Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ahojky…
Mohu se zeptat, poradí, vysvětlí někdo, co znamená, když si na FB najedu na někoho a zobrazí se mi tohle? Je to blokování ze strany toho člověka?
![]()
Děkuji za odpovědi, názory
![]()
Nemas pripojeni k internetu ty joudo, zkus se prihlasit nekde jinde nebo z jineho zarizeni.
Nemusí to být nutně blokace. Mohla taky být v nějaké soukromé skupině a od tama ji vyhodili.
To první není blokace, jen nemáš wifi nebo data
to druhé na blokaci vypadá ![]()
@Corttez píše:
Nemas pripojeni k internetu ty joudo, zkus se prihlasit nekde jinde nebo z jineho zarizeni.
Jouda jsi ty. Tohle na mě vyskočí taky z mobilu, když najedu na profil někoho, koho mám v blokaci já.
Ano, mrkni se do seznamu osob, které máš v blokaci, zda tam není. Pokud ne, blokla si tě ta osoba.
V blokaci osobu sama nemám… Mám zapnutou WIFI, vše ostatní na ni připojené jede, data mám neomezené… Když jedu jen na data, i přesto to píše, že si mám zkontrolovat WIFI…
![]()
Proto se zde ptám, protože mi to není jasné… Z jiného zařízení to píše také… Jde mi o to, zda se ten člověk nemohl třeba také nějakým způsobem nabourat do mých osobních věcí, např. WIFI, IP adresa tel… Jine tyto kódy… atd…
Až tak tomu opravdu nerozumím
![]()
@GJPB píše:
V blokaci osobu sama nemám… Mám zapnutou WIFI, vše ostatní na ni připojené jede, data mám neomezené… Když jedu jen na data, i přesto to píše, že si mám zkontrolovat WIFI…![]()
![]()
Proto se zde ptám, protože mi to není jasné… Z jiného zařízení to píše také… Jde mi o to, zda se ten člověk nemohl třeba také nějakým způsobem nabourat do mých osobních věcí, např. WIFI, IP adresa tel… Jine tyto kódy… atd…
Až tak tomu opravdu nerozumím![]()
![]()
![]()
![]()
tak v tom případě je to asi to co psala @kam2
s tím, že si tě blokla ta osoba
Tak jsem jouda no
chces zjisit jestli si te nekdo bloknul vytvor si jeste jeden ucet na FB a mrkni na danou osobu, jestli si te blokla nebo deaktivovala svuj FB ucet