Kdy začít s ovocem?

221
20.9.10 16:18

Kdy začít s ovocem?

ahoj holky kdy můřu malé začit dávat ovoce??třeba naškrábaný banán??je nam pul roky a naky kašičky už papá i zeleninku ale nemáme ještě zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.9.10 16:22

Doporučuje se 2-4 týdny po zavedení zeleniny přidat maso a až si na něj zvykne, tak můžeš ovoce. Nový druh po 3-4 dnech, aby se zjistila případná alergie. Že nemá zoubky, vůbec nevadí, stejně budeš nejdřív mixovat, ne? Ten banán teda můžeš škrábat lžičkou, jak píšeš.

Mně ještě doktorka radila nejdřív dávat převařené ovoce (já kupovala Frutapuru přesnídávky) a až později syrové ovoce - hlavně proto, že převařením se zničí velká část případných alergenů. Dneska jsem poprvé zkusila syrovou švestku, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
20.9.10 16:23

Klidně už teď. Když už jí zeleninku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.9.10 16:29

Jasně. jestli už máte i po „masozelenině“, tak se do toho pusťte. Opatrně, ale určitě jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.9.10 12:48

dneska zkusime poprvé masozeleninu :-) takže až tak za 4 dny po masozelenince mame zkusit ovoce?a co byste doporučily za první ovoce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.9.10 13:47
wercis píše:
dneska zkusime poprvé masozeleninu :-) takže až tak za 4 dny po masozelenince mame zkusit ovoce?a co byste doporučily za první ovoce??

jablíčka, banány. A pokud to zvládne, tak přesnídávky - borůvky, meruňky, jahody … dej pozor na projevy alergie, ale to je spíš pro úplnost doporučení, než že by to mělo tak být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí