Kaše Sinlac
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše Sinlac
Ahoj maminky, ráda bych se zeptala jestli máte nekterá zkušenost z kaší Sinlac, je nemléčná a přidává se do ní jenom voda.
Dneska jsem začala s příkrmama, na začátek mrkvička, tak přemýšlím jakou kašičku mu dam, doktorka doporučila nemléčnou rýžovou nebo Sinlac.
Mám pár dotazů:
1,jestli prckům Sinlac chutná a jestli je po ní nebolelo bříško a jestli spinkali.
2, Na téma kaše: v debatách na toto téma jsem se dočetla že nestlé kaše se špatně rozpouští a že je nejlepší nutrilon pro málo cukru. Co vy na to?
3:potom kdybych chtěla míchat třeba kaši od nutrilonu s jiným mlékem třeba s bebou?
4, máte někdo zkušenost třeba s kašema Sunarka, Hami?
Děkuju moc za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky
Já sinlac nedávala, ale holky ji hodne chválí. Zahuštovali s ní jídla, míchali s ovocem, zeleninou…K tomu spaní a kaši, na někoho to zabírá, na někoho ne a ani po kaši líp (nebo dýl) nespinkají
K nestlé kaši, neměla jsem problém rozmíchat, vodu akorát,aby se rovnou dala jíst a rozmíchavla jsem metlickou. Já paradoxně měla spíš problém s nutrilon kaší, hrudky a prcek mi ji ani moc nechtěl.
Většinou jsem dávala kaše od HIPP, nebo sunarku.
Ted máme doma dve krabice hami a super…
Tak přeju štastný výber a hlavně at chutná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam zatim od Nutrilonu ryzovou,micha se s vodou a je bez problemu,prcek ji zbasti plnou misku
.Ty mas od Nutrilonu i jinou,co se micha s mlikem?Osobne si myslim,ze se nemusi dodrzovat Nutrilon kase-micham jen s Nutrilon mlikem.Klidne bych to dala i s Bebou nebo jinym mlickem.Ale treba na to ma nekdo jiny nazor…?Nas malej po ni spinka lip (vydrzi 8-9hodin),ale stejne se jeste 1× za noc budi a krmim.Myslim,ze ty,co se michaji s vodou jsou lepsi-sice trochu drazsi,ale nemusis kvuli tomu kupovat nic dalsiho. Tak preji krasne spinkani a spokojene brisko! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
kaše sinlac malýmu moc chutná a mě docela taky
rýžová samotná mu nijak zvlášť nejela s příchutěma už celkem jo, ale já mu jí dělám řidší do flašky a neřekla bych že by mi některá dělala hrudky. Starší měl najradši Sunarku, ale to už byl větší takže mi nevadilo jak je přislazovaná. klidně můžeš míchat co chceš s čím chceš
ono stejně budeš muset vyzkoušet co mu bude chutnat a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju za rady, jo a k tomu že je jednodušší koupit rovnou mléčnou, to určitě jo, ale doktorka mi poradila, že když jsem alergik, at radši koupim nemléčnou a mícham buď s MM nebo hypoalergenním mlékem.
Asi budu muset ozkoušet, kazdop. díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem s kaší začla až po měsíci od počátku příkrmů, když se začal přes noc budit a zkoušela jsem, jetsli hlady.. pokud nemá v noci hlad, vůbec bych kaši zatím nezávaděla, některým dětem stačí v noci mlíčko déle..
Sinlac jsem osobně nedávala, takže praktickou zkušenost s ní nemám. od 7m jsem používala klasickou mléčnou sunarku, neměli jsme s BKM problémy, ale i nemléčná ušla… sunarka mu chutnala, moc, nejraději měl mléčnou rýžovou s kukuřicí.
(mezi kašema byla vždycky favoritem.. než ochutnal sladké sny od nestle, tu si s chutí dá i dneska..)
Hami kaše mu naopak nejela vůbec (i po tom, co přešel z MM na Hami mlíko..)
nutrilon kaši jsem zkoušela a byla jedna z nejhorších, nemléčná rýžová, Vojta ji nesnášel a já ji půlku vyhodila..
pokud jí, tak určitě do nutrilonu, aby to měla aspoň nějakou chuť..
sinlac prý chutná dobře, kamarádka jí jedla, když byla na nemléčné dietě při kojení.. neslyšela jsem, že by po ní někoho bolelo břicho/bříško..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala tu Sinlac Verunce, protože se jí objevil atopický ekzem a vypadalo to na potravinovou alergii a nevěděla jsem z čeho, tak jsem začala se stravou pro alergiky. A vše vlastně od začátku, příkrmy atd. Ta kaše jí moc chutnala- bála jsem se, protože nechtěla kaše jiných značek. Ale tahle byla mňam. I mě chutná:D. Jen je drahá. A rozpouští se suprově, na přípravu taky super, jen ta voda, jak tu bylo psané. A spinkání si myslím, že je hodně individuální. Verunce na delší spánek nepomáhá absolutně nic:D.
Kaše jinak kupuju občas synovi a chutnají mu nejvíc od Sunarky nebo Hami -obě nemléčné. Rozpouští se také dobře, neměla jsem nikdy problém.
Kaši Nutrilon jsem koupila Verče, ve snaze zjistit, která kaše jí bude chutnat (poté jsme zjistila, že kromě Sinlac žádná). Ale přišlo mi, že byla strašně tekutá, ať jsem tam toho sypala kvanta a pak byl cítit už prášek, takže až tolik se toho nasypat nedá a tekutější to asi má být
. Hrudky se dělaly. No neohromila mě. Jak mají povedené mlíčko, tak kaše teda nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj my používáme Sinlac, protože dodržujeme hypoalergenní reřim. Potřebovala jsem nemléčnou dokud jsem kojila, odsávat mi moc nešlo, jednou jsme zkusili sinlac a paráda. Malému moc chutná. Postupně jsem mu ho začala míchat i s jinejma nemléčnejma kašema (rýžovou, kukuřičnou, pohankovou,…) aby se trochu ušetřilo, pže mám malého žrouta:-) Takže jenom doporučuju. Jednou jsem ji zkoušela udělat z mlíka, le malému to nechutnalo. tak dávám kaši a pak mlíko a spíme v rámci mo žností dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za rady, tak já asi ten sinlac zkusim, je sice dražší, ale když bych kupovala jinou a k tomu ještě hypoalerg bebu nebo jiný mlíko, tak to možná vyjde ještě dráž, tak díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se připojuju, je to za mě nejchutnější nemléčná kaše na trhu. Dcerka má téměř 6 měsíců a je kojená a tato kaše je jediná kterou veme do pusy a sama si drží flašku a úplně labužnicky saje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jí teda zkusim, Magi a to už dáváte kašičku? čim jste začaly přikrmovat, my dneska podruhé mrkvičku, zatim mu teda nejede, tak snad se to poddá.
Mikky tady máš srovnání cen, koupíš jí normálně v lékárně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evamartinek, kašičku dáváme už delší dobu, protože měla někdy po kojení hlad a jakékoliv UM prskala (zkoušeli jsme HA, ptž starší je alergik) a nechtěla, tak jsme vymysleli řídkou kaši do dudlíku a Sinlac je super, že se nemusí dávat do mlíka a má tak dobrou chuť, že i ta naše vybíravka si ji zamilovala. Mrkev zkoušíme s přestávkami v poledne. Někdy jede, někdy ne. Tak ať chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit