Kde je slepičí diskuse?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
28.7.11 08:18
hamika píše:
kdák,
tak já tedy vidím z okna pouze mlhu :-( Fuuuuj, to nevypadá hezky.
ww - se máš, že už máš uvařeno, já se do toho teprve ponořím…nebude na zahrádce trochu mokro? Já bych to teda nechala lehce vyschnout :-)

To máš pravdu s tím mokrem. Včera večer, když už nepršelo, jsme byla pro desku venku a v trávě stála voda 8-o Nestačilo to vsáknout :roll: Ale mi se nechce lelkovat… Moje rajčata mají normálně 1,80m, není to moc? 8-o

• Citovat
  • Upravit
9356
28.7.11 08:22

Tak mlhy už jsem si všimla taky.

Co to maš za obry rajčata?Ja mam keřiky obsypany,ale červena se mi zatim jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.7.11 08:27

Já ty svoje rajčata nechápu! Jsou větší jak já! 8-o Stonky mají tlusté! A začaly kvést nedávno a teď mají už pár plodů :think:

• Citovat
  • Upravit
5320
28.7.11 08:28
ww píše:
hamika píše:
kdák,
tak já tedy vidím z okna pouze mlhu :-( Fuuuuj, to nevypadá hezky.
ww - se máš, že už máš uvařeno, já se do toho teprve ponořím…nebude na zahrádce trochu mokro? Já bych to teda nechala lehce vyschnout :-)
To máš pravdu s tím mokrem. Včera večer, když už nepršelo, jsme byla pro desku venku a v trávě stála voda 8-o Nestačilo to vsáknout :roll: Ale mi se nechce lelkovat… Moje rajčata mají normálně 1,80m, není to moc? 8-o

tož trochu víc Ti rajčátka narostla :-) My máme tak metr pade… U tchánovců na zahrádce jsou keříky obsypané, červenají tak rychle, že je nestačíme jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.7.11 09:15

Přeji hezký den :-)

ww můj pracuje (teda základnu má) v Od..ch. No když jedem na Brno, tak je blíž váš nájezd.

Juro ono je to hodně o předsudcích a né o věku. Oni vidí chlapa a hned ho mají za úchyla a kdoví co by dětem udělal atd. To, že by si s tebou rozuměli a že by s tebou byla sranda už je nenapadne.

ww pokud drží a mají plody, tak proč ne, ale jsou teda dost vysoké. Takové jsem nikdy neviděla :mrgreen: To máte zahradu jako prales :mrgreen:
Jo a jak to dopadlo s pejskem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.7.11 09:32

Majo jak to dopadlo, zatím nijak… Uvidí se časem. Podle situace. Ty rajčata je začínají ohýbat jak jsou těžké! A to ještě nemají plody. Dam sem fotku :wink: A v sobotu jdeš na soutěž? My tam budeme soutěžit :lol: A kde tam bydlíš? U náměstí?

• Citovat
  • Upravit
16492
28.7.11 09:37

ww já o žádné soutěži nevím :think: Já bydlím dole u lékárny.

No tak je pořádně přivaž k nějaké dlouhé tyčce, jinak se ti zlomí a bude po plodech a to by byla škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.7.11 09:40

Hasičská soutěž :dance:

U rajčat mám ty spirálky, ale rajčata jsou větší než ony :think: asi je přivážu k plotu…

Uvažuju, že bych Davču dala do školy tam k vám, hodně si ji lidi chválí! Než do Ful a navíc s těma lumpama co má ve třídě… A znáš někoho ze Stach..ic? :lol:

• Citovat
  • Upravit
16492
28.7.11 09:57

ww určitě je přivaž, bude to lepší. Takhle se ti fakt zlomí. No a nebo jestli nemají nahoře plody ani květy, tak je jednoduše uštípni.

Vidíš to ani nevím, že je soutěž :oops:
Moji sourozenci sem chodí a nestěžují si a teď je tay nová ředitelka a je prý dobrá.

Jé tak z tama nikoho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.7.11 10:03

ww,ja mam proti tobě pidi keřiky a mam je přivazane.

Mlha z rana se rozplynula.Hura.Děti už hraji venku fotbal a ja jdu vařit.Ne,že by se mi chtělo.

A bliži se mi konec dovolene.V ponděli do prace.Na to,že jsem 14dni stravila po doktorech.uaaa.Jsem si to zas vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.7.11 10:26

HAmi tak snad už jsi zdravá :kytka: Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.7.11 11:07
M-a-j-a píše:
HAmi tak snad už jsi zdravá :kytka: Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.

O nemocich a praci jsem psala ja :lol: .
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.7.11 11:13

dobré ránko :mavam: :mavam:

já ostuda si přispala, ale když spal i prcek tak jsem toho musela využít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
28.7.11 11:36
Dana26 píše:
M-a-j-a píše:
HAmi tak snad už jsi zdravá :kytka: Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla

jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystám :wink: Doufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.7.11 12:10
Dana26 píše:
M-a-j-a píše:

Já už jsem mimo. Omlouvám se :oops: :oops: Samozřejmě to bylo pro tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová