Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ww píše:
Holky pomůžete mi s něčím?![]()
![]()
no jasně, když budeme umět pomoct…
hamika píše:M-a-j-a píše:tak to by mně třeba nevadilohamika píše:JJ je to tam ve středověkém stylu. Fakt moc hezké a příjemné. A není tam signálM-a-j-a píše:a je to tam i vybavené dle středověku? Nebo jaké prostředí?
Jo holky a ještě skvěle vaří v restauraci Středověk ve Frýdku Místku. Tam dávají mega porce, ale je to tam dost drahé.Na jídlo má být klid a ne aby mě u toho někdo otravoval
Však právě! V tom je to dobré
Nikdo neotravuje ![]()
Dana26 píše:
WW,bludišzě jsou v Květne pořad.Akorat už par let se tam plati vstupne
jojo, ale 20 Kč, to je v klidu…horší je, že údajně chtějí zpoplatnit vstup do podzámky. V té teď začal jezdit vláček, je to super ![]()
WW tak pěkně děkujeme..... Už je ten liják i u nás ![]()
(nemyslím to špatně
)
Dvorek je zkopce, buďte v klidu ![]()
Jak děláme ten obývák…nemůžeme se schodnout na barvě zdí
Je veliký 6×5 metrů a na zeď kde je TV budeme dávat tyto kameny. Ale nevíme jakou barvu k nim na ty ostatní zdi
Co myslíte???? ![]()
hamika píše:Dana26 píše:jojo, ale 20 Kč, to je v klidu…horší je, že údajně chtějí zpoplatnit vstup do podzámky. V té teď začal jezdit vláček, je to super
Ja myslela,že vic.Ale moc tam nechodime.Naposledy jsem tam byla v dubnu na Farmařskych trzich.A to asi po 3letech.Mam Květnou dost z ruky.Bydlim na opačnem konci.
Ale v Podzamce jsme pořad.Tu my radi ![]()
Ja bych dala zelenou,takovou tu jarni nebo svetle oranzovou.
ww píše:
Dvorek je zkopce, buďte v kliduJak děláme ten obývák…nemůžeme se schodnout na barvě zdí
Je veliký 6×5 metrů a na zeď kde je TV budeme dávat tyto kameny. Ale nevíme jakou barvu k nim na ty ostatní zdi
Co myslíte????
No mě napadá nějaká světle hnědá. Nebo smíchat hnědou a oranžovou ![]()
ww píše:
Dvorek je zkopce, buďte v kliduJak děláme ten obývák…nemůžeme se schodnout na barvě zdí
Co myslíte????
Oranžovou ![]()
barca.hrosik píše:
hmmmm tak u nás to vypadá stejně jako u ww.
Modré nebe už jsem dlouho neviděla.
LuckaK píše:
Ja bych dala zelenou,takovou tu jarni nebo svetle oranzovou.
přesně to samé jsem chtěla napsat. Osobně mám zelenou strašně moc ráda (měla jsem ji i jako barvu svatby), ale do obýváku coby nejfrekventovanější místnosti bych asi dala nějakou teplou, tj. tu oranžovou, lehce růžovo-fialkovou. Záleží, jestli jste na hodně syté barvy nebo spíše jen jemné…
Dana26 píše:j hamika píše:Ja myslela,že vic.Ale moc tam nechodime.Naposledy jsem tam byla v dubnu na Farmařskych trzich.A to asi po 3letech.Mam Květnou dost z ruky.Bydlim na opačnem konci.Dana26 píše:jojo, ale 20 Kč, to je v klidu…horší je, že údajně chtějí zpoplatnit vstup do podzámky. V té teď začal jezdit vláček, je to super
Ale v Podzamce jsme pořad.Tu my radi
jj, Podzámka je fajn…za chvíli tam vyrážíme ![]()