Kašel už 4. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
16.4.14 10:44
@terka85 píše:
Holky prosím poraďte. Jsem už z toho zoufalá. Syn (v lednu 3 roky) už 4 týdny kašle. První týden jsem mu dělala domácí tymiánový sirup, ale začal chrčet, měl rýmu a teplotu, tak jsem s ním šla po týdnu k doktorce. Ta nám dala sirup Prospan. Chrčení přestalo, rýma také, vypadalo to, že i kašel ustupuje. Ale po víkendu zase začal kašlat, hlavně ráno po probuzení a večer než usnul. Tak jsme šli zase k doktorce a dala nám Sinecod, s tím, že ho máme dávat jen večer, že když přes den nekašle, tak ne. O víkendu se ale zase zhoršil, začala mu žlutá rýma, dneska kašlal i v noci. Takový ten dávivý suchý kašel, který nemůže vykašlat. Už fakt nevím, co mám dělat. Dávám na topení mokré ručníky, v posteli má zvýšenou polohu. Máme jít zase k doktorce? Hrozně mě trápí, že takhle trpí a nemohu mu pomoct. Asi se toho kašle nezbavíme :-(

hele hodne lidi rekne, ze NEMAM ALERGII, ale toto je masakr obdobi, kdy je v ovzdusi plno alergenu z drevin / briza, liska atd… je mozne, ze tvuj syn je na to nachylnejsi. Ja takto trpela tri roky po sobe… hnali mne pres antibiotika a vsechny sirupy sveta az na plicni… aby na ctvrty rok zjistila ALERGOLOZKA ze mam sezonni pylovou astmu… takze ten suchy drazdivy kasel je jenom projev tohto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.14 12:29

A výtěr? Malá kašlala přes měsíc, doktorka jí během toho poslechla dvakrát - nikdy nic.. Pak dostala horečky, byla to nějaká mrcha bakterie, dala antibiotika, do týdne byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.14 12:30

A jak koukám, tak letos to samé, loni jsem odpovídala taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
16.4.14 20:47

@Sibyla0 Když Dr. mu dělala CRP - a nízké, takže ATB by asi nepomohla. Právě, že mu je chtěla dát, já moc nechtěla, tak udělala test a dopadlo to, že nedala.
@nadus Taky přemýšlím, jestli třeba nejít na alergo, ale takový dlouhý kašel měl i na podzim, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
16.4.14 20:49
@LL píše:
@Sibyla0 Když Dr. mu dělala CRP - a nízké, takže ATB by asi nepomohla. Právě, že mu je chtěla dát, já moc nechtěla, tak udělala test a dopadlo to, že nedala.
@nadus Taky přemýšlím, jestli třeba nejít na alergo, ale takový dlouhý kašel měl i na podzim, tak nevím :nevim:

no ono i zavisi kde zijete.. ve vetsich mestech se ten poskozeny epitel prudusek dava dohromady mnohem dyl… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.4.14 20:49

Dcera dlouho kašlala, poslechově byla v pořádku, poté nás Dr. poslala na RTG - zápal plic (bez horeček).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí