Kaše Hami příliš řídká?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kaše Hami příliš řídká?
maminky,
zajímají mě vaše zkušenosti s touto kaší, buď dělám něco špatně, nebo to tak má být?
jelikož mi malá v noci dlouho spí a váhový přírůstek je na hranici spodního průměru, doporučila mi dr od 4.měsíce začít s příkrmy, mrkvička, banánek a kaše na noc. Zakoupila jsem od Hami obilno-mléčná kaše První kaše 4+ a rýžovo-mléčná kaše s banány 4+. dávám z lahvičky se spejšn dudlíkem na kaši, jenže.. ať dělám co dělám, kaše je řídká jak mléko, píší na 150ml 4 polévkové lžíce, zkusila jsem až 6, ale pořád stejně řídké, dělám snad něco špatně? nedovedu si představit, jak bych ji mohla tímto krmit lžící, když je to jak voda, silnější už nemám odvahu dělat a kaše má mít jinou konzistenci nebo snad ne? máte konkrétně s touto kaší někdo zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A je to kaše do mléka nebo mléčná (do vody)? Tohle se mi stalo, když kaši do mléka udělala do vody (omylem koupila špatně)
- Citovat
- Upravit
Ja tyhle kase kupuju porad a problem zadny. Vazila jsi nekdy to mnozstvi kase co naberes? Pisou ze to ma byt 50g takze ty lyice musi byt dost kopcem aby to vyslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi příde řídká, musim tam toho dát víc, než je psáno, takže za chvíli je to pryč
Kupuju radši Sunarku, s tou problém nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám s hami moc dobré zkušenosti. pravda je, že já to neměřím a dělám vše od oka tak, aby byla kaše na lžičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vevci píše:
Ja tyhle kase kupuju porad a problem zadny. Vazila jsi nekdy to mnozstvi kase co naberes? Pisou ze to ma byt 50g takze ty lyice musi byt dost kopcem aby to vyslo.
pane jo
ted jsem zkusila nabrat co dávám a hodit na váhu, samo že to 50g nema ani zdaleka, dobrala jsem do 50ti a vychází mi to na 7 lžic… to snad ne?? zas jsem o něco chytřejší, zkusím večer vážit a ne odměřovat, děkuji ti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Temaho píše:
Taky mi příde řídká, musim tam toho dát víc, než je psáno, takže za chvíli je to pryčKupuju radši Sunarku, s tou problém nemám
zkusím příště, dík za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ze zacatku jsem se tomu taky divila a pak jsem prisla na to,ze ty lzice maji byt vrchovate,pak je kase krasne husta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dík za postřehy, já už silnější dělat nechtěla, bála jsem se co to do ní peru za silnej koncentrát, ale váhově to bylo opravdu málo, ještě jednou díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ať dělám jakoukoliv kaši…neřídím se tím, co je uvedeno na krabici…prostě sypu a míchám a jak je hustota tak akorát, tak končim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jasně, ale už mi připadalo, že tam té krabice vysypu snad půlku a řídký to je pořád, at jsem dala o dvě lžíce víc, pořád jak voda, to jsou ty začátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám kaši hami (taky moje první kaše 4+) a problém nemám, dávám na 130 ml 4 vrchovaté polévkové lžíce, jak je na krabici a kaši mám krásnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já taky kupuju Sunarku. Vyhovuje mi její konzistence, u kaší Hami jsem měla problém, že ke konci krmení už byla kaše hodně řídká, špatně se nabírala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já míchám instantní kaše z Country Lifu (např. šestizrnná, ječná atp.) se sunarkou nebo jinýma kašema z drogišky. Komerční kaše jsou jinak hodně sladký a úplně zbytečně. Krom toho to takto vychází mnohem levněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit