Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Teď byla v letáku krásná sada 3ks body, sehnala jste některá? Jaká byla kvalita? U nás dnes ani kus ![]()
Řekla bych kvalitou podobne Lidlu. Ja jsem kupovala dvoje, jsou tenci, ale potisk pekny, i kdyby byly jen na doma, tak dobre.
@Barca0211 Barčo, tak to je mi líto že jsem je nesehnala, chtěla jsem pro tříměsíční dcerku. Vzory byly opravdu moc hezké, chjo. Děkuji za odpověď.
Neni zac. Vzory byly fakt hezké. Tak příště. A urcite budou zase i v Lidlu. Každou chvíli tam je neco ![]()
Jojo z Lidlu mívám taky, jen mne tady nadchly ty zimní motivy ![]()
Já jsem před 3 týdny kupovala v Kauflandu slevněné body za 39,–Kč /1kus/ pro kamarádky s dětma.
Jednalo se o Diesney licenční body - kupovala jsem s Minnie a autíčkem Mc Quenn.
@Klopotkova týjo, super úlovky. Já kdysi sehnala prostěradla do postylky za 39,–. Ale ty bodyčka mne fakt štvou…
@lufulie píše:
@Klopotkova týjo, super úlovky. Já kdysi sehnala prostěradla do postylky za 39,–. Ale ty bodyčka mne fakt štvou…
No to věřím, že je TI TO LÍTO ![]()
Velikost 80 je na 12.-15. měsíců? Nemám děti a mám to jako dárky kamarádkám a nevyznám se v těch velikostech, díky.
@Klopotkova já bych řekla že jo, synovec měl v roce 74, teď má rok a půl a má 80. Jsi skvělá kamarádka
mě obdarovaly malou takto moje dvě kolegyně z práce, ale ta moje nejmilejší kamarádka na nás prdí, prý musí něco hezkého vybrat…a už je to skoro 3,5 měsíce ![]()
@lufulie píše:
@Klopotkova já bych řekla že jo, synovec měl v roce 74, teď má rok a půl a má 80. Jsi skvělá kamarádkamě obdarovaly malou takto moje dvě kolegyně z práce, ale ta moje nejmilejší kamarádka na nás prdí, prý musí něco hezkého vybrat…a už je to skoro 3,5 měsíce
No je trapná, to mě mrzí, nechápu, když je někdo držgrešle.
@Klopotkova no já to taky nechápu, vždycky byla moc fajn. Člověka pak překvapí víc cizí ![]()