Kde je slepičí diskuse?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
27.7.11 14:49
emocuc.polymorf píše:
hamika píše:
emocuc.polymorf píše:
Holky, proč tamto smazali? Řešily jste potraty, očkování, látkovky nebo nevěru? :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
no a co teda? :lol: :lol: Jsem zvědaváááá :zed: 8-o :lol: :lol:

Jídlo a restaurace :wink:

• Citovat
  • Upravit
5320
27.7.11 14:49
barca.hrosik píše:
hamika píše:
barca.hrosik píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
Zrovna jsem ti ww psala, že máš přijet k nám :-) Taky nemrholí. Je sice zataženo, ale není zima.No a k jídlu - já mám mooooc ráda pizzu a nejlepší je v Osíčku (není to reklama, jen doporučení :-) )
jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční :-) Podobnou jsem jedla jen v Lišově u ČB…
:palec: :palec:
áha, asi znalkyně :-) Koukla jsem na profil…moc se mi u vás líbilo :mavam:
jj tu hospodu ma muj kamarad:-)to je dobre ze se ti tu libilo:-)

jé, tak to je náhodička. Tak ho pozdravuj a vyřiď, že náročné a zmlsané babuši z Moravy jeho pizza fakt moc chutnala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.7.11 14:50
ww píše:
Tady padají kroupy! 8-o

tak to k nám nedošlo a ani to sem prosím neposílej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.7.11 14:50
ww píše:
Tady padají kroupy! 8-o

A v Brně se pečeme 8-) Já teď došla z hokny, nabalená z rána a teď jsem všechno táhla v rukách a i v tom tričku bylo vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
27.7.11 14:51
hamika píše:
barca.hrosik píše:
hamika píše:
barca.hrosik píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
Zrovna jsem ti ww psala, že máš přijet k nám :-) Taky nemrholí. Je sice zataženo, ale není zima.No a k jídlu - já mám mooooc ráda pizzu a nejlepší je v Osíčku (není to reklama, jen doporučení :-) )
jojo, nebo v Bystřici (stejná receptura jako Osíčko), ta je bezkonkurenční :-) Podobnou jsem jedla jen v Lišově u ČB…
:palec: :palec:
áha, asi znalkyně :-) Koukla jsem na profil…moc se mi u vás líbilo :mavam:
jj tu hospodu ma muj kamarad:-)to je dobre ze se ti tu libilo:-)
jé, tak to je náhodička. Tak ho pozdravuj a vyřiď, že náročné a zmlsané babuši z Moravy jeho pizza fakt moc chutnala :kytka:

vyridim:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
ww píše:
emocuc.polymorf píše:
hamika píše:
emocuc.polymorf píše:
Holky, proč tamto smazali? Řešily jste potraty, očkování, látkovky nebo nevěru? :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
no a co teda? :lol: :lol: Jsem zvědaváááá :zed: 8-o :lol: :lol:
Jídlo a restaurace :wink:

A proto to smazali? :mrgreen: :mrgreen: To je mi přísnost, dneska :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5320
Dana26 píše:
Dobrou Pizzu v Km maji na naměsti na Bohemce nebo U zeleneho stromu

jj, Bohemkovou znám, tu bereme do práce pro návštěvy a U zel. stromu se přiznám, že jsem ještě nebyla. Musím vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89

Holky pokud by jste některá chtěla pokecat tak tady můžete:-D http://www.facebook.com/…515677979411?ap=1 :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
27.7.11 14:52
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:

JJ to vím, ale ještě jsem tam ebyla. Nějak mi přirostlo k srdci to Osíčko a to v BpH býváme často.

WW já jsem to zakřikla, už prší :cert: :cert:
určo někdy zkus i tu Bystřici…Je tam hezčí prostředí a též mají i nekuřáckou část …
HAmi určitě to tam budeme muset jít prozkoumat. Já si teda nepamatuju, že bych jedla lepší pizzu :think: a že už jsem jich snědla :lol: :lol:
přesně :palec: Jen ta lišovská mi přišla taky super. A co jsem se přestěhovala do Kroměříže, tak tady pizza stojí za prd… no jo, jsme zmlsané Osíčkem :-D

No jo, to jsme. Jen ho máme daleko :-( (naštěstí :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
27.7.11 14:54
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:

JJ to vím, ale ještě jsem tam ebyla. Nějak mi přirostlo k srdci to Osíčko a to v BpH býváme často.

určo někdy zkus i tu Bystřici…Je tam hezčí prostředí a též mají i nekuřáckou část …
HAmi určitě to tam budeme muset jít prozkoumat. Já si teda nepamatuju, že bych jedla lepší pizzu :think: a že už jsem jich snědla :lol: :lol:
přesně :palec: Jen ta lišovská mi přišla taky super. A co jsem se přestěhovala do Kroměříže, tak tady pizza stojí za prd… no jo, jsme zmlsané Osíčkem :-D
No jo, to jsme. Jen ho máme daleko :-( (naštěstí :-) )
áha, tak z profilu se nedozvím, jak daleko ho máš…ale já to mám trochu horší. Jezdíme do BpH k našim a za známýma téměř každý víkend, takže je to lákadlo příliš blízko. Zrovna v sobotu jsme si tam na ní pochutnávali :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 14:54

Maky, nezakřikni to s tím vedrem v Brně…! Já mám pocit, že nám ty kroupy už vezou v mračnech od Jeseníků… :-? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
27.7.11 14:55
hamika píše:
ww píše:
Hamiko do Kroměříže se chystáme na výlet! :mavam: Bludiště tam pořád jsou?
myslíš v Květné? Já předpokládám, že jo, ale jestli to chceš vědět určitě, tak Ti to zajdu zjistit…já tam byla naposledy před 13ti lety 8-o

a kdy se sem chystáte? Snad nebude pršet nebo nebudou kroupy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.7.11 14:56
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:
hamika píše:
M-a-j-a píše:

No jo, to jsme. Jen ho máme daleko :-( (naštěstí :-) )
áha, tak z profilu se nedozvím, jak daleko ho máš…ale já to mám trochu horší. Jezdíme do BpH k našim a za známýma téměř každý víkend, takže je to lákadlo příliš blízko. Zrovna v sobotu jsme si tam na ní pochutnávali :pankac:

My do Bystřice jezdíme k babičce. Taky nás to vždycky láká, ale musíme odolávat. Máme to cca 60km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
27.7.11 14:57
M-a-j-a píše:
ww píše:
Tady padají kroupy! 8-o
tak to k nám nedošlo a ani to sem prosím neposílej :-D

Neboj, nepošlu. Kroupy se proměnily v liják a bouřku. Přes náš dvůr teče 10cm hluboký potok 8-o To je na druhou stranu 8-o

• Citovat
  • Upravit
24870
27.7.11 14:57
Jura007 píše:
Maky, nezakřikni to s tím vedrem v Brně…! Já mám pocit, že nám ty kroupy už vezou v mračnech od Jeseníků… :-? :oops:

Jaj, jenom to ne, nemám auto pod střechou :mrgreen: už ráno jsem šla v dešti, tak už by mohlo zase pokračovat léto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová