Jogurt ve 4. měsících???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak mě napadá ještě, co šoupnout do normální porce mlíka lžíci kaše, bude to vydatnější a získá to novou chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdrive v 7.Ono zalezi taky kdy zacinas s prikrmy.
ono takovych matek viz vyvar je cim dal vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se nedivim, ty HA mlika byvaji dost
To je blba situace. Nevim, jestli je v tomhle pripade lepsi jogurt, kteryho tolik stejne asi nesni,ale kde je bilkovina aspon trochu nastepena, nebo dat normalni UM…
Pokud nemate alergie, asi bych zkusila to normalni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a není lepší zůstat u ha a dávat zeleniku? později ovoce a maso a na jogurt se uplně vy…??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muchos: to by slo taky.Ale nejak mi postrada smysl davat mleko HA.A ja tedy nevim ale ja ho nedavala kupovala jsem klasicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi, kolik ti toho vypije, precejen je to jeste kojenec a mel by mit plnou davku mlika. Traveni na jinou stravu neni jeste tak prizpusobeny. I od pul roku se doporucuje zacinat pomalu a do 1 roku ma dite ochutnat zhruba 10 druhu jidla. Pestry jidelnicek jeste neni na miste.
Je mi jasny, ze to kazdy dela jinak a doporuceni se meni a taky myslim, ze zdaleka jeste nevime, co a jak muze uskodit…
Zalezi na tobe, pokud ale ma HA, ma asi nejaky riziko alerge a pak bych byla s jidlem zvlast opatrna, takovy deti vetsinou zacinaji s prikrmem jeste dyl, nez v 6ti mesicich a pomaleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:asha píše:to bylo spíše z mojí hlavy začít už ted.. malá mi moc nechce papat mlíčko.. plive to, pije jen studené a zdá se mi že jí to fakt nechutná..
Pani dr. ma trochu zastaraly infoI deti na UM se dneska zacinaji prikrmovat az po ukoncenym 6. mesici. S jogurtem bych nespechala, mliko ma. Muj nejmladsi treba jogurt jeste nemel, ani nic od kravy (teda teleci mel asi dvakrat)
a to HA mliko mate nějak indikované (alergie v rodině, nějaký jiný problém), nebo ho zkrátka dáváš? Pokud ho nemáte ze speciálního důvodu, tak bych přešla na normální UM, HA jsou poměrně hořká. Třeba Sunar je mnohem chutnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Ve 4 měsících jogurt?…to je brzo! I když některým maminkám je jedno co do dětí cpou. Mám v rodině jednu, co 6ti měsíční holčičce dávala polévku z vývaru a ještě si s její matkou (babičkou holčičky) pochvalovali jak to malé chutná!Nevěřila jsem vlastním očím…(Omlouvám se za anonym!)
Tak to já mám ještě lepší- na 3měsících svíčkovou!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
No žádné zvláští vysvětlení mi nedala… prý se tak začíná když není ojená…
No když není kojená tak bych jí klidně jogurt dala
nevím co si myslíte, že je na jogurtu špatného?? Rozhodně bych dala nějaký lepší, ne obyč a určitě ne slazený nebo s příchutí!
- Citovat
- Upravit
Ja bych teda u 4mesicniho ditete s atopem byla opatrna… nejde o to, ze neni kojeny, jde o to, jak ma vyvinuty traveni.
Navic, kdyz se u alergiku doporucuje prikrmy odlozit, klidne o dva mesice, tak mi ty 4 mesice na jogurt proste prijdou dost brzo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kecačko, musela jsem se podívat odkud jsi, protože s tou svíčkovou ve 3 měsících jsem taky slyšela, že jedna dávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v vsude je neco.v okoli mam zase osobu co davala od 10mesicu kravske mleko na piti.ale davala i sunar ale i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit