Proč vařit z bio?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
proč bio??
Ahoj holky,zajimal by me vas nazor na suroviny,ze kterych se vari.Kde je kupovat?Jsme z Prahy a nemame moznost z vlastnich zdroju.Kupujete zasadne BIO nebo mate nejaky zaruceny obchod nebo trhy?S prikrmy budeme teprve zacinat,tak jsem si rikala,ze jestli budu stihat,budu varit,nekdy prostridam s kupovanym.Je mozny si navarit dopredu a zamrazit?Nenici se tim vitaminy?Jak to potom phrivate?A varite z kojenecke nebo normalni vody?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky my jsme střídali skleničky a domácí, musím říct, že ze začátku, kdy snědl prd a půl spíš ty skleničy, ty nejmenší..
Pak jsme pořídili parní hrnec, tam jsem nahazela zeleninu, maso, zapnula, když bylo hotovo vše jsem rozmixovala tyčovým mixérem a obídek byl hotov.
Ze začátku jen na jeden den, pak jsem to začala schovávat na druhý den (do těch skleniček od přesnídávky) a ve finiši jsem ládovala i mrazák na horší časy…
Pak bylo takové přechodné blbé období, kdy už chtěl jíst něco jaksi víc chutného a nerozmixovaného, ale pořád to ještě nebylo, aby mohl jíst dospělácké jídlo, no a teď (od těch 22 měsíců asi tak) jí vše, co my, jen jsme vysadili kořeněnÁ pálivá jídla…
Nikdy jsem nevařila z kojenecké vdy, máme výbornou vodu z kohoutku a ještě když je převařená, pochybuju, že se jí nějaká kojenecká, která je v té láhvi kdo ví jak dlouho, vyrovná… ![]()
Bio jsem někdy koupila, ale nutnost to není, moc tomu totiž neveřím, že je to nějak kvalitnější, než nebio…Ale je fakt, že v létě máme přísun zeleniny od babičky, občas nějaký ten králík atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mona: presne tohle jsem tu resila asi pred tydnem. Vyhledej si diskuze „Zaciname s prikrmy - mnizstvi“ a „Suroviny na prikrmy“. Jinak ja jsem taky z Prahy a nakoupila jsem dost zeleniny na trzich,kde prodavaji soukromi zemedelci.Byvaji treba v Karline nebo v Cakovicich…Tam mam alespon trochu vetsi jistotu,jak je to pestovany.BIO je fajn,ale nejde to kupovat porad… Neco mam zamrazeny,neco cerstvy v lednicce.Vitaminy se tim trochu nici,ale neni to nic tragickyho.Stejne to pak varis,tim taky nejaky vitaminy znicis… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My převážně kupujeme Bio skleničky, ale když už tak určitě kupuju maso Bio ale zeleninu až tak ne… kolik toho spotřebuješ na jeden den..a nemrazím takže je to vlastně čerstvé. Jen pečlivě vybírám v obchodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doporucuje se podavat bio ovoce a zeleninu, ktere maji tenkou slupku, protoze pres ni lehce prostoupi dusicnany (jabko, brambor, rajce,mrkev,atd.). Prvni rok jsem kupovala temer vse bio, ted uz nakupuji na farmarskych trzich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcell píše:
Ahoj, doporucuje se podavat bio ovoce a zeleninu, ktere maji tenkou slupku, protoze pres ni lehce prostoupi dusicnany (jabko, brambor, rajce,mrkev,atd.). Prvni rok jsem kupovala temer vse bio, ted uz nakupuji na farmarskych trzich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit