Jogurt ve 4. měsících???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2830
9.9.10 14:02

Jogurt ve 4. měsících???

Zdravím, začínáme s příkrmy, malá má 4 měsíce.. zatím měla jen mrkvičku a mrkev s brokolicí (ale ta ji nechutnala) Včera jsme byli i doktorky a řekla mi, že jí mám dávat jogurty!!! ptala jsem se na to asi 5× protože mi to vážně není jasné když všude říkají že až od 8. měsíce… tak se chci zeptat co si o tom myslíte?? Malá není kojená a dáváme HA nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
9.9.10 14:10

Radím s úsměvem odkývat a udělat dle sebe.
Na kojeni.net doporucuji snad od 9m, my dali v 7m.
Ale ve 4m, i se teď doporučuje i děti na UM, aby byli do ukončeného 6.m pouze na UM, natož jim cpát jogurt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
9.9.10 14:11

Myslim,ze je to blbost!
My zacinaly myslim kolem 8.mesice a to pridavanim jogurtu do presnidavky.
Nevim,zda nema doktorka nejaky duvod rici toto,ale neridila bych se tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.9.10 14:12

Ahoj, to mi přijde jako volovina, zvlášť, pokud máte HA. Jogurt (myšleno z krav.mlíka) snad až někdy po roce. I když takhle, ono se říká nejdřív po roce kvůli možné alergii. Zajímaly by mě ale statistiky, kolik dětí, pokud dostanou jogurt např. v půl roce z toho dostane opravdu alergii a kolik jich je, když dostanou jogurt až v tom roce. Možná bychom zjistily, že se ta čísla až tak neliší :-) Myslím, že ti tu všichni napíšou, ať jogurty nedáváš. Nebo jsem trouba a existují nějaké spešl jogurty pro menší děti? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:13

No žádné zvláští vysvětlení mi nedala… prý se tak začíná když není ojená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.9.10 14:15

Jogurty jsou snad až od 8 měsíce,pro menší děti určitě nedělají,to jsou snad jen nějaké přesnídávky.Já tedy dávala až od toho 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 14:15

Ve 4 měsících jogurt?…to je brzo! I když některým maminkám je jedno co do dětí cpou. Mám v rodině jednu, co 6ti měsíční holčičce dávala polévku z vývaru a ještě si s její matkou (babičkou holčičky) pochvalovali jak to malé chutná! 8-o Nevěřila jsem vlastním očím…(Omlouvám se za anonym!)

• Citovat
  • Upravit
29730
9.9.10 14:16

Pani dr. ma trochu zastaraly info ;) I deti na UM se dneska zacinaji prikrmovat az po ukoncenym 6. mesici. S jogurtem bych nespechala, mliko ma. Muj nejmladsi treba jogurt jeste nemel, ani nic od kravy (teda teleci mel asi dvakrat) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.9.10 14:21

Třeba si to dr.spletla s kaší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:24
zuzouš píše:

ne nespletla.. ptala jsem se na to asi 5× a dokonce jsem tam druhý den i volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:27
asha píše:
Pani dr. ma trochu zastaraly info ;) I deti na UM se dneska zacinaji prikrmovat az po ukoncenym 6. mesici. S jogurtem bych nespechala, mliko ma. Muj nejmladsi treba jogurt jeste nemel, ani nic od kravy (teda teleci mel asi dvakrat) :)

to bylo spíše z mojí hlavy začít už ted.. malá mi moc nechce papat mlíčko.. plive to, pije jen studené a zdá se mi že jí to fakt nechutná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.9.10 14:27
Muchitos píše:
zuzouš píše:
ne nespletla.. ptala jsem se na to asi 5× a dokonce jsem tam druhý den i volala

Njn, mne zas nase byvala dr. rekla, ze pulrocni dosud neprikrmovany dite potrebuje vlakninu! Ano pani doktorko :palec: Kojila jsem plne skoro do roka, protoze si nic nevzal. Ovsem oficialne mel snad 15 druhu (!) jidla od zacatku. Jiny dr. mi kojeni schvalil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.9.10 14:29
Muchitos píše:
asha píše:
Pani dr. ma trochu zastaraly info ;) I deti na UM se dneska zacinaji prikrmovat az po ukoncenym 6. mesici. S jogurtem bych nespechala, mliko ma. Muj nejmladsi treba jogurt jeste nemel, ani nic od kravy (teda teleci mel asi dvakrat) :)
to bylo spíše z mojí hlavy začít už ted.. malá mi moc nechce papat mlíčko.. plive to, pije jen studené a zdá se mi že jí to fakt nechutná..

Tak bych spis zkusila zmenit znacku, nez davat rovnou jogurt. Precejen je to prte, jeste nema to traveni dostatecne vyvinuty. Nejspis by se nic nestalo, ale prijde mi to zbytecny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:29

no mě by jen zajímalo jestli vážně někdo jogurt takovému miminku dává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:32

značky byly vyzkoušeny snad všechny… sunar, beba… prostě nechce. Ale když jsem jí dala mrkev tak zbaštila plnou misku.. (asi 4. den) nejdříve jen pár lžiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí