Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neříkejte mi, že tady fakt není jediná emamina z Karviné
![]()
No není možné!
Začínala jsem mít pocit, že snad v KArviné emimino neznají ![]()
Odkud jsi? (jako část, Karvinou už vím
)
Jéé že by se nás tu sešlo víc?
Já bydlím na šestce za kulturákem. A ty?
Lucajdice a z které části Havířova jsi? já jsem tam bydlela 10let, je tam opravdu krásně. A taky jsem tam rodila a byla jsem móóc spokojená.
Ahoj,já jsem z Orlové,takže za rohem,ale v Karviné mám většinu kamarádek a v Petrovicích u Karviné pak celou rodinu ![]()
Janisku tak já teď bydlím přímo v centru mezi podloubím a magistrátem,ale vyrostla jsem na sedmičce na Karvinské.Taky jsem tady rodila,ale to ještě nebylo nové,bylo to zrovna dost rozestavěné,porodní sály jak z komoušských filmů,ale personál v pohodě,kamarádka tam teď v prosinci rodila a říkala,že personál se nezměnil.
Lucajdice já jsem bydlela na sedmičce na slovanské.
To je skoro za rohem. ![]()
Janisku ja jsem dvacet let žila na šestce vedle Alfy
A teď jsem přímo za Kauflandem
Ale zvyknu si ![]()
No to koukam, že se konečně někdo našel, a hned tolik ![]()
Janisku tak to je jen přes cestu,bydlela jsem ve věžáku za Severkou.Taky jsem tady rodila,ale to bylo ještě před tou rekonstrukcí,takže nic moc krása.Personál se prý ale nezměnil,kamarádka,co rodila se mnou,tak teď v prosinci rodila zas a říkala,že personál je stejný.A co,že ses přestěhovala do Karviné?
Já teda Karvinou moc neznám,byla jsem tam ve dvaceti v lázních a byla to paráda,takže mám na Karvinou jen ty nejlepší vzpomínky ![]()
ahoj holky
tady taky jedna karviné, hned za kulturákem,
rodila jsem v karviné , tada už jsou to skoro dva roky, ale já byla fakt max. spokojená, na sestřičky nedám dopustit
Ahojky.
Lucajdice a kdy jsi tam bydlela? a neznáme se? ![]()
Zuzi, za kauflandem v tom dlouhém baráku?
a co vaše dítka? nezlobí?
![]()
Mincho, já jsem chodila do karviné na předporodní kurz a taky jsem byla spokojená. strašně milá porodní asistentka a dětská sestřička nás vedla.
a taky jsem chtěla rodit v karviné, ale nakonec jsem skončila v havířově.
Ahoj,
manžel má narozeniny, tak máme návštěvy ![]()
Janisku - jj, v tom dlouhým baráku hned za kaufem, přesně uprostřed
Ale bydlí se mi tady celkem dobře, měli jsme podnájem nad nábytkem, a tam to bylo všecko z ruky , od Kaufu to máme přes kopec k tchýni(né že by mi zrovna o tohle šlo
) a taky blíž k našim, bydlí u Mototechny. Tam jsem vlastně nějakých 22let bydlela ![]()
Miso - vítej, taky jsem rodila v Karviné, ale že bych na sestřičky nedala dopustit,to tedy ne
Ale možná jsem jen náročná
Rodil mě Koneczný, a to byla teprve radost
![]()
Miso - ty máš tak podobně staré dítko, jinak jsou tady mladší až malinké
Nechystáte se za 14dní na karneval, který pořádá Sluníčko ?