Kde HA mléko v Brně ?

17718
21.11.05 13:45

Kde HA mléko v Brně ?

ahojky,

chtěla bych postupně přejít na UM.Vzhledem k tomu, že syn má AE, tak uvažuji o Sunaru HA 2 či Bebě HA 2. Jaké bylo mé rozčarování,když jsem v supermarketech viděla jen obyč. UM. Dočetla jsem se, že v lékárnách jsou dražší.

Prosím, kde se dá v Brně běžně koupit HA mléko a asi za kolik ? Také uvítám jakékoliv rady s prvním HA mlékem.

děkuji.

Irias + Štěpán 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
21.11.05 13:50

Ahoj, sice nejsem z Brna, ale před časem jsem řešila stejný problém. Kupovala jsem holkám Bebu HA 1 a potom 2 a jednoho dne v lékárně jí neměli a neměli jí ani další měsíc. Já se bála vyzkoušet něco jiného, ale naštěstí bydlíme u Německa, tak jsem to kupovala tam. Velmi mě překvapilo, že tam HA mléko mají třeba v supermarketu typu Lidl a stálo stejně jako u nás - kolem 10 eur - 300 Kč. Jednoho dne jsem potom koupila normální mléko - to nejlevnější v Německu - u nás je vše dražší, opravdu to nechápu - jen na zkoušku, jestli jim nebude vadit. Nic se nestalo a od té doby kupujeme normální sunary, i kaše kupuji v Německu. Moc jsem ti neporadila, snad jen s cenou tý Beby. Ještě se můžeš podívat na www.lekarna.cz, ty to možná budou mít levnější. Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.11.05 14:08

Ahoj. Já nejsem z Brna, ale UM běžně kupuju v drogeriích velkých řetězců (mám vyzkoušené DM markt - dražší a Droxi), mají slušný výběr i HA. Jinak velkou zásobu jsem koupila v hypermarketu (Hypernova) v akci (normálně byla cena docela šílená).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
21.11.05 14:25

Já Vojtovi kupuju Bebu 1 HA AR, jsem ze Slatiny a chodím pro ni do místní lékárny. Stojí jak kdy, někdy 263,– někdy 253,–Kč.

Nevím co kupuje sousedka, ale říkala mi, že v lékárně nakoupí o cca 10-20,– Kč levněji než vedle v Albertovi.

Tak hodně štěstí v nákupu :wink:
Dadla

P.S. Teď mi došlo, že Bebu 2 HA jsem viděla v sobotu v Hypernově, ale měli tam poslední krabici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
21.11.05 14:35

HA mléko většinou kupuji v lékárně, v marketech bývá minimálně.
 Evka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
21.11.05 15:51

Čauky!

Já teda kupuju Nutrilon HA 2 a vždy v lékárně, protože jinde jsem ho nesehnala. A stojí něco kolem 180 -190Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
21.11.05 23:57
:)

ja si nechala dovist BEBA HA 1 z prahy,ale moje mama se ptala v jedne lekarne v blansku,30km u brna,a rekli ji ze ji to objednaji a byla kolem 250kc,jo na on-line lekarne maj dobry ceny.
Ale pokud nezaplatis kartou platis postovny a balny..
JA pouzivam BEBU 4mesice,ale od te doby co jsem si precetla o nestle ji chci zmenit na HIPP-HA 2,HIPP dela i HA 1,je to bio-mlicko od krav co se pasou na louce ( :wink: ?!) moc bych tomu neverila,ale maji doporuceni i od greenpeace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.11.05 00:10
Martinka píše:
to nejlevnější v Německu - u nás je vše dražší, opravdu to nechápu - jen na zkoušku, jestli jim nebude vadit.

jo tak to si predstav ze v Italii,BEBA HA 1 stoji min.20euro– 600kc!!
nekdy i 25euro!a nutrilon kolem 35euro!!! na nase 950kc 8O
tady je super nabidka po sleve!!!
http://www.ebabycom.it/…uct_info.php?…
je to desny,to cesky ceny jsou jeste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.11.05 08:00

Myslim že jsem BEBU H.A. videla i ve Sparu a v malym Tescu okolo tří stovek za to tusim 750 g baleni...........Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
22.11.05 08:49

děkuji všem za odpovědi.
Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.05 12:49

ha mléko

já nejsem z Brna ale chtěla bych poradit mléko HUMANA HA dá se objednat v lékárně a stojí 650gkolem 190kč.Používáme ho o léta a super.pa :P

• Citovat
  • Upravit
423
25.11.05 09:49

Kde HA mléko v Brně

AJO, prosím tě, co jsi to četla o Nestlé, že chceš přejít na Hipp. Dávám synovi taky BEBU HA, je na ní něco závadného?
Díky moc. Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky