Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chci se tu zeptat. Věříte na anděly? Třeba na jejich znamení na hodinách a tak podobně? Pomohli vám už?
Kazdy den vidím na hodinách stejný čísla například 10:10,11:11,14:14,16:16 a 22:22 tohle jsou moje čísla které vidím dost často. Já tomu věřím a hledám co určitý čas znamená. Věříte i vy na nadpřirozené síly?
@2231terka píše:
Ahoj chci se tu zeptat. Věříte na anděly? Třeba na jejich znamení na hodinách a tak podobně? Pomohli vám už?
Kazdy den vidím na hodinách stejný čísla například 10:10,11:11,14:14,16:16 a 22:22 tohle jsou moje čísla které vidím dost často. Já tomu věřím a hledám co určitý čas znamená. Věříte i vy na nadpřirozené síly?
Ne.
@2231terka píše:
Asi nechápu. Jakože vidíš na hodinách čísla, které se tam můžou objevit? No to je haluz, určitě zprávy z vesmíru.
@Fiducia pomohli vám andělé?
třeba když jste viděla nějaký znamení tak se to vyplní? ![]()
@Fiducia a pokud to není osobní můžu se zeptat s čím vám třeba pomohli? ![]()
@2231terka z těch neosobních věcí třeba se psem
A často ve velkých věcech i v drobnostech. Stačí si přát :smiling_face_with3_hearts:
Ano, každy den už asi přes rok vidím nějaké andělské číslo ❤️️
Číslo 22:22 vídám skoro každý den také. Zda to je náhoda nebo opravdu znamení, to nevím.
Ale na anděly nebo na nějakou vyšší moc věřím. Je to víra, která léčí, uzdravuje a pomáhá nám procházet si různými situacemi. Je to takový pocit, že člověk není v ničem sám. Takhle to beru já.
@Mia2020 píše: Číslo 22:22 vídám skoro každý den také. Zda to je náhoda nebo opravdu znamení, to nevím.
Ale na anděly nebo na nějakou vyšší moc věřím. Je to víra, která léčí, uzdravuje a pomáhá nám procházet si různými situacemi. Je to takový pocit, že člověk není v ničem sám. Takhle to beru já.
Hodiny vymysleli lidé. Na každém cípu světa je jiná hodina. To by se ti andělé uplácali křídly ![]()