]()
Záleží jak moc sportovně založenou maminku hledáš. Já třeba nejsem nějaký extrém, ale ráda chodím na procházky ![]()
@Karolina231 píše:
Záleží jak moc sportovně založenou maminku hledáš. Já třeba nejsem nějaký extrém, ale ráda chodím na procházky
Taky nejsem vůbec žádný extrém
Jen místo kávičky a nákupů si raději zajdu na procházku nebo projedu na kole ![]()
Tak to jsem na tom podobně. Teďka už nám snad začlo jaro, tak by procházky šly ![]()