Příkrmy - zelenina a kaše

208
11.9.11 07:10

Příkrm-kaše

Ahoj mamčřebuju poradit ohledně přikrmování.Malýmu je skoro 7 měsíců a akorád zkoušíme třetí zleninu brokolici,to je zřejmě ok,ke svačině dávám někdy přesnídávku od hipu,ale četla jsem,že přikrmování má být měsíc zelenina,měsíc ovoce a pak teprve kaše.Já mu tedy dávám zeleninu a samozřejmě v jiný čas přesnídávku,ale OTÁZKA…Přes noc mu 210 um nestačí,takže chci zkusit nějakou kaši,ale nevím,jestli to není nesmysl mu dát k obědu zeleninu a večer kaši.připadá mi,že se šechno ohledně toho jídla hrozně zbytečně řeší,ale s tou kaší večer a zeleninou odpolko si nejsem jistá.poradíte mi prosím???
Jo,a tu kaši jsem četla že se nedává hned celá dávka,ale taky postupně.Takže z láhve,že?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
11.9.11 07:28

Ahoj, já dávám k obědu zeleninu a k večeři kaši :-).Když jsme s kaší začínali někdy kolem 6 měsíce tak prckovi moc nesedla bolelo jí bříško,tak jsem to pak zkusila znovu asi za 14 dní a bylo to dobrý.Dělala jsem řidší do flašky.Ale kaše nepomohla k tomu aby spala celou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
11.9.11 07:48

Jestli mu nestačí 210 ml UM, tak mu nebude stačit ai kaše, jestli to myslíš tak, aby ti spal celou noc. Jinak kaši můžeš ale normálně zkoušet, akorát 7 měsíčnímu už bych jí nedávala do lahve, ale zkoušela krmit lžičkou. My krmíme lžičkou od 5 měsíců, co jsme začali přikromovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.9.11 07:59

Ahojky!
Jen se přikláním k názoru, že je lepší od začátku krmit lžičkou. Taky jsem začala přikrmovat v 5.měsíci a hned lžičkou.
Ale v podstatě je to Tvoje věc, jak to prckovi dáš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.9.11 08:08

Lžičkou papá normálně jako my. :palec: Nevím právě jestli se budí hlady nebo je to něco jiného,ale papá ve 20.a pak až v 6.30.to teda ale startuje po lahvy jako ďas,tak si nejsem jistá,jestli mu to um stačí,tak jsem chtěla zkusit kašičku.Ale po tom,co jste napsaly nevím :zed: :-( Máme kaši hip,ale tam je to rozepsaný na plnou dávku kaše,ale radši bych začala pomalu jen přidávat,ale to tam napsaný vůbec není,tak nevím,jak mu to tam mám přidávat.Nevíte? Tím pádem mu to ale budu muset dát právě v lahvi.Nebo jsem blázen? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
11.9.11 08:17
Radka1112 píše:
Lžičkou papá normálně jako my. :palec: Nevím právě jestli se budí hlady nebo je to něco jiného,ale papá ve 20.a pak až v 6.30.to teda ale startuje po lahvy jako ďas,tak si nejsem jistá,jestli mu to um stačí,tak jsem chtěla zkusit kašičku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak teď jsi mě pobavila. Můj malej taky chodí spát ve 20 a vstává v 6, ale mezitím má buzení ve 23, když se zadaří, tak až v půlnoci :lol: ale může to být i ve 22 :mrgreen: pak se budí v 1, ve 3, někdy ve 4, záleží jak kdy, ale 3× za noc to je stopro :palec: tvoje mimčo SPÍ celou noc co vlastně řešíš. to víš že po takový době po láhvi chňapne jako ďas :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.9.11 08:31
Pájinka25 píše:
Radka1112 píše:
Lžičkou papá normálně jako my. :palec: Nevím právě jestli se budí hlady nebo je to něco jiného,ale papá ve 20.a pak až v 6.30.to teda ale startuje po lahvy jako ďas,tak si nejsem jistá,jestli mu to um stačí,tak jsem chtěla zkusit kašičku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak teď jsi mě pobavila. Můj malej taky chodí spát ve 20 a vstává v 6, ale mezitím má buzení ve 23, když se zadaří, tak až v půlnoci :lol: ale může to být i ve 22 :mrgreen: pak se budí v 1, ve 3, někdy ve 4, záleží jak kdy, ale 3× za noc to je stopro :palec: tvoje mimčo SPÍ celou noc co vlastně řešíš. to víš že po takový době po láhvi chňapne jako ďas :mrgreen:

No mám divný pocit,jestli nemá hlad,ale tak si říkám,že kdyby měl,tak si řekne dost jasně.Akorád že poslední měsíc se otáčí na bříško a občas řve,tak nevím jestli hlady nebo kvůli tomu,že je na bšíšku a zpátky mu to nejde.Teda tobě ale nezávidím,malej spí krásně od narození,kolikrát se vzbudí až v 7 nebo v 8,ale to mám pak co dělat to honem honem namíchat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
11.9.11 08:49
Radka1112 píše:
Pájinka25 píše:
Radka1112 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak teď jsi mě pobavila. Můj malej taky chodí spát ve 20 a vstává v 6, ale mezitím má buzení ve 23, když se zadaří, tak až v půlnoci :lol: ale může to být i ve 22 :mrgreen: pak se budí v 1, ve 3, někdy ve 4, záleží jak kdy, ale 3× za noc to je stopro :palec: tvoje mimčo SPÍ celou noc co vlastně řešíš. to víš že po takový době po láhvi chňapne jako ďas :mrgreen:
No mám divný pocit,jestli nemá hlad,ale tak si říkám,že kdyby měl,tak si řekne dost jasně.Akorád že poslední měsíc se otáčí na bříško a občas řve,tak nevím jestli hlady nebo kvůli tomu,že je na bšíšku a zpátky mu to nejde.Teda tobě ale nezávidím,malej spí krásně od narození,kolikrát se vzbudí až v 7 nebo v 8,ale to mám pak co dělat to honem honem namíchat. :-D

Hlady to určo nebude a kdyby jo, tak tou kaší už to nevytrheš. Já jí zkusila právě z důvodu lepšího spaní, ale je to na nic. Budí se stejně, ať má kaši nebo je jen nakojenej :nevim: udí se prostě ze zvyku. To že řve může být klidně i tím, že se přetočí a nejde mu to zpět, proč ne, taky se nám to stává, sice už to zpět na záda umí, ale jak kdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.9.11 10:04

Zkoušela jsem na noc kašičku, ale výsledek je stejný, jako když mu dám UM…Náš malý vypije na noc cca 250ml UM a spinká od 20h do 7h…myslím, že ta kaše sama o sobě celonoční spánek nezaručí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí