Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?
Já holce naušnice dát nechala. Beru to jako takové rozpoznávací znamení pohlaví na první kouknutí (když nechci mít holku od hlavy k patě v růžové). U kluka mi to tudíž pak postrádá smysl, navíc na chlapech mi naušnice přijdou nevkusné.
A naušinici na malém chlapečkovi jsem viděla jednou v autobuse. Rodiče mi přišli trochu jako „nepřizpůsobiví“.
Ne, nenechala jsem píchnout uši dceři a už vůbec ne synovi. Dceři jsme nechali nastřelit naušnice, až si to sama přála (v 9 letech).
@Anonymní píše:
Kamarádka chce nechat propíchnout ucho svému 5 měsíčnímu synovi a ptala se mě na názor. Já jsem proti ale prý je to docela běžné. To jako fakt?! Taky jste svým synům nechaly propíchnout ucho / uši?
ne, byť se mi to na dospělých chlapech líbí, kluci se rozhodnou sami..
Náušnici v uchu má chlap leda jako buzna nebo metrosexuál..nebo dredaři, piercingáři atd..
určitě jsem to na kojenci chlapcovi ještě neviděla a běžné to není..v jaké společenské vrstvě se pohybuje proboha..možná cirkusáci ne?
Neznám v okolí jediného malého kluka s náušnicí. Přijde mi to vrcholně nevkusné, nelíbí se mi to. Synovi bych v žádném případě ucho nepropíchla a kdyby s tím přišel v poubertě, budu mu to vehemntně rozmlouvat. To bude bžunda, až se lidi budou kamarádky ptát, jak se její holčička jmenuje a proč je v modrém ![]()
@Anonymní píše:
Nenechala bych ani za nic ![]()
Ne, nenechala jsem a za běžný to teda nepovažuju, obzvlášť u kojence. Nelíbí se mi to ani u dospělých chlapů…
Hrozny, jeste at se potom s klukem stavi ke kadernici na meliry. Lunetic jsou zpet
Klukovi nikdy. Nelíbí se mi to ani u dospělých chlapů. Brrrrr.
@Anonymní píše:
Tohle je ujetý, já jsem rozhodně proti.
Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky ![]()
@blabla123 píše:
Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky
Jo ten „ňuňan“?:-) Přesně tenhle typ chlapa mi přijde odpudivý.
@Russet píše:
Jo ten „ňuňan“?:-) Přesně tenhle typ chlapa mi přijde odpudivý.
Ze středy ![]()
@blabla123 píše:
Nezapomeňte holky na toho chlapa, co byl ve výměně, propíchnuté uši i bradavky
Fuj…jsem viděla chvíli a bylo mi na
takového mít fuj.
@AndelaCerna píše:
Hrozny, jeste at se potom s klukem stavi ke kadernici na meliry. Lunetic jsou zpet
já nesnáším učes ale Justin Bieber…hruza..i ten rádoby zpěvák je děs, natož ještě jak ho všichni napodobují..