Kdy dávat kaši na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
6.1.14 15:44

@marfra
Tak je fakt, že není kam spěchat.. Že zatím po mlíčku spí celou noc (většinou teda).. spíš jsem to chtěla proto, aby měl zas něco jinýho…
Takže myslíš, raději to ještě odložit třeba na ten 6. měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.1.14 15:47

@Lejaa je to na tobe, klidne muzes kasi zkusit uz ted, tech par dni ;) ale ten lepek bych zkusila az od toho 6.mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
6.1.14 16:10

:mavam: Já jsem taky koupila Sunarku na dobrou noc a ředí se to z vodou, někde jsem četla že to někdo ředí s UM, máte někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 16:13
@andy266 píše: :mavam: Já jsem taky koupila Sunarku na dobrou noc a ředí se to z vodou, někde jsem četla že to někdo ředí s UM, máte někdo zkušenost??

to nevím, sama v tom taky tápu, ale podle krabice se to ředí vodou, protože je to mléčná kaše, tzn. mléko už obsahuje.. UM se ředí kaše nemléčná.-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.1.14 16:14

@andy266 to pak musi byt silene sladke :poblion: ona ta mlecna kase je sama o sobe sladka a kdyz do ni date jeste to sladke mleko…no nevim. Mlecna kase uz v sobe mleko ma, dalsim mlekem bych neredila. Ale je to samozrejmne kazdeho vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.1.14 16:20

@Lejaa ale netapes ;) dobre to rikas, mlecna se dela s vodou, protoze uz mleko obsahuje a nemlecna s mlekem. Pak je jeste napr. kase Sinlac a ta je nemlecna, ale muze se delat jen z vody, tudiz v ni neni vubec mlecna slozka a je tak lepe stravitelna. S tou jsme treba zacinali, protoze maly hodne trpel na prdiky, nebo kdyz jsme byli v nemocnici a mel dietu a nesmel vubec mleko a nic mlecneho, tak jsem mu ji delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 16:33

Asi zkusím koupit pro začátek tu Nutrilonovou a uvidím..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.1.14 16:38

Já dávám synovi rýžovo-kukuřičnou kaši od Sunaru, je s ní spokojený ;),když ji chci hustější přidám víc kaše a naopak, když měl třeba problém s kakanáním, tak jí více naředím..dělám to podle očka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 16:42
@Jajax1 píše:
Já dávám synovi rýžovo-kukuřičnou kaši od Sunaru, je s ní spokojený ;),když ji chci hustější přidám víc kaše a naopak, když měl třeba problém s kakanáním, tak jí více naředím..dělám to podle očka 8)

No to je ta co máme:-)
Co si myslíš o tom, že syn pije Nutrilon a dala bych tu Sunarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.1.14 16:47

Myslím, že to vůbec nevadí :) syn taky pil nutrilon a dávala jsem mu sunarku a žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 16:55

@Jajax1
super, děkuji..:) a odkdy jsi ji dávala? Není to v pěti měsících zbytečně brzo..:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.1.14 17:00

Já jsem dávala hnedka od ukončeného 4m, malej se mě dost budil v noci, tak jsme začali dávat kaši a spal celou noc..ale pokud ti spí jenom po mlíčku celou noc, tak bych ani nikam zvlášť nespěchala, dokud se nezačne budit, tak bych ho nechala a pak bych začala s kaší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.1.14 17:04

@Jajax1
No on se právě sem tam už vzbudí, ale zatím to přičítám spíš rýmě, co teď má…
Chtěla bych zkusit, jak mu jede kašička:-) A musím to probírat s doktorem? Jdeme teď ve čtvrtek, mám počkat, nebo nepotřebuji „požehnání“ lékaře?

No a další dotaz..:-) Nabírá se z kaše víc kg? Syn není žádné tintítko..:-) Ani špek, ale prostě pořádné baculaté miminko.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.1.14 17:13

Myslím že žádný požehnání snad nepotřebuješ :D..můj Toníček je asi něco podobnýho takovej statnej, ale žádej buřtík :D a myslím, že po tom nijak výrazně nepřibral, oni se prcci začnou čím dál tím víc hejbat a nemám obavy, že by to bylo nějaký sádlíčko :mrgreen:
Já už mu dělám normální krupicovou kaši doma, jemu 11m a to má ještě radši, než ty kupovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.1.14 20:07

Ja mam pul rocni dcerku a kojim ji stale plus prikrmuju :) a na noc pred spanim ji davam kasicku od HAMI uz od 4,5mesicu, podle hustoty :) mala se tim aspon v noci zasyti. Mlecna se redi vodou, jak psaly holky, uz bych tam mleko nedavala, bo uz to mleko obsahuje :nevim: a nemlecna je prave s tim pridavkem UM, dle deti, na ktere mlicko jsou zvykle. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí