Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám dilema. Učíme dceru na nočník, ještě jí dělají problém kalhotky, čůrá do nich. Tak když jdeme ven, dostává plínu. Když se vrátíme je plína suchá. Mám jí nechat třeba na spaní nebo jí vyhodit. Můžou se pomnožit bakterie? Díky.
Já vždy vyhazuji a vyhazovala jsem, i když byla plena suchá. Nějak se mi to eklovalo. Kalhotky si na sebe taky neberu 2× stejné, ale vždy čisté.
Já teda suchou plínu po sundání neznám, ale kamarádky běžně používaly víckrát
Já bych jí klidně použila zas, pokud je suchá, třeba jen když jdete ven. Nic špatnýho na tom nevidím.
Použila bych maximálně během jednoho dne, suchou po dopolední procházce bych odpoledne klidně dala.
Klidně jsem používala pořád dokola, pokud byla opravdu 100% suchá. Jenže já mám kluky, je fakt, že u holčičky to je jiné, tam bych asi nepoužívala.
@kacka52 Tak to ja si kalhotky 2× klidne vezmu, ale plinu jsem vyhazovala neb u papirovky clovek nepozna, zda je opravdu sucha nebo do ni bylo lehce ucurnuto. Ale latkovou jsem znovu dala, tech idealnich na ven jsem zas nemela tolik abych je prala kdyz jsou po 2 hodinovem pouziti suche.
Mohla se v té plínce klidně jenom spotit a holce bych to nedala. Klukovi v rámci 1 dne jenom.
Díky, po dopolední procházce je suchá. Chtěla jsem jí dávat alespoň na spaní po o.
@bublinek píše:
Díky, po dopolední procházce je suchá. Chtěla jsem jí dávat alespoň na spaní po o.
Klidně bych to tak udělala. Nakonec v noci má plínu daleko delší dobu.
@j.a.n.i1 Já pokaždé, když si sundám kalhotky, tak si beru automaticky čisté. I když je mám na sobě třeba hodinu. Asi nějaká úchylka
Látku bych 2× po sobě dala asi taky, tam se pozná líp, že je fakt suchá. V papíru může být jen učurnuto a těžko se to pozná. Na tohle jsem asi citlivka no ![]()
@kacka52 Hele a treba i kdyz jdes treba plavat, tak si nosis druhe? Jako nic ve zlem, jen me to zajima. ![]()