Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
levmah28 píše:lucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
a já si fakt myslela,že roste na jednu stranu (jsem blbec) ale když si vemu,že měří 30cm tak mi příjde veliký![]()
![]()
aspoň ušetříme
Off Topic ![]()
levmah28 píše:lucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
a já si fakt myslela,že roste na jednu stranu (jsem blbec) ale když si vemu,že měří 30cm tak mi příjde veliký![]()
![]()
aspoň ušetříme
MonnyDee píše:levmah28 píše:Off Topiclucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
![]()
aspoň ušetříme
A to je co?:-D
prostě jsem pitomec asi ![]()
levmah28 píše:MonnyDee píše:A to je co?:-Dlevmah28 píše:Off Topiclucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
![]()
aspoň ušetříme
prostě jsem pitomec asi
mimo téma ![]()
levmah28 píše:MonnyDee píše:A to je co?:-Dlevmah28 píše:Off Topiclucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
![]()
aspoň ušetříme
prostě jsem pitomec asi
mimo téma
![]()
MonnyDee píše:levmah28 píše:mimo témaMonnyDee píše:A to je co?:-Dlevmah28 píše:Off Topiclucy1980 píše:Co znamená OT? Pochybuju,že se narodí přesně na TP,ale mohlo by,budeme slavit jednou za 4 rokylevmah28 píše:Trochu OT…koukám, že máš termín porodu 29.2…tak to asi doufáš, že si mimčo ten den fakt nevybere..
![]()
aspoň ušetříme
prostě jsem pitomec asi
![]()
Díky,už jsem o něco chytřejší
taky to budu provozovat ![]()
![]()
aspoň ušetříme
Praktická žená, to se mi líbí… ![]()
Ahojky,mám jenom takový malý dotaz a nechci kvůli tomu zakládat novou diskuzi,od jakého asi tak týdne se dá nasahat miminko v bříšku?
fear píše:
Ahojky,mám jenom takový malý dotaz a nechci kvůli tomu zakládat novou diskuzi,od jakého asi tak týdne se dá nasahat miminko v bříšku?
Jak bys ho prosím tě chtěla hmatat
????to snad ani nejde, vždyt je obklopený plodovou vodou…