Kluk s náušnicí

20.8.16 22:34

Kluk s náušnicí

Ahoj, nechali jsme jednomu z našich kluků píchnout ouško. Teď má v oušku malou pecičku a ráda bych se zeptala, kdy se může vyměnit za kroužek. Děkuju moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
20.8.16 22:38

Znám jen od dcery. Mému synovi bych toto nikdy neprovedla. Ale předpokládám, že to bude stejné. Dcera si s tím točila a desinfikovala asi týden, jakmile se to zatáhlo, tak vyměnila za jinou náušnici. Uvidíte, jak se to bude hojit, někomu to může třeba trvat dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.8.16 22:54

Když to beru podle holek, tak nastrelenoz náušnici měli dva měsíce, pak jsme teprve měnili.
Já jsem si nechala nastřelit náušnici v dospělosti a hojilo se mi to rok. Čím je menší, tím by se mu to mělo hojit rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.8.16 23:00

Počkala bych minimálně šest týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15222
20.8.16 23:06

@dominikanova Má nastřelenou naušnci? Ta se může vyměnit nejdřív za 6tydnů, tek kdo ucho propichoval vám jistě dal nějaké instrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
21.8.16 00:16

Nam rikala pani taky nejmin sest tejdnu, spis ty dva mesice… ale asi podle toho jak se to bude hojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
21.8.16 07:20

Jaj, tak jste to přeci udělali? 6 týdnů, nedali vám žádné instrukce? My dostávaly celou A4 jak o ouško pečovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 20:10

Bohužel, žádné instrukce jsme nedostali…
@aleba Ano, udělali :D :) a musím říct, že mu to sluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.17 11:02

Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?

• Citovat
  • Upravit
1883
4.2.17 11:06
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?

Ani dceři. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
4.2.17 11:10
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?

Syna nemam, dcery si nechaly pichnout usi v dobe, kdy samy chtely.
U kluka mi to prijde jako zzenstila ptakovina, nehlede na to, ze se k tomu ani nemuze vyjadrit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
4.2.17 11:10

Jezisi :zed: nejaka takova, co ma dite na ozdobu a potrebuje si z nej udelat jakoze „frajera“ :zed: ne, rozhodne to neni bezne, jeste jsem to nevidela a videt to, tak si klepu na celo a o matce si neco pomyslim… Bracha si nechal pichnout ucho asi v 11 letech, s tim problem nemam, ale strilet nausnici kojenci, fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.2.17 11:20

Ne a ani to na nikom z kluků nevídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 11:22
@Anonymní píše:

Ne, není to běžné. 5 měsíční s náušničkou, co vypadá jak buznička. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.2.17 11:28

Nenechala bych, budiz este kdyz nekdo chce mit holcicku s nausnickama, ale kluka fak ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí