Maso z holoubat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maso s holoubat
Ahoj, máte někdo zkušenosti s holubím masem. Vyfasovala jsem mladého holuba, prý ať uvařím malému polévku, nevíte někdo, jestli to je pro děti vhodné? Malý má 10 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
prostě kuře
tedy já zkušenost nemám, ale slepice je určo vyžilejší a polévka je taky good ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, uvařila bych mu to, pokud už dáváš maso. U nás jsme začali až po roce, tchán pěstuje holoubky hlavně pro malého. Klidně strč holoubka do mražáku a schovej mu ho. Je to velmi jemné masínko a polívečka z něho bude vážně prima. Akorát z holoubka moc masa neobereš, musíš dát víc zeleninky, ale je to opravdu dobré, výživné a zdravé masíčko pro děťátko, holoubci totiž nic špatného nesní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, urcite se niceho neboj a vyvar uvar, muzes treba holubi prsicka rozmichovat se zeleninkou, to si malej da ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám holoubátka pravidelně od dědy a klukům je dávám často..Myslím,si že je to dobré libové maso,tak proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj můj tchán má 300 holubů.Bud upečeš s nějakou dádivkou třeba jako do kuřat,nebo uvaříš a maso dáš do rizota,tak to dělám já,aby můj nevěděl o co jde,on holuby nerad.Máš to jako kuře,ale ještě lepší:-)
- Citovat
- Upravit