Každý týden sex

49
28.10.21 20:52

Každý týden sex

Dobrý den s přítelem máme každý týden aspoň 1.sex. Spermie prý dozráváji 70 dní. Je šance se mají jeho spermie nižší kvalitnost? Že nejsou tam schopné oplození? Beru antikoncepci a praktikujeme aji přerušovany sex. Bohužel jsem antikoncepci zapomněla. Je to pravda, že ty spermie nebudou tak kvalitní?
Prosím o radu. Dítě opravdu nechci, proto si dávám pozor na všechno, bohužel poprvé se to nepovedlo tak prosím žádné negativní komentáře. Mám strach. Děkuji
Adéla 15 let

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35908
28.10.21 20:56
@Anonymní píše:
Dobrý den s přítelem máme každý týden aspoň 1.sex. Spermie prý dozráváji 70 dní. Je šance se mají jeho spermie nižší kvalitnost? Že nejsou tam schopné oplození? Beru antikoncepci a praktikujeme aji přerušovany sex. Bohužel jsem antikoncepci zapomněla. Je to pravda, že ty spermie nebudou tak kvalitní?
Prosím o radu. Dítě opravdu nechci, proto si dávám pozor na všechno, bohužel poprvé se to nepovedlo tak prosím žádné negativní komentáře. Mám strach. Děkuji
Adéla 15 let
:roll: :roll: :roll: nesoulož. Ne, není to pravda. Spermie dozravaji neustále.
  • načítám...
Alriga
28.10.21 20:56

MAZEJ se učit!

• Upravit
6869
28.10.21 21:00

Šance, že jeho spermie mají nižší kvalitu z důvodu sexu 1 za týden je nulová. Počítám, že schopné oplodnit budou. Ale třeba je neplodný to nemůžeme vědět. Tu antikoncepci jsi zapomněla jednou nebo více za sebou?

• načítám...
6061
28.10.21 21:06

Ano, spermie dozrávají 72 dní. ALE neustále, pořád. NE jednou za 72 dní!!! :roll: :roll:
Představ si, že některé páry souloží i 3× denně a přesto žena otěhotní.

• načítám...
Anonymní
28.10.21 21:06

@Náměsíčná jednou v 1. týdnu :(

• Upravit
35908
28.10.21 21:13

Hele fakt nemáš nic lepšího na práci, než tady denně zakládat minimálně 3 diskuze o zapomenutým prášku v prvním týdnu a vymýšlet si konspirace jak by si mohla otěhotnět?

• načítám...
jahuhudka
28.10.21 22:24

Jakozebti co otěhotní soulozi 1× za 70 dnů? :lol:

• Upravit
53518
28.10.21 23:14
@Anonymní píše:
Adéla 15 let

Vy máte první sex? Za násobnou číslovkou se tečka nepíše. Udělej tečku za sexem a mazej se učit.

• načítám...
53518
28.10.21 23:15
@jahuhudka píše:
Jakozebti co otěhotní soulozi 1× za 70 dnů? :lol:

Myslí si, že ty spermie tím „častým“ souložením unaví a nebudou tak mrskat ocásky.

• načítám...
20848
29.10.21 10:21

Dobrý deň,

diskusiu pre podozrenie na trolla zamykám.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová