Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nevíte někdo, jak zabránit, aby se z kašle nevyvinul zánět průdušek? Začala jsem kašlat, ale nevím, jak zabránit, aby mi to sedlo na průdušky… Dcera to na nich právě má a bere antibiotika… Nerada bych se k nim také dopracovala… Díky…
@Lucias12 Lékarník mi poradil, který se zabývá homeopatií, že je super na dýchací cesty ratytníkový olej, lžička ráno, lžička večer a i jako preventivně. Ale jestli je to pravda a také jestli vám to zrovna pomůže, tak to už nevím. ![]()
Nasadit kalobu, jsou kapky nebo tablety. Dnes jsem pro ně byla v lékárně stojí 150 kč. Syn měl od pondělí kašel, teploty - v pátek odkašlával, teploty klesly. Dnes od rána opět šílený kašel, v poledne i zvýšená teplota, dala jsem dávku v poledne a před chvílí a světe div se, je lepší - kašel o 50% lepší, tož uvidíme…
Díky, ta kaloba zni dobre. Akorat musim vymyslet jak se dostat do lekarny.Deti maji oba horecku 39
Pokud nemůžete do lékárny pro Kalobu a máte doma tymián, zkuste Tymiánový sirup. Je hotový během chviličky ![]()
@KlaWaj Díky.. Tuhle zimu už jsem ho vařila několikrát, ale kašli to nezabránilo… Ale je fakt, že až teď to malé sedlo na průdušky, jinak byla poslechově čistá.. Tak třeba je to díky němu.