Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, byla. Zeleniny i ovoce velký výběr, ne vždycky všechno 100% čerstvé, ale vyberu si. Ceny jako jinde v Kauflandech - přijde mi obecně dražší, než třeba Tesco - sleduju vybrané potraviny, a ty mívají v Tescu levnější, ale chce to sledovat letáky a na akce se dá pořídit výhodně. Jinak mi to přijde docela hezky přehledně uspořádaný, čistý, akorát mě naštavalo na pokladně, že jsem kupovala víc stejných věci (tenkrát jsem měla tuším 15 piv) a musela jsem je úplně všechny vyskládat na pás a pokladní je markovala jednu po druhý (tvrdila, že to tak mají nařízené). Z Tesca i jiných obchodů jsem zvyklá, že jak mám víc třeba těžších větších věcí, ukážu v košíku, že jich mám třeba 10 a pokladní podám jeden.
Parkování taky dobré - kryté, ale otevřená strana, takže to není žádná podzemní tmavá kobka.
Jinak kamarádce se tam stalo, že si vzala věc odněkud z balíku z označené akce, stejné zboží viděla i na jiném místě prodejny bez slevy a na pokladně jí namarkovali tu vyšší cenu. Tak to reklamovala, zaměstnanci měli řeči, musela jim jít ukázat, kde měli tu akci označenou, ale nakonec jí to uznali. Tak bacha na to. Ale dost možná se to děje i v jiných obchodech.
Je to ve dvou patrech a celkově hodně složité, když si člověk u pokladny vzpomene, co ještě zapomněl, může nachodit kilometry. Jinak ovoce a zelenina - výběrem i kvalitou mi to přišlo takové klasicky supermarketové, akorát bacha, nemají váhu na kase, každý si musí navážit sám, nějak na tohle u těch moderních obchodů nejsem zvyklá
Takže souhrnně nic výjimečnýho, ale zas není důvod se tomu vyhýbat, mám-li ho při cestě.
Děkuju, doposud jezdíme do Šestky (Albert Hypermarket) a u nás jen Tesco a Albert - kvalita se poslední dobou výrazně zhoršuje, tak chceme zkusit něco jiného a máme to blízko.
Jojo, koukám, že jsi taky z Roztok, takže stejná situace
Místní Tesco výběr hrozný, omezený, dost často poloprázdné regály, do Alberta moc nechodím, ale taky z něj nejsem nadšená. Takže do Kauflandu sjedu, když už mám dlouhý seznam věcí, které u nás neseženu, jinak většinou jezdím na Zličín do Tesca nebo Globusu.
Ahoj všichni,
byl jste už někdo nakupovat v novém Kauflandě v Podbabě? Jaké to tam je? Ceny, kvalita zeleniny, ovoce apod?
Díky.