Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@j.a.n.i1 píše:
@kacka52 Hele a treba i kdyz jdes treba plavat, tak si nosis druhe? Jako nic ve zlem, jen me to zajima.
já si taky beru vždy čisté, po plavání taky čisté, někdy se převlíkám i po cvičení, když jsou zpocené. Když byly vedra, tak jsme se sprchla a vzala čisté.
Co se týče té plíny, tak já vždy vyhazovala, ale dneska po procházce vyhodnotil manžel, že se nechá a dá se příště.
@bublinek píše:
Díky, po dopolední procházce je suchá. Chtěla jsem jí dávat alespoň na spaní po o.
takhle brzo po sobe bych dala… na noc, bebo do druh3ho dne asi ne…
@j.a.n.i1 píše:
@kacka52 Hele a treba i kdyz jdes treba plavat, tak si nosis druhe? Jako nic ve zlem, jen me to zajima.
Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!
A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…
@bublinek dcera má plenu jen na večerní spaní a většinou jí má taky suchou. Ale nenapadlo by mne jí schovávat na příště.
Přece jen si myslím, že se v tom ta pipka potí atd…Nevím, přijde mi to nechutný. Kalhotky ač vypadají čistě, tak bych je druhý den taky nedala
![]()
@vertunka píše:
Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…
Co treba setrit zivotni prostredi? ![]()
Kdyz davam malou vycurat na zachod a plenku ma suchou, oblecu ji ji znovu a je v ni dal. Pokud je sucha, bez problemu bych ji po obede dala. Nenapadlo by me suchou plenku vyhodit.
V průběhu dne jsem ji použila znovu, do druhého dne jsem nenechávala a to ani ty natahovací drahé.
@kacka52 píše:
@j.a.n.i1 Já pokaždé, když si sundám kalhotky, tak si beru automaticky čisté. I když je mám na sobě třeba hodinu. Asi nějaká úchylkaLátku bych 2× po sobě dala asi taky, tam se pozná líp, že je fakt suchá. V papíru může být jen učurnuto a těžko se to pozná. Na tohle jsem asi citlivka no
to jako i když jde na záchod
? Promiň, musela jsem, tam taky kalhotky sundáváš
já bych nechala, i jsem nechávala-jak látku, tak papír
@Pomka píše:
Co treba setrit zivotni prostredi?Kdyz davam malou vycurat na zachod a plenku ma suchou, oblecu ji ji znovu a je v ni dal. Pokud je sucha, bez problemu bych ji po obede dala. Nenapadlo by me suchou plenku vyhodit.
S ohledem na zivptni proszredi je nebudu pouzivat vubec, nez je davat vickrat.
@bublinek já mám látkovou a vracím naprosto běžně
byly doby kdy měla jednu celý den (když měla pár měsíců a podařilo se mi vychytávat nad misku
)
@kacka52 @Princess-ka holky a životní prostředí vám taky něco říká? ![]()
@vertunka píše:
Po bazénu jsou dle mého čisté kalhotky základ!A k tématu: Já bych suchou plinu vyhodila, ty 4 kacky nikoho nezruinujou a člověk nikdy nevi…
tady přece nejde o čtyři kačky
víš jak dlouho trvá rozklad jedné takové plíny v přírodě? ![]()
@Yasminn píše:
@bublinek dcera má plenu jen na večerní spaní a většinou jí má taky suchou. Ale nenapadlo by mne jí schovávat na příště.Přece jen si myslím, že se v tom ta pipka potí atd…Nevím, přijde mi to nechutný. Kalhotky ač vypadají čistě, tak bych je druhý den taky nedala
![]()
teda já nevim, ale malé dávám klidně i kalhotky 2 dny po sobě (pokud nejsou vedra nebo v tom nemá ucvrnknuto
) záleží na věku dětí ale mrňavé holky povětšinou žádné výtoky nemívají, tak nevidím důvod prát voňavé čisté kalhotky
ale já to prostě tolik nehrotím
(nežehím spodní prádlo, ponožky, nejsem ten typický „likvidátor“ bakterií za každou cenu)
@reinkarnace myslím, že na ŽP se moc nehraje. Ne jen co se týká plen, ale celkově. U nás stojí pohromadě všechny kontejnery a stejně se najdou ignoranti co cpou vše do směsného.
Chceme si tu založit i kompost ( na sídlišti), tak jsem zvědavá kolik lidí se přidá.
@bublinek píše:
@reinkarnace myslím, že na ŽP se moc nehraje. Ne jen co se týká plen, ale celkově. U nás stojí pohromadě všechny kontejnery a stejně se najdou ignoranti co cpou vše do směsného.Chceme si tu založit i kompost ( na sídlišti), tak jsem zvědavá kolik lidí se přidá.
já myslím, že se právě začíná na ŽP hrát rok od roku víc…a toto „uvědomění“ je pro mě u člověka jedno z kritérií míry inteligence ![]()