Karviná Ráj - porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
13.5.14 13:27

@Lennn no kéž by se to i mě neopakovalo…já jsem chodila do havířova a s péčí jsem byla spokojená, když na to přišli v 36tt, tak jsem byla i v nemocnici, ale když se můj stav zlepšil, pustili mě domů…ale už dlouho bydlím jinde a český těšín je pro mě blíže, tak proto chci přestoupit, ale hlavně proto, že bych se nevládla vrátit do ordinace, kde jsem byla těhotná a nyní miminko nemám :(
tak děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
13.5.14 13:40

@Emto7 to chápu :hug: Drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.5.14 14:01

@Lennn děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.11.15 14:25

Caute holky, zajimalo by me zda nekdo nevi kdy bude dodelane nove porodni odděleni v Karvine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
13.6.18 13:59

Nutná registrace?

Ahoj holky mám na vás prosbu v roce 2015 jsem rodila ve FNO Poruba letos mám termín v říjnu ale vím na 100%,ze už tam nechci, chtěla bych rodit v Karviné-Ráji. Proto mě zajímá, jestli je nutno se tam registrovat nebo můžu přijet když dostanu kontrakce? Uvažuji i o nadstandardním pokoji ale nevím jak to v Karviné chodí. Můžete mi někdo poradit? Máte z vás některá čerstvé dojmy zkušenosti prosím? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
13.6.18 14:01

Taky prosím ještě mám otázku známá se zmínila že dr fialovy pacientky mají přednost před cizíma vlastně pokud nechodím k fialovi mám smůlu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.18 14:06

Já tam rodila koncem roku 2014. Žádnou registraci jsem tam neměla, ale já jsem z Karviné a chodila jsem tam už od 36 tt na monitor, poslal mě tam můj gynekolog. Jak je to s rodičkami odjinud nevím, ale prostě bych tam zavolala a zeptala se. Nadstandard pokud je volný a není třeba již zamluvený pro rodičku, která má určený nástup by ti měli dát bez problémů. Radši ale zavolej a zeptej se. Jinak z doktorů mohu doporučit pokud tam stále pracuje MUDr. Hassana, byla jsem s ním maximálně spokojená.

• Citovat
  • Upravit
606
13.6.18 16:43

V Karvine jsem rodila loni v prosinci. Prijela jsem, az kdyz jsem mela kontrakce, nikde jsem se predem neregistrovala. S panem Hassanem musim souhlasit, velmi prijemny doktor. Byla jsem na obycejnem pokoji, ale nikoho mi tam za celou dobu nedali, takze jsem mela taky takovy „nadstandart“ :) Jinak na placeny pokoj se me ptali pri prijmu, takze pokud by byl volny, urcite by nebyl problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
23.7.18 17:47

Ahojky…je tady někdo kdo bude v brzké době rodit v Karviné? Já se tam během třech měsíců chystám… Třeba se s někým potkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
26.7.18 11:55

@Kerrynka87 ahooj já se chystám do Karviné TP mám na 7.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
26.7.18 13:21

@Evculka tak to se tam možná potkáme…já mám sice termín az 25.10, ale stát se může cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
26.7.18 21:43

@Kerrynka87 přesně stát se může cokoli a jak se cítíš probíhá těhotenství v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
30.7.18 16:28

@Evculka ahojky…no prozatím je všechno v pohodě akorát to vedro mě zabíjí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.7.18 21:21

@Kerrynka87 ani nemluv je to síla jsem z toho věčně unavená a navíc mám doma 3 letou holčičku a mám teď i jiné zdravotní problémy takže se moc odpočívat nedá. Který týden přesně jsi? Čekáš holčičku nebo chlapečka? Kamarádka je cca o 3 týdny kratší dobu těhotná než já taky bude rodit v Karviné asi kolem 20.10. tuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková