Karviná Ráj - porodnice

73
5.8.11 10:15

Karviná Ráj - porodnice

Ahoj holky, našla jsem jen málo recenzí na karvinskou porodnici a navíc jsou většinou docela staré. Ráda bych si přečetla zkušenosti těch z vás, které tady absolvovaly někdy v poslední době porod, jak jste byly spokojené? Jde mi hlavně o personál. Jsem z Ostravy, ale dojíždím za panem primářem Petrem Fialou, který je naprosto super gynekolog, takže jsem přemýšlela, že bych za ním dojela i porodit :). Jinak druhý favorit jsou Fifejdy v Ostravě, které mám prakticky za domem :). Tady ale nikoho neznám. Děkuji za názory!!!Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3034
5.8.11 14:04

Ahoj

Rodila jsem 24.5.2011 porod rychlý a celkem v klidu. Personál v pohodě až na některé opravdu děsné sestřičky a pana doktora Konečného ale to je asi všude. Pan doktor Fiala je skvělý a moc příjemný.
Nevýhody ovšem jsou že pokud nejsi na nadstandartu tak koupelna ani wc není na pokoji což je dost blbý. Na jídlo se chodí mimo pokoj, takže to tam chodí tak že maminky sedí v jídelně a pořád napínájí uši jestli to náhodou nepláče její mimísek a neustále některá odbíhá utišit si pláčící dítko.
Za epidurál (ten jsem nestihla využít :-D ) se platí 1500kč nevím jak v Ostaravě ale v Třinci je třeba epidurál zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.11 21:05

Tak já rodila před rokem a nemůžu nic jiného než chválit a chválit !! Personál (od uklízeček až po doktory ) naprosto super. Něco jiného je stav samotné nemocnice, záchod na chodbě a kus od koupelen, to mi docela vadilo, ale to je tak asi všechno. Radši rodit v nemocnici, kde je špičková péče, než koukat na super zařízení a kyselé obličeje. Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.8.11 08:40

díky holky, vybavení neřeším, důležité pro mě je, aby miminko bylo v pořádku. Ptala jsem se dvou dul, které rodí v různých porodnicích v kraji a vůbec ji nedoporučily, že prý jedna velká katastrofa… chtěla jsem tedy znát zkušenosti rodiček. Budu ráda za více názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 10:41

Ahoj Pigosku,
tak jak ses nakonec rozhodla? pro kterou nemocnici?
a nějaké další zkušenosti s Karvinou porodnicí? Taky chodím na gynekologii k Fialovi :-)

• Citovat
  • Upravit
30420
1.10.11 11:20

Holky, to mě před týdnem kamarádka vykládala jak rodila na fifejdách, hnus hnus hnus. Malá se šprajcovala a usadila se jaksi blbě a otočila se při porodu. Nechali ji mordovat se 21h. Nechápu proč jí nezrobili císaře 8-o malou nakonec táhli vaxem a zlomili ji klíční kost. A když ji viděla jak ji odnášeli pryč, ani na bříško jí ju nedali, tak malá měla úplně deformovanou hlavičku. A říkala, že tam už nikdy více. Ale zase záleží jakou směnu čovek chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.10.11 11:20

Já rodila v Ráji a stěžovat jsem si nemohla. No prostředí sice nic moc, ale to čovek přežije, když je personál super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.10.11 16:37

Rozhodla jsem se pro primáře Fialu, je to super lékař a taky člověk. Už vůbec nepochybuji a jsem definitivně rozhodnutá. Fifejdy mám sice „za zadkem“, ale já se ráda projedu :):).
Byla jsem za jejich porodní asistentkou, provedla mě porodnicí, sály atd., vše mi vysvětlila.
Navíc si beru k porodu svou dulu, takže to mám posichrované ze všech stran :):). Měla jsem velký strach, teď se skoro těším. Vím, že jsem udělala všechno pro to, aby porod dopadl dobře a teď se uvidí, jak mi bude přát taky to štěstíčko. Jsem ve 36.týdnu, takže poslíčci už se pomalu hlási :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.10.11 16:12

Ahoj, v karvinské porodnici jsem rodila před dvěma týdny a opravdu nezbývá, než chválit. Jak už bylo řečeno, tak prostředí nic moc (rekonstrukce je snad naplánovaná na letošní zimu), ale personál super, milý a ochotný a to jak lékaři, tak porodní asistentky, sestřičky, či paní uklízečky. Kdybych měla rodit zas, tak jedině v Karviné :potlesk: No a pan MuDr Konečný, to je kapitola sama o sobě, taky jsem o něm slyšela své, ale naštěstí s ním jsem do kontaktu nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
24.1.12 13:15

Haloooo haloooo, je tady někdo??? :mrgreen:
Mám dotaz na holky, co rodily v Karviné teď někdy v poslední době.
Jaké tam teď dávají UM? Nevíte některá? Před pěti lety dávali klasický Nutrilon, teď bych ráda věděla, jestli v tom pokračují, nebo třeba přešli na něco jiného.
Moooc děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.1.12 14:54

ahoj rodila jsem na konci září a dávali BEBU
a na tu jsme pak zůstali i po příchodu doma…akorát jsme z jedničky přešli na Sensitive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tenezmik
24.1.12 15:05

Ahojky,mám 3 děti a všechny jsem rodila v Karviné,to třetí před dvěma lety a nemůžu říct jediné špatné slovo. Jenom chválím všechny od uklízeček,přes porodní asistentky až po doktory. Největší zlatíčko je asistent Lipka,je úžasný :potlesk: . Pan doktor Konečný je opravdu kapitola sama pro sebe. Mám s ním dvě velmi špatné zkušenosti z pobytu na oddělení gynekologie. Ten by snad ani neměl být lékařem :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5235
24.1.12 17:56
Angel-X píše:
ahoj rodila jsem na konci září a dávali BEBU
a na tu jsme pak zůstali i po příchodu doma…akorát jsme z jedničky přešli na Sensitive

děkuji, tak to si ještě asi budu muset ověřit. NEvím, jak to budu mít s kojením, při prvním to nešlo, teď to bude zase blbé, protože rodit budu císařem, takže chci být raději připravená i na variantu nekojení. Ale raději bych teda Nutrilon, tak nevím, jestli si ho případně vzít sebou? Zase bych nerada dávala v porodce Bebu a doma přecházela na něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
24.1.12 17:57
tenezmik píše:
Ahojky,mám 3 děti a všechny jsem rodila v Karviné,to třetí před dvěma lety a nemůžu říct jediné špatné slovo. Jenom chválím všechny od uklízeček,přes porodní asistentky až po doktory. Největší zlatíčko je asistent Lipka,je úžasný :potlesk: . Pan doktor Konečný je opravdu kapitola sama pro sebe. Mám s ním dvě velmi špatné zkušenosti z pobytu na oddělení gynekologie. Ten by snad ani neměl být lékařem :pocitac:

Já právě chodím k Lipkovi a je to opravdu zlatíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.12 18:09

Já tam rodila před rokem a půl a co já vím tak dávali jen glukózu-nevím jak nedonošeňátka a děti v inkubátoru…
A dost mi vadilo,že jsem se až po 10 dnech na kontrole u dr. dozvěděla,že malého resuscitovali.Já jsem věděla,že neplakal a že mu něco dělali,ale řekli mi,že o nic nejde.Sice se naštěstí nic nestalo,ale myslím si,že takovou věc mi měli říct :cert:

Ale jinak personál skvělý-hlavně sestřičky na kojeneckém-díky jejich rad jsem kojila 13 měsíců.U porodu byl pan dr.Gebauer a musím říct,že je pohodář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková