Kavárna s dětským koutkem – Praha 1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kavárna (restaurace) s dětským koutkem - Praha 1
Nemáte nějaký typ na kavárnu či restauraci s dětským koutkem nebo přátelskou k matkám s dětmi někde poblíž Masaryčky, nám.Republiky a podobně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- Citovat
- Upravit
Na Jungmaňáku u vchodu do Františánské zahrady je Postucentrum www.postu.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli hledáš něco pro děti v okolí Masaryčky, tak bych zkusil ještě kavárnu Bílá labuť s dětským koutkem www.kavarna-labut.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, nemáte tip na nějakou kavárnu/ cukrárnu, ne restauraci okolo Lazarské, Národní třídy s dětským koutkem, kde se zabaví i 16 měsíční? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kavárna vhodná i pro batolata
Ahoj, máte prosím nějaký typ na kavárnu, kam by se vešly 4 kočárky, 4 maminky a 4 miminka
Nepotřebujeme žádnou hernu, dětem je 8 měsíců. Spíš nějaké hezké příjemné čisté prostředí. Kde by se děti mohli položit na deku na zem. Jsme z různých částí Prahy - Praha Zličín, Praha Prosek a Praha 10. Nevíte o něčem. Nemusí to být zrovna Praha 1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co divoke matky v karline? Detsky koutek je jeste v kavarne v Narodnim muzeu, ale ten mi prijde maly a kavarna velka. Mozna nejlip jit do nejakyho mat. centra do hernicky, deti se budoi batolit a vy si popovidate. Jen v centru zadne neznam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Divoky matky neeee, spina, zima a hnus. Zkus Lumpika u Fidlovacky nebo tu coolnicku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Herna Kampa
Jedte je fajn hernicka tady na Kampe-v centru http://www.kckampa.eu. Ja uz tam sice 4 roky nebyla, ale chodila jsem tam hodne casto, kdyx bylo dceri 5-12 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndelaCerna Divoky matky mi taky nesedly-takovy studeny no, nebul ti mic vrelej prostor, i kdyz myslenka byla fajn..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to nenutim, ale je to jedina babyfriendly kavarna v centru co znam
rada tu ctu dalsi tipy, obcas clovek potrebuje prostor, kde je vitany i s ditetem
jinak jedna takova super kavarna je v kostelci n. c.l.,ale to je trochu z ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za typy. Spíš jsem si představovala něco jako „čistou“ kavárnu s prostorem na odložení dětí něž nějakou hernu nebo dětský koutek. Nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji, protože staré odkazy nejsou funkční. Hledám ideálně kavárnu nebo cukrárnu v centru Prahy, Václavák a okolí. Abych si mohla dát kafe a nevadilo, že dvouleťák tam bude pobíhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.