Kdy dávat kaši na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
7.1.14 20:16
@Pipiii píše:
Ja mam pul rocni dcerku a kojim ji stale plus prikrmuju :) a na noc pred spanim ji davam kasicku od HAMI uz od 4,5mesicu, podle hustoty :) mala se tim aspon v noci zasyti. Mlecna se redi vodou, jak psaly holky, uz bych tam mleko nedavala, bo uz to mleko obsahuje :nevim: a nemlecna je prave s tim pridavkem UM, dle deti, na ktere mlicko jsou zvykle. :andel:

Ahojky, paráda. Dneska jsem koupila nemléčnou rýžovou kaši od Hami.. Zkusím ji dát zítra.. Jaké s ní máš zkušenosti? Nabírá se po ní nějak víc, nebo jsi nic nezpozorovala..? A není pak dítko zabetonované? Někde jsem četla, že to ty nemléčné dělají…? :nevim:
Děkujii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.1.14 20:22

Jen to zkus :) Vubec to na vaze nejde poznat :) Ja ji to davam jen na tu noc. Davam ji mlecnou. S nemlecnou nemam zkusenosti, takze nevim :nevim: Ale opravdu se neboj, dite po tom nebude nejake obezni :palec: a nemas zac, kazda rada dobra. Tak hlavne at vam chutna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
7.2.14 22:45

Kaši dávám na noc po mléku se budila :cert: dělám jí z mléka jáhlovou, ale střídám kaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.2.14 13:39
@Pipiii píše:
Jen to zkus :) Vubec to na vaze nejde poznat :) Ja ji to davam jen na tu noc. Davam ji mlecnou. S nemlecnou nemam zkusenosti, takze nevim :nevim: Ale opravdu se neboj, dite po tom nebude nejake obezni :palec: a nemas zac, kazda rada dobra. Tak hlavne at vam chutna :kytka:

Ahojky, tak se po delší době zase ozývám:-) Nakonec jsem kaši do teď ještě nevyzkoušela :mrgreen: Dítě v noci spí, tak jsem si říkala, že to asi nemá zatím cenu. Každopádně dřív nebo později asi začnu. Akorát nevím, jestli ji dávat jako poslední jídlo, nebo předposlední…?
A taky jestli ji začít dávat jen tak, jak mě napadne, když ještě nejí kompletně příkrmy. Polední dávku jsme už sice nahradili celou zeleninou, ale na sváču se ještě dopíjí mlékem. Tak nevím :) Člověk se vždycky někde něco dočte a pak je z toho celej tumpachovej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
8.2.14 16:26

Když ti v noci spí a nebudí se tak bych kaši nedávala :lol: naše se budila :cert: tak jsem začala a jak nám nakynula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.7.21 19:26

Holky chci se zeptat, asi jsem hloupá.. můžu dát rýžovou kaši od sunaru na noc i když to není ta na dobrou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
14.7.21 19:29

@Rony953 určitě můžeš 😊 i když kaše jako takové jsou lepší ráno než večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.7.21 19:32

@Asiina už jsem právě zjistila, že on po ránu na sladké a kaše po ránu není😊tak jsem ji chtěla zkusit.
a ještě se hloupě zeptám (mam první tak mě prosím berte s rezervou 😀) pije mi na noc 210 ml UM. Na kaši je ale napsáno na 150 ml.. mam mu ji tak udělat že ho to zasytí nebo naředit na těch 210

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
14.7.21 19:38

Udělala bych ze 150ml, ať z toho není voda. Třeba to ani nespapá, jak ho to zaplní 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.7.21 19:52

@Rony953 Ja teda nevim, jak syte je 210ml UM, ale kase ze 150ml je pro prcka slušná porce. Dcera ji snedla az kolem roku, driv jsme delali min. Takze 150 urcite stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.7.21 19:57
@Rony953 píše:
Holky chci se zeptat, asi jsem hloupá.. můžu dát rýžovou kaši od sunaru na noc i když to není ta na dobrou noc?

Ja davala na noc ruzne druhy, ty co nejsou „na noc“, jsou jen ridsi…vetsinou jsem delala tak 120ml a od oka michala tu hustotu..davala jsem jako veceri kolem 19 a pak pred spanim ve 20 nakojila…toho um bych dala treba jen mene po te kasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.7.21 15:49

Děkuju holky 😊zkusím tedy 150 na noc jako poslední jídlo a uvidíme jestli se v noci vzbudí na papání nebo ne 😊Protože jinak prospinká celou noc 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22931
16.7.21 21:35

@Rony953 kaše může být na noc těžká a naopak dítko tlačit v břiše a budit ho, záleží jaká je to kaše a jaká je konzistence.
Já jsem dávala na snídani. Samozřejmě se večer zkusila a dcerka zvracela, tak jsem si něco o tom načetla a zjistila, že ne vždy je na večer vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí