Jogurt ve 4. měsících???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
9.9.10 14:34

Tak mě napadá ještě, co šoupnout do normální porce mlíka lžíci kaše, bude to vydatnější a získá to novou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 14:35

Nejdrive v 7.Ono zalezi taky kdy zacinas s prikrmy.
ono takovych matek viz vyvar je cim dal vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.9.10 14:38

Ja se nedivim, ty HA mlika byvaji dost :poblion: To je blba situace. Nevim, jestli je v tomhle pripade lepsi jogurt, kteryho tolik stejne asi nesni,ale kde je bilkovina aspon trochu nastepena, nebo dat normalni UM… :nevim: Pokud nemate alergie, asi bych zkusila to normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 14:43

a není lepší zůstat u ha a dávat zeleniku? později ovoce a maso a na jogurt se uplně vy…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 14:54

muchos: to by slo taky.Ale nejak mi postrada smysl davat mleko HA.A ja tedy nevim ale ja ho nedavala kupovala jsem klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.9.10 14:56

Zalezi, kolik ti toho vypije, precejen je to jeste kojenec a mel by mit plnou davku mlika. Traveni na jinou stravu neni jeste tak prizpusobeny. I od pul roku se doporucuje zacinat pomalu a do 1 roku ma dite ochutnat zhruba 10 druhu jidla. Pestry jidelnicek jeste neni na miste.
Je mi jasny, ze to kazdy dela jinak a doporuceni se meni a taky myslim, ze zdaleka jeste nevime, co a jak muze uskodit…
Zalezi na tobe, pokud ale ma HA, ma asi nejaky riziko alerge a pak bych byla s jidlem zvlast opatrna, takovy deti vetsinou zacinaji s prikrmem jeste dyl, nez v 6ti mesicich a pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.9.10 15:19
Muchitos píše:
asha píše:
Pani dr. ma trochu zastaraly info ;) I deti na UM se dneska zacinaji prikrmovat az po ukoncenym 6. mesici. S jogurtem bych nespechala, mliko ma. Muj nejmladsi treba jogurt jeste nemel, ani nic od kravy (teda teleci mel asi dvakrat) :)
to bylo spíše z mojí hlavy začít už ted.. malá mi moc nechce papat mlíčko.. plive to, pije jen studené a zdá se mi že jí to fakt nechutná..

a to HA mliko mate nějak indikované (alergie v rodině, nějaký jiný problém), nebo ho zkrátka dáváš? Pokud ho nemáte ze speciálního důvodu, tak bych přešla na normální UM, HA jsou poměrně hořká. Třeba Sunar je mnohem chutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.10 15:28

my ho meli dnes prvne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.9.10 16:23

jsme alergici oba rodiče, malá má od 1. měsíce AE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.9.10 16:25

No ty jofka a to ses nebala zacit uz s prikrmem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.9.10 17:23
Anonymní píše:
Ve 4 měsících jogurt?…to je brzo! I když některým maminkám je jedno co do dětí cpou. Mám v rodině jednu, co 6ti měsíční holčičce dávala polévku z vývaru a ještě si s její matkou (babičkou holčičky) pochvalovali jak to malé chutná! 8-o Nevěřila jsem vlastním očím…(Omlouvám se za anonym!)

Tak to já mám ještě lepší- na 3měsících svíčkovou!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.9.10 17:25
Muchitos píše:
No žádné zvláští vysvětlení mi nedala… prý se tak začíná když není ojená… :nevim:

No když není kojená tak bych jí klidně jogurt dala :-) nevím co si myslíte, že je na jogurtu špatného?? Rozhodně bych dala nějaký lepší, ne obyč a určitě ne slazený nebo s příchutí!

• Citovat
  • Upravit
29730
9.9.10 18:07

Ja bych teda u 4mesicniho ditete s atopem byla opatrna… nejde o to, ze neni kojeny, jde o to, jak ma vyvinuty traveni.
Navic, kdyz se u alergiku doporucuje prikrmy odlozit, klidne o dva mesice, tak mi ty 4 mesice na jogurt proste prijdou dost brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.9.10 18:12

Kecačko, musela jsem se podívat odkud jsi, protože s tou svíčkovou ve 3 měsících jsem taky slyšela, že jedna dávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 18:19

No v vsude je neco.v okoli mam zase osobu co davala od 10mesicu kravske mleko na piti.ale davala i sunar ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí