Kaše s MM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše s MM
Ahojky můžete mi někdo poradit nějákou dobrou kaši, která se dá připravovat s MM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mikky,
všechny nemléčné kaše z obchodu se dají udělat s MM. Výběr je velký, jen na obale aby bylo napsáno „nemléčná“ kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
Mikky,
všechny nemléčné kaše z obchodu se dají udělat s MM. Výběr je velký, jen na obale aby bylo napsáno „nemléčná“ kaše.
To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:MaryClementine píše:To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout
Mikky,
nezkoušela, kupuju jen mléčné. Byla to jen teoretická rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HMarketa: To mně docela zaujalo taky jsem přemýšlela zkusit tu kaši udělat sama přesně jak píšeš aspoň víš co v tom je tak když tak dej vědět jak ta tvoje dopadla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:MaryClementine píše:To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout
Mikky,
Když dítě dost rychle jí, tak to jde. Zhoustnou dobře ale kvapem řídnou. Nakonec jsem to ale zkrmila i řídké. Polévka je taky řídká a krmit se s ní dá.
Nejlepší se mi zdály z DM - ty řídly asi nejméně.
- Citovat
- Upravit
A co začít opravdu lžičkou. Malý toho moc nesní, každý den o kousek víc a lépe si zvykne. Tou flaškou toho vypije na poprvé na něj moc.
- Citovat
- Upravit
Holky prosím vás, je některá, co dělala domácí kaši (pohankovou, jáhlovou, kukuřičnou, rýžovou,…) s MM??? jak jste to dělaly? Uvařit ve vodě a přidat MM nebo jak? Moc děkuji!
Bety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, da se michat Nestle sinlac s MM, zkousela jste to nektera? Rada bych si ulehcila praci s kojovodou a hlavne stejne bych musela mliko odstrikat, jak se nam prodlouzi interval kojeni nad ctyri hodiny, malem mi prasknou prsa a prijde mi skoda moje mliko jen tak splachnout ve sprse do odpadu a kdyz uz se trapim dietou, tak bych rada male toho meho antialegenniho
mlika dala co nejvic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit