Každodenní brečení

Anonymní
19.4.20 11:16

Každodenní breceni

Zdravím všechny..jdu se svěřit s tím co probíhá momentálně u nás doma..přítel má dva týdny infekci a nic mu nepomáhá takže je z toho bez nálady denodenne..jenže na koho jiného si to má vylivat než na mě..ale já už nemůžu každý den mám probreceny pořád si říkám nebudu na něj mluvit..nebo na něj mám být hodná a přehlížet to? Ani jedno mi nejde..nejde mi ho ignorovat protože mu chci dělat hezký den nějak ho rozveselit, nebo když zas na něj jsem hodná tak se to stejně nevyplatí a proč? Protože třeba včera jsem udělala úklid v šuplíku s léky ráno vstal říkám mu lásko udělala jsem úklid mezi léky jo? Tak si vyndej ty léky a mastičku, s kterým se mazes atak já nevím už které to byly..hezkým klidným hlasem..odpověď? Pí** teď to tu budu hledat kur*a…mlčím lepší…jdeme ven stojíme řadu na zmrzlinu s kočárkem..říkám mu lásko počkej tu v řadě já se jen nakouknu jakou budu chtít zmrzku tak počkej s malou tu a pak ji vemu bokem a počkáme ju? Odpověď: tyvole a proč nemůžeš vzít malou sebou dopředu to ji musím hlídat v řadě to je problém ji vzít sebou? Jakoby nemohl počkat prostě a hned hledá za tím něco jen aby si do mě prostě rypnul…před chvilkou si uvařil čaj vždy mu připomínám že tam má čaj teplý a říká jono vlastně jsem zas zapomněl..teď jsem mu řekla v KLIDU máš tady čaj zase si zapomněl na něj.. odpověď: a co jako co rypes hned co se staráš jestli ho piju teplý nebo studený říkám mu už s brekem co to zase. mluvis vždyť jsem ti jen připomněla že tady máš teplý čaj a on že hned do něj prostě rypu něco si na něho hledám..a tak je to furt něco a když mu řeknu že se neumí chovat tak to obrati na mě že já se neumím chovat přitom se snažím být hodná a přehlížet to nějak ale to nejde vždy se rozbrecim protoze už to nedávám..vím že je podrážděný z té infekce ale přece to tak nejde :,( co mám dělat? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
19.4.20 11:26

Ty s nim mluvis jak k s nesvepravnemu decku (tak si udela druhy caj, no boze) a on vzhledem k beznemu slovniku taky nebude zrovna nejaky vykvet.Asi si nemate co vycitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
19.4.20 11:33

Pokud má infekci, tak snad nemá chodit mezi lidi ne? Jinak trochu hrabe teď všem, kdo je zavřený doma. Přestaň mu říkat, co má dělat, mě to taky vytáčí, když se mnou někdo takhle jedná. A dělej si svoje, potřebujete si trochu odpočinout od sebe navzájem, věnovala bych se nějakému svému koníčku, šla s malou ven atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.4.20 11:45
@Anonymní píše:
Zdravím všechny..jdu se svěřit s tím co probíhá momentálně u nás doma..přítel má dva týdny infekci a nic mu nepomáhá takže je z toho bez nálady denodenne..jenže na koho jiného si to má vylivat než na mě..ale já už nemůžu každý den mám probreceny pořád si říkám nebudu na něj mluvit..nebo na něj mám být hodná a přehlížet to? Ani jedno mi nejde..nejde mi ho ignorovat protože mu chci dělat hezký den nějak ho rozveselit, nebo když zas na něj jsem hodná tak se to stejně nevyplatí a proč? Protože třeba včera jsem udělala úklid v šuplíku s léky ráno vstal říkám mu lásko udělala jsem úklid mezi léky jo? Tak si vyndej ty léky a mastičku, s kterým se mazes atak já nevím už které to byly..hezkým klidným hlasem..odpověď? Pí** teď to tu budu hledat kur*a…mlčím lepší…jdeme ven stojíme řadu na zmrzlinu s kočárkem..říkám mu lásko počkej tu v řadě já se jen nakouknu jakou budu chtít zmrzku tak počkej s malou tu a pak ji vemu bokem a počkáme ju? Odpověď: tyvole a proč nemůžeš vzít malou sebou dopředu to ji musím hlídat v řadě to je problém ji vzít sebou? Jakoby nemohl počkat prostě a hned hledá za tím něco jen aby si do mě prostě rypnul…před chvilkou si uvařil čaj vždy mu připomínám že tam má čaj teplý a říká jono vlastně jsem zas zapomněl..teď jsem mu řekla v KLIDU máš tady čaj zase si zapomněl na něj.. odpověď: a co jako co rypes hned co se staráš jestli ho piju teplý nebo studený říkám mu už s brekem co to zase. mluvis vždyť jsem ti jen připomněla že tady máš teplý čaj a on že hned do něj prostě rypu něco si na něho hledám..a tak je to furt něco a když mu řeknu že se neumí chovat tak to obrati na mě že já se neumím chovatpřitom se snažím být hodná a přehlížet tonějak ale to nejde vždy se rozbrecim protoze už to nedávám..vím že je podrážděný z té infekce ale přece to tak nejde :,( co mám dělat? :,(

A to je ten problém. nebuď hodná a nepřehlížej to, když se k tobě chová hnusně. Ty sama ze sebe děláš hadr na podlahu, ale to je asi cena za to, když někdo moc chce mít chlapa a je mu celkem jedno, že je to kretén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
19.4.20 11:49

Jo přítel a dítě…aha. :? Musíš s ním být?? A nechat si to líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
19.4.20 12:02

Čaj ať si vypije studený, léky at si pohledá, malou ať pohlídá (zenský nemocný taky funguji-musi). Já tě chápu, že to myslíš dobře a chceš být na něho hodná, ale očividně o to nestoji. V životě přijdou horší věci než infekce, tvůj partner neumírá, nenech si to od něj vůbec líbit.

Brečíš, protože Tě mrzí, že se snažíš a dostáváš za to vynadano, tak se nesnaz, nebreč, je dospělý, ať se o sebe postara.

• Citovat
  • Upravit
34473
19.4.20 12:25

S takovýma kecama bych tě poslala někam taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
19.4.20 12:28

Bože, jsi snad jeho matka? Ty jsi moc hodná, kdybys byla mrcha, byl by šťastný. Už mu prosímtě nic neříkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.4.20 12:29

Tys uz tady psala, ne? Pamatuji si neco o pritelovi s infekci a reseni takovych blbosti…hele, ten jeho slovnik je neco, to bych mu utnula, tak s tebou fakt mluvit nemusi, ale ty na nej taky prestan sislat jak na nesvepravne decko. Caj mu klidne udelej, ale dal se nestarej, a jak dojde na sprosta slova, prestala bych I s tim cajem :nevim: Vem malou a jdi se kazdy den projit na par hodin, treba se vam ulevi obema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.4.20 13:22

Proč jste tak hnusné? Proč se zamerujete jen na ten caj? Já ji chápu, taky by se mi nelíbilo kdyby se tak ke mě choval, spíše on se chová jak kdyby byl její matka pořád ji buzeruje když nic neudělá ;) že řekne uklidila jsem léky -dobre ok najdu si je…podívám se na zmrzku - ok pohlidam a ne to co předvádí..a že mu připomene že má udelany čaj a co jako? To hned znamená že je jak jeho matka stíhačka? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10999
19.4.20 14:35

Někteří chlapi tohle chování prostě nenesou. A ty zase nedokážeš mlčet. Ale to jste se měli poznat dřív a pak až dítě. Teď už se to jen nabaluje a tady v tom stavu jaký je, to jen graduje. Tady se hodně ukáže kdo k sobě patří a kdo ne. A všeobecně ty charaktery. Mně by to asi taky vadilo ta tvá extrémní péče a pochvala, na kterou čekáš za každou capinu co uděláš. On je docela hulvát a ty citlivá až precitlivela, protože téměř na vše reaguješ dotčeně a pláčem. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Těžko se to bude napravovat, těžko. Ale je fakt, že ve mně tyhle lítostivé stavy u ženských taky moc podpory nevyvolávají. Taková chudinka v mých očích. Až otravná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
19.4.20 14:44

Jen ho ukolujes a říkáš mu, jak malymu decku, co má dělat. No a on se jak malé decko chová. Jestli s nim takto mluvíš i pred lidmi, tak je nastvanej. Coz se mu nedivím. Oba byste měli trochu zmenit chování…
To breceni stejně jako to nadávání - to je hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 14:55

Vidim v tvém příteli úplně mého a v tobě sebe. Mám to doma hodně podobný a taky nevim co s tim. Kdyby si potřebovala kamarádku a psát si o tom, klidně mi na sebe nech nějaký kontakt.

• Citovat
  • Upravit
6424
19.4.20 14:55

Co máš dělat? Nafackovat mu, aby se probral. A ty se k němu nechovej jako k malýmu harantovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
19.4.20 15:46

Přítel asi bude trochu sprostej hulvát co? Tohle by si ke mě chlap dovolil pouze dvakrát. Poprvé by dostal jasné najevo, ze takhle ne a podruhé papa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí