Kaše Sinlac

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
25.9.10 23:17

Ahoj,s kaší Sinlac nemám zkušenost,tak nevím,ale jinak když jsme začínali tak jsem mu dávala od Nestlé mléčnou a ta se teda strašně rozpouštěla..ale nadruhou stranu krásně voněla a i chutnala dobře,pak jsme zkusili od Hippu a Nutrilonu a ty byly strašný,fuj.Malej pil normálně Nutrilon,ale kaši nechtěl..
Jinak nakonec u nás vedly kaše od Sunarky a Hami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.9.10 10:11

kecacka: tak to my jsme asi nejaky divny, protoze nam se od Nutrilonu rozpousti v pohode bez hrudek a malymu i mne chutna.Tak nevim,asi ma holt kazdy jiny chute :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.9.10 22:08

Asi jo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.11.13 06:58

Holky, malá má 6 měsíců, budí se tak 4 x za noc. Včera jsem dala Sinlac a spaní bylo celkově horší. Máte s tím zkušenosti? Je to přechodné nebo je na ni kaše moc? Když dáte kaši, zapije to miminko i MM? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.13 07:29

Kaše Sinlac je speciální kaše pro lidi (děti i dospělé), kteří nesmí lepek a laktozu. Já ji teda používám i kvůli sobě. Ale malá se mi ze začátku po kaších taky víc budila, podle mě si její břiško na ty kaše muselo zvyknout… Ono to buzení ale vůbec nemusí být z kaše. Já bych to zkoušela třeba týden a pokud by to nebylo lepší, dala bych jinou. Co takhle zkusit nějakou přírodní třeba rýžovou a do toho třeba jablíčko? I ten Sinlac je přislazovsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.11.13 07:33

Kase Sinlac je preslazeny chemicky humac od Nestlé, takze pokud je ti dítě mile, uvař mu kaši z původních surovin. Treba mu pak bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.11.13 08:13

@Saroya A jak? Z krupice? Já fakt nevím, budu ráda, když mi poradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.11.13 08:14

@janajelinkova9 já nemám zkušenost. To rozvaříš rýži a přidáš jablíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.11.13 09:20

@Senseye Kaše se dá udělat z ovesných vloček, rýže, pohanky, jáhel. Volba surovin dle věku dítěte (dělají se i v podobě vloček). Rozvařit ve vodě, případně dochutit. Může se přidat UM nebo MM.
Taky se ve zdravé výživě prodávají neslazené kaše. Je to vlastně jen nějaká asi instantizovaná mouka z výše uvedených surovin, co se zalije horkou vodou a dochutí dle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.11.13 11:33

@Svistice Děkuji, zajdu se podívat do zdravé výživy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.13 16:45

Já používám tyto… http://www.damodara.cz/…/ryzova-kase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.11.13 18:51

Ostatni uz to napsaly. pro nejmensi doporucuju kulatozrnou ryzi rozvarit a nebo jahly. je treba do uplneho mekka, nejmensim dat jen ten slem. a pri vareni dat zrnko soli. opravdu jen takhle malo, pak se vse uvari tak, ze je to pro dite stravitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.11.13 10:00

@janajelinkova9 @Saroya Děkuju holky, zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.14 16:14

Holky, myslíte, že ji můžu dát ne v poměru 150ml a 5 odměrek, ale třeba 150ml a 10 odměrek? pro ročního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.2.14 16:28

@dani24687 urcite, ja uz malemu, taky rocnimu, delam kase podle sebe. Proste sypu a az mne prijde, ze je dobra hustota, tak prestanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí