Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mlhy už jsem si všimla taky.
Co to maš za obry rajčata?Ja mam keřiky obsypany,ale červena se mi zatim jen jedno
Já ty svoje rajčata nechápu! Jsou větší jak já!
Stonky mají tlusté! A začaly kvést nedávno a teď mají už pár plodů ![]()
ww píše:hamika píše:To máš pravdu s tím mokrem. Včera večer, když už nepršelo, jsme byla pro desku venku a v trávě stála voda
kdák,
tak já tedy vidím z okna pouze mlhuFuuuuj, to nevypadá hezky.
ww - se máš, že už máš uvařeno, já se do toho teprve ponořím…nebude na zahrádce trochu mokro? Já bych to teda nechala lehce vyschnoutNestačilo to vsáknout
Ale mi se nechce lelkovat… Moje rajčata mají normálně 1,80m, není to moc?
tož trochu víc Ti rajčátka narostla
My máme tak metr pade… U tchánovců na zahrádce jsou keříky obsypané, červenají tak rychle, že je nestačíme jíst.
Přeji hezký den ![]()
ww můj pracuje (teda základnu má) v Od..ch. No když jedem na Brno, tak je blíž váš nájezd.
Juro ono je to hodně o předsudcích a né o věku. Oni vidí chlapa a hned ho mají za úchyla a kdoví co by dětem udělal atd. To, že by si s tebou rozuměli a že by s tebou byla sranda už je nenapadne.
ww pokud drží a mají plody, tak proč ne, ale jsou teda dost vysoké. Takové jsem nikdy neviděla
To máte zahradu jako prales ![]()
Jo a jak to dopadlo s pejskem?
Majo jak to dopadlo, zatím nijak… Uvidí se časem. Podle situace. Ty rajčata je začínají ohýbat jak jsou těžké! A to ještě nemají plody. Dam sem fotku
A v sobotu jdeš na soutěž? My tam budeme soutěžit
A kde tam bydlíš? U náměstí?
ww já o žádné soutěži nevím
Já bydlím dole u lékárny.
No tak je pořádně přivaž k nějaké dlouhé tyčce, jinak se ti zlomí a bude po plodech a to by byla škoda.
Hasičská soutěž ![]()
U rajčat mám ty spirálky, ale rajčata jsou větší než ony
asi je přivážu k plotu…
Uvažuju, že bych Davču dala do školy tam k vám, hodně si ji lidi chválí! Než do Ful a navíc s těma lumpama co má ve třídě… A znáš někoho ze Stach..ic? ![]()
ww určitě je přivaž, bude to lepší. Takhle se ti fakt zlomí. No a nebo jestli nemají nahoře plody ani květy, tak je jednoduše uštípni.
Vidíš to ani nevím, že je soutěž ![]()
Moji sourozenci sem chodí a nestěžují si a teď je tay nová ředitelka a je prý dobrá.
Jé tak z tama nikoho neznám.
ww,ja mam proti tobě pidi keřiky a mam je přivazane.
Mlha z rana se rozplynula.Hura.Děti už hraji venku fotbal a ja jdu vařit.Ne,že by se mi chtělo.
A bliži se mi konec dovolene.V ponděli do prace.Na to,že jsem 14dni stravila po doktorech.uaaa.Jsem si to zas vybrala
HAmi tak snad už jsi zdravá
Ani se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
M-a-j-a píše:
HAmi tak snad už jsi zdraváAni se ti nedivím, že se ti nechce do práce.
O nemocich a praci jsem psala ja
.
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla
dobré ránko
![]()
já ostuda si přispala, ale když spal i prcek tak jsem toho musela využít ![]()
Dana26 píše:M-a-j-a píše:O nemocich a praci jsem psala ja
.
Mi by se i chtělo.Kdyby to byla normalni dovolena a ne tohle.Ted ještě abych to zvladla
jojo, já nemocná nejsem a do práce se zatím nechystám
Doufám teda, že neonemocním v neděli, když máme v pondělí jet pryč…
Dana26 píše:M-a-j-a píše:O nemocich a praci jsem psala ja
.
Já už jsem mimo. Omlouvám se
Samozřejmě to bylo pro tebe ![]()
To máš pravdu s tím mokrem. Včera večer, když už nepršelo, jsme byla pro desku venku a v trávě stála voda
Nestačilo to vsáknout
Ale mi se nechce lelkovat… Moje rajčata mají normálně 1,80m, není to moc?