Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, asi zvláštní dotaz, ale je tu prosím někdo, komu se nelíbí Olomouc? Přijdu si jak z jiné planety, když někomu řeknu, že v Olomouci se mi nelíbí, nic tam není a je to příšerný město. Všichni mi tvrdí, jak se jim tam líbí, že je to tam super… Doopravdy takhle nespokojená jsem snad nikde nebyla, bohužel tam musím bydlet kvůli studiu.
Pokud je ti Olomouc až tak moc proti srsti, jdu studovat jinam:) je to menší město, ale fajn. Proste Česká Republika, tady nemuzes čekat zázraky 😅 🤦🏼♀️
Ježíš to jsou starosti. Tak tam studuj, ale nechoď ve volným čase ven, abys náhodou nezahledla kousek Olomouce, no ![]()
Já nemám ráda Olomouc. Ale nemusím tam žít, studovat a nemusím tam už nikdy jet
mám výhodu.
@LucaObr menší město? No než Praha, Plzeň, Brno asi ano, ale menším městem bych ho nenazyvala
A s cim konkr. Jsi tam takto silene a nekonecne nespokojena? A dlouhodobe nebo te tam ted neco/nekdo vyrazne zaclo prudit?
Trochu dost me to od tebe jako mladeho cloveka prekvapuje, nereknu, kdyby tohle napsal nekdo jiz vyrazne za zenitem kdo uz by tezko mohl se svym zivotem neco prevratneho udelat. Ale byt takto zprudela ml. studentka, ne ne, za to nemize zadne mesto; zkus ale zacit od sebe ![]()
Já mám k Olomouci indiferentní postoj, myslím, že jsou i daleko horší univerzitní města, kde není fakt vůbec nic
Pokud ti to tak vadí, tak zkus přejít na jinou školu ![]()
@Ahep Bydlela jsem zde 3 měsíce loni v létě, v září letošního roku jsem se tam přestěhovala zase. Již při první zkušenosti jsem zjistila, jak mi to tam nevyhovuje a návrat byl pro mě o to těžší. Nevyhovuje rozložení města, nádraží na okraji města, špatné spoje MHD kamkoliv se potřebuji dostat, nedostatek přírody i v širším okolí centra. Když někdo přijede za mnou na výlet, nemám mu co ukázat. Není tu nic zajímavého, co by měl člověk vidět nebo by měl kam jít. Proto mě velmi překvapuje, jak od každého slyším, jak je Olomouc super. A já prostě nechápu proč…
@pressthek píše:
@Ahep Bydlela jsem zde 3 měsíce loni v létě, v září letošního roku jsem se tam přestěhovala zase. Již při první zkušenosti jsem zjistila, jak mi to tam nevyhovuje a návrat byl pro mě o to těžší. Nevyhovuje rozložení města, nádraží na okraji města, špatné spoje MHD kamkoliv se potřebuji dostat, nedostatek přírody i v širším okolí centra. Když někdo přijede za mnou na výlet, nemám mu co ukázat. Není tu nic zajímavého, co by měl člověk vidět nebo by měl kam jít. Proto mě velmi překvapuje, jak od každého slyším, jak je Olomouc super. A já prostě nechápu proč…
A odkud jsi ty a jaké město se ti líbí? Zoo je fajn ne?