První lžička - kolik denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
17.9.10 17:38

první lžička..

ahoj, tak jsme zavedli příkrmy a malý dost chutná. snědla polovinu přesnídávky, chtěla jsem se zeptat, jestli, když jí dostala k obědu, můžu dát trochu i odpoledně, pripadá mi hladová.. vůbec nevim kolik by jí mohla sníst za den,, nikde jsem to nenaěšla… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
17.9.10 18:16

Ze zacatku neprehanet, nevis, jestli nema na jidlo alergii, proto se zacina postupne, aby sse zjistilo na co dite je a neni alergicke. Ja osobne bych uz nedavala, at si brisko oddychne, prece jen ta zmena musi byt pro telo zatezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
17.9.10 18:17

Ahoj,
my zavedli příkrmy nedávno,ale tuším jen oběd má mít.
Kolik má malá měsíců?

Podívej se na stránky http://www.hami.nutricia.cz/
Třeba tam najdeš vše co potřebuješ vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.9.10 18:42
jizvíková píše:
Ze zacatku neprehanet, nevis, jestli nema na jidlo alergii, proto se zacina postupne, aby sse zjistilo na co dite je a neni alergicke. Ja osobne bych uz nedavala, at si brisko oddychne, prece jen ta zmena musi byt pro telo zatezi

noo my už vyzkoušeli 3druhy zeleniny chutná jí a když jí dam 150ml um, tak řve hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.9.10 18:47
MegK píše:
Ahoj,
my zavedli příkrmy nedávno,ale tuším jen oběd má mít.
Kolik má malá měsíců?Podívej se na stránky http://www.hami.nutricia.cz/
Třeba tam najdeš vše co potřebuješ vědět.

bude mit 5m.. takže asi jedna ta malá přesnídávka denně,????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.9.10 18:53

už jsem to naašla 200ml denně příkrmu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.9.10 19:33

Holky ja tak premyslela…kdyz zacnete prikrmovat, tak kupujete ty sklenicky nebo varite sami doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.9.10 19:51

Dcera je kojena, tak prikrmy zacala v pul roce. Ze zacatku pouze obed zeleninove pyre, par dnu pouze jeden druh zeleniny - mrkev, brambor jsou vhodne do zacatku. Pak postupne zavadet dalsi druhy. Ovocny prikrm jako svacinu zavest az po mesici od obedu. Osobne varim. Kupuju bio zeleninu, nebo domaci. Nejprve sem varila na 3 dny - obed ten den, druhy do lednice a treti do mrazaku. Z mrazaku je to ale hnus. Zhruba po tydnu muzes zkusit jako dalsi prilohu ryzi. Info by ti mel dat i tvuj pediatr. radim nic neuspechat a zavadet skutecne postupne, jeden druh treba 3 dny, kvuli sledovani pripadnych alergickcych reakci. Ze sklenicek je nejlepsi Alnatura ci Babylove z DM, jsou v bio kvalite a opravdu chutnaji jako domaci vyroba. Tak hodne zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.9.10 17:35

Ja kupuju sklenicky, by me kleplo jesste varit, mam tehu potize, akzdej smrad mi vadi, hlavne kluci ani nemaji prikrm denne, proste nekdy je mame moc zle a kdyby otevrela sklenicku, tak hodi, to pak nahrazujeme ryzi nebo presnidavkou,pribyvaji na vaze stale dost, takze v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
31.3.11 16:17

Ahojte, chci se zeptat, jak jste to dělali s bramborama? My dneska zkoušeli první lžičku - brambory. Je to hustý, tak jsem to naředila SUnarem a kluk se mi málem udávil. Začal mi to plivat a křenit se. Už jsme měli mrkvičku a ta mu teda jela. Mám to smíchat s mrkvičkou dohromady?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.3.11 16:23

Já jsem tu první lžičku brambory smíchala s mrkví nebo brokolicí, protože to fakt bylo hned na zčátku dost husté. Teď už to míchat nemusím :)

• Citovat
  • Upravit
714
31.3.11 17:17

My jsme ze začátku snědly vždycky tu jednu skleničku První lžička a časem už jí to taky nestačilo, tak jsem k tomu uvařila třeba rýži nebo těstoviny či brambory a smíchala to. Terezce to mooooc chutnalo! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.3.11 19:06

Jestli je to brambora od Hippu, tak ta byla nejenom hustá, ale i pěkně hnusná… rozmíchala jsem jí s UM a pak ještě přepasírovala přes cedník, protože tam zůstaly kousky a ty Davídkovi vadily, zdálo se mi, že trochu dáví. Skleničku jsem sice spotřebovala, ale pak hned koupila kilo biobrambor za 30 kč a tak á 3 dny uvařim pár brambor, propasíruju a je to.. a chutná to jako BRAMBORY ne jako nakyslá podivnost … jinak proti skleničkám vůpbec nic nemám.. míchám ty uvařené br. s mrkví od Hami nebo teď od Sunárku - ta chutná jako mrkev, takže proč ne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
31.3.11 19:52

Taky bych to míchala s mrkví, pokud jí má rád. Můj syn má, proto mu prozatím všechno (dýni, brambory, pastiňák) míchám s mrkví. Mám takový pocit, že samotné by to nejedl.
Hipp brambory tu mám taky, tak je zítra zkusím, jestli jsou fakt tak hnusné. Zatím jsem dávala velkou skleničku (tuším) Alnatura - karotka s barmborama, měl to cca na dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
31.3.11 19:58

:think: Alnaturu jsem nesehnala brambor s mrkví, ale jen pastyňák. :cert: Možná myslíš Babylove, tu větší skleničku, to jo, tu mám taky. :palec:

Jo, byla to sklenička od HIPPu. Jako fakt hustý, až hrůza. Jsem fakt málem zlomila lžičku, když jsem to nabírala. :cert: Zkus to AnastazieB, jestli to budeš mít taky, nebo to byla jen blbá série. Ale to pochybuju. I ten Sunárek má ty brambory s kukuřicí dost tuhý. Holt mu to míchnu s mrkví a uvidím. Pak dám vědět, jestli toho měl víc kluk v sobě nebo já na obličeji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí