Kaše a první příkrmy

32
14.9.11 12:57

Kaše

Ahojda,můj 4 a půl měsíční syn,je na nutrilonu a v noci se často budí na jídlo a tak nevím jestly mu můžu dát už nějakou kaši-a jakou?? bez toho abych začla přikrmovat nejdřív zeleninou v poledne atd…prosím poradte,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
14.9.11 13:00

Ahojky, třeba od Hami jsou kašičky už od ukončeného 4.měsíce. Ta by ho měla zasytit. My jí začali dávat něco po půl roce a syn nám po ní spal celou noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.11 13:03

Všechny firmy, které vyrábí UM mají kaše od ukončeného 4. měsíce :wink: Můžeš zvolit kaši jako první příkrm, ale není to záruka, že bude prcek celou noc spát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.9.11 13:04

A nemusím teda začít nedřív s tou zeleninou k obědu? Když mu přes den mlíčko stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
14.9.11 13:05

Ahoj,taky je od 4.měsíce od Nestlé banánová na dobrou noc.Děti od segry pak vydrželi spinkat dá se říct celou noc a chutnala jim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
14.9.11 13:07

Pokud vím tak podmínka začít se zeleninou není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.11 13:07

Já jsem u první dcery začala taky kaší. Efekt nikde, tak jsem se na kaši vykašlala :wink:
Ještě se zeptám, co to je „budí se často na jídlo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.9.11 13:13

zadej si do vyhledávače kaše a vyjede Ti spoustu diskuzí :palec: a zrovna dnes už tu jedna proběhla :wink: pardon za OT, ale přijde mi zbytečné dvacet diskuzí na jednu a tutéž věc..

• Citovat
  • Upravit
32
14.9.11 13:14

Budí se každé 3hodiny ale předtím se budil jen 1-2krát za noc .vstáváme v 7hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.11 13:16

Mně to přijde celkem normální :wink: Věk na to má. V noci bych dala UM a na kaši bych se zatím vykašlala 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.9.11 13:21
sterezie píše:
zadej si do vyhledávače kaše a vyjede Ti spoustu diskuzí :palec: a zrovna dnes už tu jedna proběhla :wink: pardon za OT, ale přijde mi zbytečné dvacet diskuzí na jednu a tutéž věc..

jenže ta diskuse byla na kojené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.9.11 13:22

tak mu zatím asi nechám jen to mlíčko…díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.11 13:36

Ja Te jako jedna z mala potesim, ja dala kasi taky jako prvni prikrm, nekdy v 5 mesicich a tydnu, z duvodu nedostatku meho mlicka. A prcek byl pak spokojenejsi a najednej, a zeleninu jsem zavedla v 6 mesicich, tedy asi 3 tydny po kasi :wink:
Ale fakt doporucuju dat kasi od stejne znacky jako davas UM, tedy Nutrilon (mlecna kase obsahuje UM, tak at je stejne). Anebo do vecerni davky Nutrilonu primichat trosku nemlecne kase libovolne znacky :wink: Vse samozrejme od 4 mesicu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.9.11 13:47
Aliik píše:
Ja Te jako jedna z mala potesim, ja dala kasi taky jako prvni prikrm, nekdy v 5 mesicich a tydnu, z duvodu nedostatku meho mlicka. A prcek byl pak spokojenejsi a najednej, a zeleninu jsem zavedla v 6 mesicich, tedy asi 3 tydny po kasi :wink:
Ale fakt doporucuju dat kasi od stejne znacky jako davas UM, tedy Nutrilon (mlecna kase obsahuje UM, tak at je stejne). Anebo do vecerni davky Nutrilonu primichat trosku nemlecne kase libovolne znacky :wink: Vse samozrejme od 4 mesicu :wink:

moc díky,kdyžtak to zkusim takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.9.11 14:09

nebylo to myšleno nějak zle, jen že pak je tu milion diskuzí o té samé věci :wink: a princip je myslím stejný u kojených i nekojených :wink: (v podstatě)každopádně zkusit kaši můžeš, ale rozhodně bych od toho zázrak nečekala, prostě některá miminka si se budí častěji a jiná ne, i když výjimky potvrzují pravidlo :-) jestli se pro ní ale rozhodneš, tak bych volila nějakou nejméně sladkou, klidně třeba obyč rýžovou, kterou můžeš jen zahustit mléko a uvidíš :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko