Plína suchá, nechat na příště?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
20.8.16 12:18
@j.a.n.i1 píše:
@kacka52 Hele a treba i kdyz jdes treba plavat, tak si nosis druhe? Jako nic ve zlem, jen me to zajima. ;)

já si taky beru vždy čisté, po plavání taky čisté, někdy se převlíkám i po cvičení, když jsou zpocené. Když byly vedra, tak jsme se sprchla a vzala čisté.
Co se týče té plíny, tak já vždy vyhazovala, ale dneska po procházce vyhodnotil manžel, že se nechá a dá se příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.8.16 12:27
@bublinek píše:
Díky, po dopolední procházce je suchá. Chtěla jsem jí dávat alespoň na spaní po o.

takhle brzo po sobe bych dala… na noc, bebo do druh3ho dne asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
20.8.16 12:32

Suchou plinu bych klidně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
20.8.16 12:32
@j.a.n.i1 píše:
@kacka52 Hele a treba i kdyz jdes treba plavat, tak si nosis druhe? Jako nic ve zlem, jen me to zajima. ;)

Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!

A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
20.8.16 13:08

@bublinek dcera má plenu jen na večerní spaní a většinou jí má taky suchou. Ale nenapadlo by mne jí schovávat na příště. :nevim: Přece jen si myslím, že se v tom ta pipka potí atd…Nevím, přijde mi to nechutný. Kalhotky ač vypadají čistě, tak bych je druhý den taky nedala :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.8.16 13:24
@vertunka píše:
Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…

Co treba setrit zivotni prostredi? ;)

Kdyz davam malou vycurat na zachod a plenku ma suchou, oblecu ji ji znovu a je v ni dal. Pokud je sucha, bez problemu bych ji po obede dala. Nenapadlo by me suchou plenku vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
20.8.16 13:27

V průběhu dne jsem ji použila znovu, do druhého dne jsem nenechávala a to ani ty natahovací drahé.

• Citovat
  • Upravit
2612
20.8.16 13:29
@kacka52 píše:
@j.a.n.i1 Já pokaždé, když si sundám kalhotky, tak si beru automaticky čisté. I když je mám na sobě třeba hodinu. Asi nějaká úchylka :mrgreen: Látku bych 2× po sobě dala asi taky, tam se pozná líp, že je fakt suchá. V papíru může být jen učurnuto a těžko se to pozná. Na tohle jsem asi citlivka no :mrgreen:

to jako i když jde na záchod :lol:? Promiň, musela jsem, tam taky kalhotky sundáváš
já bych nechala, i jsem nechávala-jak látku, tak papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101807
20.8.16 14:05
@Pomka píše:
Co treba setrit zivotni prostredi? ;)Kdyz davam malou vycurat na zachod a plenku ma suchou, oblecu ji ji znovu a je v ni dal. Pokud je sucha, bez problemu bych ji po obede dala. Nenapadlo by me suchou plenku vyhodit.

S ohledem na zivptni proszredi je nebudu pouzivat vubec, nez je davat vickrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 14:13

@bublinek já mám látkovou a vracím naprosto běžně :nevim: byly doby kdy měla jednu celý den (když měla pár měsíců a podařilo se mi vychytávat nad misku :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 14:15

@kacka52 @Princess-ka holky a životní prostředí vám taky něco říká? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 14:16
@vertunka píše:
Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…

tady přece nejde o čtyři kačky :zed: víš jak dlouho trvá rozklad jedné takové plíny v přírodě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 14:19
@Yasminn píše:
@bublinek dcera má plenu jen na večerní spaní a většinou jí má taky suchou. Ale nenapadlo by mne jí schovávat na příště. :nevim: Přece jen si myslím, že se v tom ta pipka potí atd…Nevím, přijde mi to nechutný. Kalhotky ač vypadají čistě, tak bych je druhý den taky nedala :nevim: :poblion:

teda já nevim, ale malé dávám klidně i kalhotky 2 dny po sobě (pokud nejsou vedra nebo v tom nemá ucvrnknuto :think: ) záleží na věku dětí ale mrňavé holky povětšinou žádné výtoky nemívají, tak nevidím důvod prát voňavé čisté kalhotky :P ale já to prostě tolik nehrotím :nevim: (nežehím spodní prádlo, ponožky, nejsem ten typický „likvidátor“ bakterií za každou cenu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.8.16 14:19

@reinkarnace myslím, že na ŽP se moc nehraje. Ne jen co se týká plen, ale celkově. U nás stojí pohromadě všechny kontejnery a stejně se najdou ignoranti co cpou vše do směsného.

Chceme si tu založit i kompost ( na sídlišti), tak jsem zvědavá kolik lidí se přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 14:22
@bublinek píše:
@reinkarnace myslím, že na ŽP se moc nehraje. Ne jen co se týká plen, ale celkově. U nás stojí pohromadě všechny kontejnery a stejně se najdou ignoranti co cpou vše do směsného.Chceme si tu založit i kompost ( na sídlišti), tak jsem zvědavá kolik lidí se přidá.

já myslím, že se právě začíná na ŽP hrát rok od roku víc…a toto „uvědomění“ je pro mě u člověka jedno z kritérií míry inteligence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí