Kaše s MM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
13.9.10 11:37

Kaše s MM

Ahojky můžete mi někdo poradit nějákou dobrou kaši, která se dá připravovat s MM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
13.9.10 11:42

ahojky,dobré kaše má Hami,dobře se rozpouští :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
13.9.10 11:59

nám vždycky vyhovovala od Nutrilonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.9.10 12:24

Mikky,
všechny nemléčné kaše z obchodu se dají udělat s MM. Výběr je velký, jen na obale aby bylo napsáno „nemléčná“ kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
13.9.10 12:29
MaryClementine píše:
Mikky,
všechny nemléčné kaše z obchodu se dají udělat s MM. Výběr je velký, jen na obale aby bylo napsáno „nemléčná“ kaše.

To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.9.10 12:37
Eemii píše:
MaryClementine píše:
Mikky,
všechny nemléčné kaše z obchodu se dají udělat s MM. Výběr je velký, jen na obale aby bylo napsáno „nemléčná“ kaše.
To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout :-D

nezkoušela, kupuju jen mléčné. Byla to jen teoretická rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
13.9.10 13:12

HMarketa: To mně docela zaujalo taky jsem přemýšlela zkusit tu kaši udělat sama přesně jak píšeš aspoň víš co v tom je tak když tak dej vědět jak ta tvoje dopadla :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.9.10 15:37
Eemii píše:
MaryClementine píše:
Mikky,
To pravda pisou,ale zkousela jsi to?Ta kase z MM se pomalu neda delat,protoze to vubec nechce houstnout :-D

Když dítě dost rychle jí, tak to jde. Zhoustnou dobře ale kvapem řídnou. Nakonec jsem to ale zkrmila i řídké. Polévka je taky řídká a krmit se s ní dá.
Nejlepší se mi zdály z DM - ty řídly asi nejméně.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
14.9.10 11:22

A co začít opravdu lžičkou. Malý toho moc nesní, každý den o kousek víc a lépe si zvykne. Tou flaškou toho vypije na poprvé na něj moc.

• Citovat
  • Upravit
6177
2.9.13 15:00

Holky prosím vás, je některá, co dělala domácí kaši (pohankovou, jáhlovou, kukuřičnou, rýžovou,…) s MM??? jak jste to dělaly? Uvařit ve vodě a přidat MM nebo jak? Moc děkuji!

Bety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
27.10.13 10:55

Holky, da se michat Nestle sinlac s MM, zkousela jste to nektera? Rada bych si ulehcila praci s kojovodou a hlavne stejne bych musela mliko odstrikat, jak se nam prodlouzi interval kojeni nad ctyri hodiny, malem mi prasknou prsa a prijde mi skoda moje mliko jen tak splachnout ve sprse do odpadu a kdyz uz se trapim dietou, tak bych rada male toho meho antialegenniho :-) mlika dala co nejvic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.10.13 12:33

Dá se míchat :palec: můžeš ji dát i jen s vodou a pak dokojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...