Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ww píše:
Holky já má průůůůserChlap se mi vrátí za chvíli z práce a já nic nemám zrobené, jen tu kecám
Asi se pro dnešek loučím, kdo ví…
![]()
![]()
Tak čůůůs zítra
![]()
![]()
Nejsi sama. u mě je průser, že muž právě přišel ![]()
Ještě koukněte na moje miláčky jak baští nanuk ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
hele prejmneujte si to na slepici didkudi a uzamnknete si ji mate se tu o cem bavit a sedi to
![]()
ww píše:
Ještě koukněte na moje miláčky jak baští nanuk
Ti jsou sladcí ![]()
ww píše:
Ještě koukněte na moje miláčky jak baští nanuk
hamika píše:Dana26 píše:jj, Podzámka je fajn…za chvíli tam vyrážímej hamika píše:Ja myslela,že vic.Ale moc tam nechodime.Naposledy jsem tam byla v dubnu na Farmařskych trzich.A to asi po 3letech.Mam Květnou dost z ruky.Bydlim na opačnem konci.Dana26 píše:jojo, ale 20 Kč, to je v klidu…horší je, že údajně chtějí zpoplatnit vstup do podzámky. V té teď začal jezdit vláček, je to super
WW,bludišzě jsou v Květne pořad.Akorat už par let se tam plati vstupne
Ale v Podzamce jsme pořad.Tu my radi
Pěknou prochazku.Mi se děti vyvenčily samy a přišli mokři jak myši.Teplaky mokre až nad kolena.
Večer pujdou ještě jednou se psem
zuzukaa píše:
hele prejmneujte si to na slepici didkudi a uzamnknete si ji mate se tu o cem bavit a sedi to![]()
Zizi klíííd, jo? ![]()
ww píše:
Holky já má průůůůserChlap se mi vrátí za chvíli z práce a já nic nemám zrobené, jen tu kecám
![]()
![]()
Tak čůůůs zítra
![]()
![]()
Aspoň tě uvidí v akci,a bude si myslet,že je toho na tebe opravdu moc
,a třeba ti i s něčím pomůže
,a ukáže pochopení.
Že sem vstupuju,ale název skupiny je dobrý ![]()
Dana26 píše:hamika píše:Pěknou prochazku.Mi se děti vyvenčily samy a přišli mokři jak myši.Teplaky mokre až nad kolena.Dana26 píše:jj, Podzámka je fajn…za chvíli tam vyrážímej hamika píše:Ja myslela,že vic.Ale moc tam nechodime.Naposledy jsem tam byla v dubnu na Farmařskych trzich.A to asi po 3letech.Mam Květnou dost z ruky.Bydlim na opačnem konci.Dana26 píše:jojo, ale 20 Kč, to je v klidu…horší je, že údajně chtějí zpoplatnit vstup do podzámky. V té teď začal jezdit vláček, je to super
WW,bludišzě jsou v Květne pořad.Akorat už par let se tam plati vstupne
Ale v Podzamce jsme pořad.Tu my radi
Večer pujdou ještě jednou se psem
díky. Tak u nás je samostatné venčení ještě hudba daleké budoucnosti
Asi Tě čeká praní, co?
Tak my jdeme, bo malý už mě „volá“. Je protivní, chce lézt a neví jak a do toho mu rostou zuby, takže paráááda
Zatím ahoj
Tak já jdu taky něco dělat. Za chvíli se vzbudí mládě a bude po klidu.
Hamika,teplky už se suši a pujdou do pračky.Kdyby to pradlo aspon dobře schlo.
Když jdou se psem tak jdou kousek kolem baraku.Mierda už chodi ven sam,ale prcka ještě nepustim.
Holky já má průůůůser
Chlap se mi vrátí za chvíli z práce a já nic nemám zrobené, jen tu kecám
Tak čůůůs zítra