Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenosti s touto kašičkou? Je od uk. 4 měsíce. Ale když jsem si četla složení zarazilo mě, že je ve složení cukr. Tak ted přemýšlím jestli mu tím neuškodím. Dávali jste tuto kaši? ![]()
Ne. Vyber si kaši bez cukru ! Myslím, že Nestle rýžová je bez cukru.
Skoro ve bvšech kaších je cukr.
Pokud chceš bez cukru, tak je lepší nemléčná.
Doporučuju rýžovou nebo kukuřičnou od Nestlé, Babylove nebo kaše ze tdravé výživy. ![]()
já právě chtěla nějakou s příchutí. ALe mám doma ještě nestle rýžovou, tak s tím toasi namíchám.
kaše od Nestlé neobsahují cukr, zrovna ta Sunarka banánová mi přišla asi nejhorší ze všech, sladké to bylo tak, že mi chtěly zuby vypadat
Taky nechápu, proč to tam cpou ![]()
Tak já dělám nestlé kukuřičnou třeba a pak rýžovou - na příchutě prdím, už jenom to slovo - příchuť! Brrr. když chci, aby to chutnalo jinak, tak přidám ovocné domácí pyré.
dávala jsem ze začátku rýžovou.kukuřičkou nedokázal sníst natahovalo ho to na zvracení.dávám sunarku banánovou i ostatní příchutě a v pohodě.
a od kdy dávaš tu sunarku? My jsme jako první jedli kaši od nestlé mlěčnou. ta moc nejela tak jsem chtěla zkusit něco s příchutí. Ale nevím jestli mu tím neuškodím když jsem teprv před třemi dny začali s mrkvičkou.
jelikož mi dr. říkala že od uk. 4 měsíce můžu začít s kaší. Ale ted už jsme najeli i na zeleninu. A kaši davám jen večer, chvílí před spaním.
dávala jsem kaši ze začátku(5měs.) nemléčnou a spíš od nestlé rýžovou,pak ty tekuté a od 10měs.nepijeme vůbec mléko tak to zachraňuji aspoň mlečnýma kašema ráno a večer.a co nemléčná kaše od hami taky je banánová ale nevím jestli obsahuje cukr ale to obsahuje skoro každá
já jí občas koupím, že je tam cukr mi nevadí, ten je ve více věcech a v malém množství neuškodí, malé chutná