Kaše Sinlac
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj,s kaší Sinlac nemám zkušenost,tak nevím,ale jinak když jsme začínali tak jsem mu dávala od Nestlé mléčnou a ta se teda strašně rozpouštěla..ale nadruhou stranu krásně voněla a i chutnala dobře,pak jsme zkusili od Hippu a Nutrilonu a ty byly strašný,fuj.Malej pil normálně Nutrilon,ale kaši nechtěl..
Jinak nakonec u nás vedly kaše od Sunarky a Hami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecacka: tak to my jsme asi nejaky divny, protoze nam se od Nutrilonu rozpousti v pohode bez hrudek a malymu i mne chutna.Tak nevim,asi ma holt kazdy jiny chute ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, malá má 6 měsíců, budí se tak 4 x za noc. Včera jsem dala Sinlac a spaní bylo celkově horší. Máte s tím zkušenosti? Je to přechodné nebo je na ni kaše moc? Když dáte kaši, zapije to miminko i MM? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše Sinlac je speciální kaše pro lidi (děti i dospělé), kteří nesmí lepek a laktozu. Já ji teda používám i kvůli sobě. Ale malá se mi ze začátku po kaších taky víc budila, podle mě si její břiško na ty kaše muselo zvyknout… Ono to buzení ale vůbec nemusí být z kaše. Já bych to zkoušela třeba týden a pokud by to nebylo lepší, dala bych jinou. Co takhle zkusit nějakou přírodní třeba rýžovou a do toho třeba jablíčko? I ten Sinlac je přislazovsný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kase Sinlac je preslazeny chemicky humac od Nestlé, takze pokud je ti dítě mile, uvař mu kaši z původních surovin. Treba mu pak bude lip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya A jak? Z krupice? Já fakt nevím, budu ráda, když mi poradíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janajelinkova9 já nemám zkušenost. To rozvaříš rýži a přidáš jablíčko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Senseye Kaše se dá udělat z ovesných vloček, rýže, pohanky, jáhel. Volba surovin dle věku dítěte (dělají se i v podobě vloček). Rozvařit ve vodě, případně dochutit. Může se přidat UM nebo MM.
Taky se ve zdravé výživě prodávají neslazené kaše. Je to vlastně jen nějaká asi instantizovaná mouka z výše uvedených surovin, co se zalije horkou vodou a dochutí dle libosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostatni uz to napsaly. pro nejmensi doporucuju kulatozrnou ryzi rozvarit a nebo jahly. je treba do uplneho mekka, nejmensim dat jen ten slem. a pri vareni dat zrnko soli. opravdu jen takhle malo, pak se vse uvari tak, ze je to pro dite stravitelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, myslíte, že ji můžu dát ne v poměru 150ml a 5 odměrek, ale třeba 150ml a 10 odměrek? pro ročního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 urcite, ja uz malemu, taky rocnimu, delam kase podle sebe. Proste sypu a az mne prijde, ze je dobra hustota, tak prestanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit