Každou noc pročuraný

452
22.8.16 06:28

Každou noc pročuraný

Malému je 20 měsíců ráno se budí v 5 hodin úplně mokrý. Na noc dávám pampers vel. 5 přes den vel. 4. Poradíte nějaké pleny co neprotečou? Máte zkušenosti s plenama pro chlapce? Budit ho v noci na přebalení se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
22.8.16 06:36

Já teda měla holku, ale s pemprsama to šlo. Jakou máš řadu - active (zelené)? Ty mi přišly nejsavější.

A jinak, nemůže to být, že mu je to volné kolem nožiček, a tak to jde durch?

Jinak já jsem občas dělala to, když byly kalamity (např. se oprudila a musela mít na kůži bioplenky od babylove, které až tak nesají, aby se to zklidnilo), že jsem dala druhou plenu přes to. Ale dlouhodobě je to blbé, ten zadeček se zapaří.

Jinak bych ale to přebalení nezatracovala. Moje malá nebyla nijak echt spavá, ale tak do půlnoci do jedné, když se probudila, tak pak zase hned vytuhla. Čili pokud bys zjistila, že má něco načuráno už touhle dobou, tak si myslím hodně pomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.8.16 06:59

Měli jsme stejné problémy. Pampers byly na to nejhorší. Dávala jsem Nappy a to jsou podle mých zkušeností nejlepší držáci, pak Bella Happy taky vydrží hodně.
Když jsem viděla, že pije hodně, přebalila jsem kolem půlnoci. Většinou ho to neprobudilo a to má celkem slabé spaní.

• Citovat
  • Upravit
276
22.8.16 07:14

Ahoj Zakladatelko, já mám 3 měsíční, čůrá jak o život, plenky máme pampers premium care č.3 a nepřebaluji ani jednou. Není opruzený, ani ho to nestudí. To samé s dcerkou, akorát ta má velikost č. 6. Mně pampers hrozné teda nepřijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.8.16 07:25

Magic zelený z mall.cz na ty nedam dopustit a ještě nejsou drahy jako pampers. A prebalit než jdete spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
22.8.16 07:31

Zkus plenky Dada. A jak pisou holky, klidne v noci přebal kolem půlnoci, jednou to zkusíš a uvidis, jestli se vzbudi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
22.8.16 07:34

@pufik20 měli jsme to podobně. Plenku dostává když jde spát v cca 19:30 a ráno když se vzbudila v cca 8:00 ji měla často procuranou. Vyřešila jsem to tím, že 1-1,5h před spaním jsem ji omezila v pití.( večer ale dostává ještě 210ml mléka).
Takže teď se sice budí pořád s nabitou plenkou, ale bez nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.16 08:08
@pufik20 píše:
Malému je 20 měsíců ráno se budí v 5 hodin úplně mokrý. Na noc dávám pampers vel. 5 přes den vel. 4. Poradíte nějaké pleny co neprotečou? Máte zkušenosti s plenama pro chlapce? Budit ho v noci na přebalení se mi nechce…
žádné takové jsem nenašla.. prostě jsem kluka ve spánku přebalovala - u nás stejný problém :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.8.16 08:33

HOdně hokám pomohly látkové pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.8.16 08:37

To nevyresis jinou plinou, omez večer pití nebo přebaluj v noci. Kluci se holt pročuravaji víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.8.16 08:51

Synovi se také někdy podaří procurat. Používám tesco sovickove pleny c 5 a většinou vydrží krásně celou noc. Když syn vecer hodně pije a přes spaním se mu ještě nechce curat, tak plena nevydrží. Ale jinak v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.16 09:26

20 měsíční bych těsně před tím, než jde spát ještě posadila na nočník.
Nevím, jestli noční přebalování pomůže, člověk by musel vymáknout, kdy v noci čůrá.
Jinak já jsme spokojená s plenama basic z Alberta, provlhli na pyžamo jen pokud děti blbě spali. Ale asi nemám žádné velké pijany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.16 09:40

@Svistice berťácké jsou super přes den, ale noc mi nedají… u nás dítě pije fakt hodně, no.. vydrží jen happy bella, ale jak kdy.. většinou ne.. a to přebaluju těsně před spaním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.8.16 09:50

Tak nejvic mi vydrzely bella happy, ale i ty obcas protekly, mela jsem pod prosteradlo nepromokavou podlozku a nekdy jsem prebalovala kolem 10, nez jsem sla spat, on hodne pil navecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.8.16 10:12

@martina.se zkoušelas Nappy? Klukovi vydržely celou noc, i když vylemtal litr (v noci 2× kvůli horku vypil plnou flašku).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML