Zvěřina v příkrmech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
16.8.11 18:52

Zvěřina v příkrmech

Ahoj, chtěla bych se zeptat, od kdy jste dávaly dětem do příkrmů zvěřinu :?: . Mám tu od tchána pravou svíčkovou ze srnce a přemýšlím, zda dát Páťovi kousek uvařit do polévky - je mu 8,5 měsíce. Jinak zatím dostává krůtí, králičí a hovězí maso. Veterinární kontrolou maso prošlo :wink: Dostal by ho tedy jenom „svátečně“, případně bych mu kousek ještě zamrazila na později, přišlo mi to jako fajn zdroj železa :nevim: .

Příspěvek upraven 16.08.11 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
16.8.11 20:12

Jj, vyhráli jsme na mysliveckém plese a malý (tehdy asi 9 měsíců, možná 9,5) se mohl utlouct, jak mu to chutnalo. Nevidím v tom žádný problém, pokud prošlo maso kontrolou.

V Itálii jsme např. kupovali příkrmy s koňským masem :mrgreen: … Miluji koně (živé :-D), ale tohle malej prostě musel zkusit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
16.8.11 20:47

To je lepsi, nez bio :palec: . Bydli to v lese na cerstvem vzduchu, zere to bylinky, neni to ve stresu. Prava svickova, mnam. Uvarila bych to svym detem hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.8.11 20:53

Taky mám tchána myslivce a manžela rybáře, takže děti dostávaly přiměřeně věku od obojího. Rozhodně to ve mě vzbuzuje větší důvěru, než nějaká polská kuřata a podobné.
Teď už jsou větší - 5 a 2 roky a rádi si zvěřinu dají, vařím jí tak 1-2× do měsíce. Nejraději na svíčkovou :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.8.11 12:17

My jsme s manželem oba myslivci, takže mám ke zvěřině hodně blízko..malé jí začnu dávat určitě jak to půjde..teprve začínáme s prvním příkrmem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí