Kluk s náušnicí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
4.2.17 11:33
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?

Já holce naušnice dát nechala. Beru to jako takové rozpoznávací znamení pohlaví na první kouknutí (když nechci mít holku od hlavy k patě v růžové). U kluka mi to tudíž pak postrádá smysl, navíc na chlapech mi naušnice přijdou nevkusné.

A naušinici na malém chlapečkovi jsem viděla jednou v autobuse. Rodiče mi přišli trochu jako „nepřizpůsobiví“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.2.17 11:35

Ne, nenechala jsem píchnout uši dceři a už vůbec ne synovi. Dceři jsme nechali nastřelit naušnice, až si to sama přála (v 9 letech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.17 11:37
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?

ne, byť se mi to na dospělých chlapech líbí, kluci se rozhodnou sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.2.17 11:44

Náušnici v uchu má chlap leda jako buzna nebo metrosexuál..nebo dredaři, piercingáři atd..
určitě jsem to na kojenci chlapcovi ještě neviděla a běžné to není..v jaké společenské vrstvě se pohybuje proboha..možná cirkusáci ne?

• Citovat
  • Upravit
21626
4.2.17 11:48

Neznám v okolí jediného malého kluka s náušnicí. Přijde mi to vrcholně nevkusné, nelíbí se mi to. Synovi bych v žádném případě ucho nepropíchla a kdyby s tím přišel v poubertě, budu mu to vehemntně rozmlouvat. To bude bžunda, až se lidi budou kamarádky ptát, jak se její holčička jmenuje a proč je v modrém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.2.17 11:51
@Anonymní píše:

Nenechala bych ani za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32576
4.2.17 11:58

Ne, nenechala jsem a za běžný to teda nepovažuju, obzvlášť u kojence. Nelíbí se mi to ani u dospělých chlapů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.2.17 12:17

Hrozny, jeste at se potom s klukem stavi ke kadernici na meliry. Lunetic jsou zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.2.17 12:20

Klukovi nikdy. Nelíbí se mi to ani u dospělých chlapů. Brrrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.2.17 12:29
@Anonymní píše:

Tohle je ujetý, já jsem rozhodně proti.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
4.2.17 12:30

Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky 8o

• Citovat
  • Upravit
53518
4.2.17 12:35
@blabla123 píše:
Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky 8o

Jo ten „ňuňan“?:-) Přesně tenhle typ chlapa mi přijde odpudivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.2.17 12:36
@Russet píše:
Jo ten „ňuňan“?:-) Přesně tenhle typ chlapa mi přijde odpudivý.

Ze středy :-)

• Citovat
  • Upravit
4.2.17 12:36
@blabla123 píše:
Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky 8o

Fuj…jsem viděla chvíli a bylo mi na :poblion: takového mít fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.2.17 12:37
@AndelaCerna píše:
Hrozny, jeste at se potom s klukem stavi ke kadernici na meliry. Lunetic jsou zpet

já nesnáším učes ale Justin Bieber…hruza..i ten rádoby zpěvák je děs, natož ještě jak ho všichni napodobují..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML