Kde je slepičí diskuse?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
29.7.11 09:45
hamika píše: čau holky, tak tady je počasí obstojné, přesto, že bych si na červenec představovala něco jiného. Dnes máme venku sraz s kolegy z práce, tak to asi nebude na nějaké dlouhé vysedávání, bo mě zas chytnou ledviny :-(
ww - nu já nevím, ráchat se ve vodě, nachlazená a ještě v tomto počasí. Snad to přestojíš dobře a zítra podáš fajn výkon. Já mám zkušenost, že pokud si řeknu, že budu nemocná, v horečkách, tak se mi to většinou opravdu splní, tak nesýčkuj :-)Příspěvek upraven 29.07.11 v 09:40

Hami tak si sraz hezky užij :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.7.11 09:47
M-a-j-a píše:
ww v tom nezatepleném vedle lékárny.

A neznáš Fandu(Františka? Takový fousatý pán a má přítelky ni tmavší krátké vlasy a brýle? :think:

Příspěvek upraven 29.07.11 v 09:52

• Citovat
  • Upravit
16492
29.7.11 09:50

ww tak to vůbec nevím. Možná bych znala od vidění, ale podle jména moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 10:10
M-a-j-a píše:
hamika píše: čau holky, tak tady je počasí obstojné, přesto, že bych si na červenec představovala něco jiného. Dnes máme venku sraz s kolegy z práce, tak to asi nebude na nějaké dlouhé vysedávání, bo mě zas chytnou ledviny :-(
ww - nu já nevím, ráchat se ve vodě, nachlazená a ještě v tomto počasí. Snad to přestojíš dobře a zítra podáš fajn výkon. Já mám zkušenost, že pokud si řeknu, že budu nemocná, v horečkách, tak se mi to většinou opravdu splní, tak nesýčkuj :-)
Hami tak si sraz hezky užij :palec:

díky, snad jo :-) Zatím se moc netěším, ale takové akce pak bývají nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.7.11 10:12

HAmi to určitě. Bude to hezký večer a hlavně na chvíli vypneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 10:18
M-a-j-a píše:
HAmi to určitě. Bude to hezký večer a hlavně na chvíli vypneš.

jojo, teď je to třeba, to vypnutí. Naše dosud hodňoučké miminko teď pořád kňourá, bo mu nejde pořádně lézt, tak se vzteká a do toho zuby, paráááda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.7.11 13:00

HAmi počkej až se to naučí, tak bude ještě hůř. Bude se vztekaat, že nikam nedosáhne a hlavně ho budeš mít pořád za zadkem. Malá má 9.5m a je to teda síla. Pořád jí mám na nohavici nebo zrovna teď stojí u gauče a ničí žaluzie na balkónovkách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 13:17
M-a-j-a píše:
HAmi počkej až se to naučí, tak bude ještě hůř. Bude se vztekaat, že nikam nedosáhne a hlavně ho budeš mít pořád za zadkem. Malá má 9.5m a je to teda síla. Pořád jí mám na nohavici nebo zrovna teď stojí u gauče a ničí žaluzie na balkónovkách :cert:
:lol: šikovná holka :-) Chtěla jsem dnes dělat bábovku, ale náš malý mi od rána dává tak 2 minuty max., abych něco udělala. Jak se zdejchnu, hrůza, nic ho nebaví, jen řve, chjo :-( Bobeček malý, asi ho to bolí. Si nedovedu představit, jaký to je, když mají ty děti koliky, mně stačí teď zuby…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
29.7.11 13:58

Ahoj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 14:16

nazdár :mavam:
tak jsem to holky nakonec dala a bábovka se peče :-) Vezmu ji k tchánovcům, když už nám dnes budou hlídat malého :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
29.7.11 14:46

Ja budu dělat cuketovou buchtu s jabkama
a asi si uvařim rajskiou na zitra

Hami,užij si to večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.7.11 15:26

Já dělám kynuté knedlíky s meruňkami a už aby to bylo hotové. Už mě to nebaví :-?

Hani malá mi taky nevydrží sama. KDyž se vzbudí, tak jí mám pořád na nohavici. Sama si hrát nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.7.11 00:55
Dana26 píše:
Ja budu dělat cuketovou buchtu s jabkama
a asi si uvařim rajskiou na zitraHami,užij si to večer

teda Dani, nevím, jestli se drze nepozvu na oběd k vám…cuketová buchta a rajská, to jsou moje oblíbená jídla. Právě jsem se vrátila z naší akce, bylo to super. Po jídle (nažrání se k prasknutí) následovalo tancování, vytancovala jsem snad 2 kila, takový záhul na fyzičku jsem už dlouho nezažila. Ráno asi budu dlouho chrnět, poprvé za dobu, co máme prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.7.11 00:58
M-a-j-a píše:
Já dělám kynuté knedlíky s meruňkami a už aby to bylo hotové. Už mě to nebaví :-?Hani malá mi taky nevydrží sama. KDyž se vzbudí, tak jí mám pořád na nohavici. Sama si hrát nechce.

Maji, nestraš, že to bude tak dlouho trvat. Já doufám, že co se rozleze, tak už dá „pokoj“ a bude mě potřebovat méně. Ale asi to tak úplně nebude… Dnes to bylo silné kafé hraničící s omezováním osobní svobody… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.7.11 09:14

HAmi tak to je super, že sis to užila. Úplně ti závidím. Já jsem měla jít večer taky ven, ale kámoška se na mě vyprdla, tak jsem seděla doma u televize a dívala jsem se na spícího manžela (fakt super večer)

No nechci tě moc zklamat, ale u nás teda lození mc nepomohlo. SPíše je dříve u mě a více otravuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová