První lžička - kolik denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13745
31.3.11 20:11

Jo, máš pravdu, je to Babylove Karotka s bramborama :wink:
A ty Hipp brambory hustý jsou, to už vidím na tý skleničce. Otázka je, jestli budou i hnusný :-D Stejně je smíchám půl napůl s mrkví, myslím, že samotný by je asi nejedl.

Jéé a Sunárek brambory s kukuřicí - je to bio? Jaký to má složení? Já se pídím po něčem novém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
31.3.11 20:21

Pastyňák od Alnatury mám doma a zatim jsem nenašla odvahu to malýmu dát :lol: . Chudáci děti :mrgreen: Asi dám spíš hodně brambor a přimíchnu trochu pastyňáku, protože samotná petržel to mi přijde hoodně ortodoxní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
31.3.11 20:25

No samotnou petržel jsem taky nedala (i když to hnusný není), smíchala jsem to s mrkví a pak s dýní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.3.11 20:34
Rona píše:
Pastyňák od Alnatury mám doma a zatim jsem nenašla odvahu to malýmu dát :lol: .

Tak tahle sklenička chutnala i mě :)

• Citovat
  • Upravit
3127
1.4.11 09:15
AnastazieB píše:
Jo, máš pravdu, je to Babylove Karotka s bramborama :wink:
A ty Hipp brambory hustý jsou, to už vidím na tý skleničce. Otázka je, jestli budou i hnusný :-D Stejně je smíchám půl napůl s mrkví, myslím, že samotný by je asi nejedl.Jéé a Sunárek brambory s kukuřicí - je to bio? Jaký to má složení? Já se pídím po něčem novém :wink:

Myslím, že Sunárek to BIO nemá, ale nezaručuju. Na skleničce to teda psaný není. Ale moje kamarádka, co má BIO kamarádku, tak říkala, že od Babylove a Alnatury jsou skleničky nejlepší. A není pravda, že co je psáno jako BIO, nebo se tak tváří, nemusí být vždy BIO.

Hlavně teď, co bouchla Fukušima. :mrgreen: To bude vše RADIOBIO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko